Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tt den aradılar beni de telefondan toplantıdayım açaamadım -
-
kardeş bura instagram değil yanlış gelmişsin sen.!quote:
Orijinalden alıntı: olsunbe36
Bu mesaj silindi. -
35mbit için suan birşey yapacaklarını zannetmiyorum en fazla 3 4 yaparlar belki 5 hat değerleriniz, 35mbit destekliyor ama upload kötü en az 15-18 görülmeli bunun gibi sorunlu değerlere sahip çok kullanıcı var hızı yükselse binlerce arıza demek bu nedenle bu riske girmeyecekler. Suan ekipleri arızalar yetişemiyor gece gündüz çalışıyorlar daha yeni basvuruları bağlıyamıyorken
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı sorunu bende yaşıyorum türknet desteğe yazdım ve twitterdan mesaj attım bakalım ne olacak. -
-
-
Benim de modemde 8Mbps olmuş ama speedtestde 4 malesef :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 16 Nisan 2020; 20:2:13 > -
-
Modemi kapat aç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Test başlarken 7 ye fırlıyor sonra 4e düşüyor büyük ihtimalle online işlemlerden paketide güncellemeleri lazım hatta 8 tanımlı ama 4 alıyorum. -
-
-
-
Hızları arttırmak için hatlara yağ basacaklarmış.
Modeminizin altına tepsi, leğen falan koyun dediler.
Ben uyarayım da bilmeyenleri, batmasın ortalık. -
Çanakkaledeyim 75/4 kullanıyorum hala bir değişiklik yok çanakkalede olup güncellenen var mı??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X