Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emin değilim ama qos aylarından asuslarda gelişmiş bir qos var oradan 4mbit 8 yapmanız yada hız testi yapıp kendinin rakamı düzeltmesini ihtiyacınız var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
8 SNR margin ile kopma yaşamıyor musun? 8 ile 100 Mbps sorunsuz alanıda gördüm ben. Bu lanet değer neden düşüp kalkıyor hala öğrenemedim. Kablo uzunluğundan mı oluyor? -
-
-
Daha düşük pakettekiler ne alemde acaba ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binaya gelen kabloyı kontrol etseniz crc azaltma ihtimaliniz var
Millenicom FTTC altyapısı üzerinden internet verebiliyor mu? ben Türknet başvurdum ve onay bekliyorum, 10 lira farkla FTTC mi geçiriyorlar? Türk telekom bana FTTC sadece Türk telekom müşterilerine özel veriliyor dedi. Vay çakal.. yalan söylemiş demek ki. 6.7 SNR kopmuyor mu? iyiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 16 Nisan 2020; 13:13:1 > -
35mbitçilere de verin @turknet
-
-
5dk kapalı tuttum sonuç yine aynı -
sizin hattınız yapa da. vae için bu güncelleme yapıldığı söyleniyor.yapada zaten turknet sınırsız veriyor down/up. -
o zaman turknete mesaj atın hızınızı onların ayarlaması gerekquote:
Orijinalden alıntı: soyildirim
5dk kapalı tuttum sonuç yine aynı
yada bekleyın bugun olmazsa yazarsınız -
Altyapı turknet 14Mbps desteklıyor 50 desteklese gececem Turknete inş kısa zmamna altyapı hızı alır. -
Neden bazılarında varken bazılarında yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen sene eksiz HCS marka Cat6 çektim ankastreden 35 metre. Ancak yine bu crc hatalarına çözüm olmadı. Hatta bariz iyileşme oldu ancak crcden tık yok. Acaba TT'den ankastreye gelen kabloda sıkıntı olabilir mi diye düşünmekteyim? Turknet destek kısmından çok uğraştım 1 ay aralıklarla sürekli kayıt açtım her seferinde hattınızda bir problem gözükmemekte keyifli kullanımlar dilerim şeklinde cevap geldi. 1-2 kere de dilerseniz statik ip deneyelim bizim crc hatalarına müdahale etme şansımız yok dendi. Ama bunu diyenler görmüyor sanırım zaten hattımda statik ip tanımlı O hareketten sonra saldım zatenquote:
Orijinalden alıntı: Triac3
Binaya gelen kabloyı kontrol etseniz crc azaltma ihtimaliniz var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanzii -- 16 Nisan 2020; 13:16:45 >
-
turknetın 50 mbps paketı yokkı ?quote:
Orijinalden alıntı: emrihak
50mbit olan paketi kullanıyorum fakat halen 4 mbit upload modemi yeniden başlattım ama nafile. Sanırım 100 mbit kullananlara yapılacak sadece.
2 paket var 35 e kadar ve 100e kadar.
sız 100luk pakettesınız -
TT fiber 1/1 simetrik kullanıyorum benimki artar mı?
Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X