Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modemde gigabit desteği yok ancak dosya indirirken tam hız alabiliyorum 12 MB/s. gelen hız değişmekle birlikte genelde 97-99 arası. Upload 8 Mbit'e çıktı gece 4 sularında. Modem değerleri, OİM üzerindeki teknik bilgiler ve Speedtest sonucu ektedir. Speedtest'te 91.59 çıkmasının sebebi kullanım olmasından ve bilgisayarda da gigabit ethernet olmamasından kaynaklı. Çok memnunum şu anda verdiğim parayı hak etti. Tabi ki 8 dünya geneline göre çok düşük bir hız biraz daha çabalarsak 20-25 yapabiliriz bence bu hızı

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• soyildirim S kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama qos aylarından asuslarda gelişmiş bir qos var oradan 4mbit 8 yapmanız yada hız testi yapıp kendinin rakamı düzeltmesini ihtiyacınız var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

turknet vdsl

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcaydin -- 16 Nisan 2020; 13:11:55 >

• ilkekaratas İ kullanıcısına yanıt
    8 SNR margin ile kopma yaşamıyor musun? 8 ile 100 Mbps sorunsuz alanıda gördüm ben. Bu lanet değer neden düşüp kalkıyor hala öğrenemedim. Kablo uzunluğundan mı oluyor?

izmir de vdsl hattım 100/4.güncelleme yapılmamış halen.

75/4 Mbps şuan. Yakında güncellenir sanırım.
  • Daha düşük pakettekiler ne alemde acaba ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akanzii A kullanıcısına yanıt
    Binaya gelen kabloyı kontrol etseniz crc azaltma ihtimaliniz var

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Millenicom FTTC altyapısı üzerinden internet verebiliyor mu? ben Türknet başvurdum ve onay bekliyorum, 10 lira farkla FTTC mi geçiriyorlar? Türk telekom bana FTTC sadece Türk telekom müşterilerine özel veriliyor dedi. Vay çakal.. yalan söylemiş demek ki. 6.7 SNR kopmuyor mu? iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 16 Nisan 2020; 13:13:1 >
  • 35mbitçilere de verin @turknet
  • Arkadaşlar 100mbit Vae alt yapısındayım Turknet teknik bilgiler kısmında benimde upluadım artmış 8 gösteriyor ancak test yapınca hala 3.5 4 civarı

bu arada ben şuan 75 mbit alıyorum aşağıda fotoda görüceksiniz TT arıza iletiminde download kapasite hızımın 120 mbit küsürlerde gözüküyor bu 100mbit alabileceğim anlamına gelmezmi?

• acura07 kullanıcısına yanıt
    5dk kapalı tuttum sonuç yine aynı
  • ytcaydin kullanıcısına yanıt
    sizin hattınız yapa da. vae için bu güncelleme yapıldığı söyleniyor.yapada zaten turknet sınırsız veriyor down/up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyildirim

5dk kapalı tuttum sonuç yine aynı
    o zaman turknete mesaj atın hızınızı onların ayarlaması gerek
    yada bekleyın bugun olmazsa yazarsınız
  • Altyapı turknet 14Mbps desteklıyor 50 desteklese gececem Turknete inş kısa zmamna altyapı hızı alır.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Neden bazılarında varken bazılarında yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triac3

Binaya gelen kabloyı kontrol etseniz crc azaltma ihtimaliniz var
    Hocam geçen sene eksiz HCS marka Cat6 çektim ankastreden 35 metre. Ancak yine bu crc hatalarına çözüm olmadı. Hatta bariz iyileşme oldu ancak crcden tık yok. Acaba TT'den ankastreye gelen kabloda sıkıntı olabilir mi diye düşünmekteyim? Turknet destek kısmından çok uğraştım 1 ay aralıklarla sürekli kayıt açtım her seferinde hattınızda bir problem gözükmemekte keyifli kullanımlar dilerim şeklinde cevap geldi. 1-2 kere de dilerseniz statik ip deneyelim bizim crc hatalarına müdahale etme şansımız yok dendi. Ama bunu diyenler görmüyor sanırım zaten hattımda statik ip tanımlı O hareketten sonra saldım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanzii -- 16 Nisan 2020; 13:16:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrihak

50mbit olan paketi kullanıyorum fakat halen 4 mbit upload modemi yeniden başlattım ama nafile. Sanırım 100 mbit kullananlara yapılacak sadece.
    turknetın 50 mbps paketı yokkı ?

2 paket var 35 e kadar ve 100e kadar.
    sız 100luk pakettesınız
  • TT fiber 1/1 simetrik kullanıyorum benimki artar mı?

• M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.