Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az önce türktelekom genel müdürlüğüden arandım ben başka iss de olduğum içim hızıma müdahale edemiyorlarmış ancak türknet bir talepte bulunursa incelerlermiş zaten hat değerlerim ortada 8 upload tanımlamış telkom sadece türkent'i buna ikna edemiyorum.
  • soyildirim S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom’a bildirdiniz mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • artamasa daha mı iyiydi. yıllardır stabil kullanıyorduk. devre numaram 8808412953
  • Miga kullanıcısına yanıt
    ilk başta bu konuda paylaşılan mail adresine yazdım 1 saat içinde arandım sözlü olarakda kayıt aldılar şimdi geri döndüler
    onların müşteri olmadığım için hızıma türknetin talebi olmadan bir inceleme yapamıyorlarmış zaten modemden bakınca ve türknet teknik bilgilerde hızım 8 yani telekom üzerine düşeni yapmış ancak türkneti buna ikna edemiyorum yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyildirim -- 16 Nisan 2020; 17:12:36 >
  • Benimde hızım düşüyor hahaha 😂

• soyildirim S kullanıcısına yanıt
    Bende mail attım bakalım mesai bitti olayına denk gelmesinde ..
  • Miga kullanıcısına yanıt
    35 için bi yükseltme göremiyoruz. Türknet tanımlamadı diyorlar hocam. Ben de attım maili.
  • hız durumu bende stabil 50lik paket türknet
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    100/4 kullanıyorum ben bakalım arayacaklar mı

• Bende Türknet 100 Mbps paket kullanıyorum. 3 Mbps upload hızım vardı. 8 Mbps uploada çıkarmışlar hızımı. Memnunum

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• QUINRY kullanıcısına yanıt
    Turknet devre numarasi dedigin Turknet müsteri no mu oluyor? Yoksa binadaki ankastrede yazan bir sey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

İlk aşamada 35 ler de yükselme olacak mı onu bilmiyorum hocam gördüğüm hep 75-79-88-100 kullananları 4 den 8 e çıkartmışlar.

Alıntıları Göster
    Ben de bu uygulamanın bize geleceğini pek düşünmüyorum.

Yaklaşık 1 saat önce Warzone oynarken ping 160ms'lere çıktı ve packet loss aşırı yükseldi.

Hız testi yaptım, hızım 15mbit civarıydı.

Modemi yeniden başlattım şimdi 0.4 mbit, ping 65ms. Yaklaşık 1 saattir böyle. Bu geçen 1 saat içinde 4 yada 5 kez modemi yeniden başlattım ancak sonuç alamadım. Ping normalde 11ms civarıydı.

Her ne yapıyorlar ise bizi olumsuz şekilde etkiliyor.

• Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Benim de SNR 8-9 arası geziyor 100 mb paket max aldığım 80 mb.SNR olayına yıllarca takıldım kaldım ofiste 20 SNR ile 50 mb zor alınıyor mesela çözebilen olmadı.Birde SNR yi bir şekilde merkezden de düzeltiyorlar işlerine gelirse.Bu arada benim hala 4 mb up Muğla/Bodrum VDSL2 için değişiklik yok Türknet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Yaklaşık 1 saat önce Warzone oynarken ping 160ms'lere çıktı ve packet loss aşırı yükseldi.

Modemi yeniden başlattım şimdi 0.4 mbit, ping 65ms. Yaklaşık 1 saattir böyle. Bu geçen 1 saat içinde 4 yada 5 kez modemi yeniden başlattım ancak sonuç alamadım. Ping normalde 11ms civarıydı.

Alıntıları Göster
    Benimde internette bir gariplik var bende 75/4 kullaniyorum hem upload artmadi hem de bir garip şu an sayfalari açarken zorlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• QUINRY kullanıcısına yanıt
    senin sinyal dusuk geliyor 100 icin tam yeterli degil. sakin bi zamanda modeme rest at sabah 5 gibi misal. snr o zamanlar iyi olabilir ve daha yuksek baglanabilirsin. eger ki bi ihtimal 100 u yakaladın bi daha da modeme rest atma oyle takıl. mh nin yapabilecegi bisey yok bu durumda. cok da mesgul etme. ha 88 ha 100 ne farkeder. ankastreden temiz yekpare cat6 ceksen bi nebze daha duzelebilir belki.
  • -dead kullanıcısına yanıt
    senin alt yapı YAPA'da
  • mikael96 M kullanıcısına yanıt
    hızını full acmıslar zaten downloadında sabitleme yok hattın o kadar kaldırıyor. snr degerin sınıra dayanmıs. ha snr nin 8 den yukarı cıktıgını gordugun zamanlar oluyorsa o anlarda modeme bi rest çek yeni bi hızla buluşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Alıntıları Göster
    barbaros müze yanındayım hız sonucum normal
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/9292484346

cgn havuzundaysanız belki etkilidir, modemi bikaç kez resetleyim ip havuzundan çıkmayı deneyin, yada arıza kaydı oluşturun, ttnet ekipleri gelsin baksın.

• Echonight83 kullanıcısına yanıt
    YAPA dasın anlaşılan.
    Sen şimdi hız düşük vs diye destek kaydı açsan aynen aşağıdaki cevabı alırsın

Aktif altyapımızdasınız
    Hattınıza 100Mbit download 100Mbit upload tanımlıyoruz
    İç tesisatınızı kontrol edin
    Modem kurulumu yapın gibi basma kalıp cümlelerle destek kaydını kapatırlar

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    slm nereye mail atıyoruz bende türknet 50mbit kullanıyorum 4 upload veadayım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.