Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rucukutu

75 mbit yalın internet kullanıyorum dsl2 şu anda upload hızım 3.5

Alıntıları Göster
    önceden de 3.5 miydi upload hızınız ?
  • Bende 75 Mbit kullanıyorum uploadda değişme yok aynı tas aynı hamam ve müşteri hizmetleri ilgisiz
  • buldunuz bunuyonuz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

önceden de 3.5 miydi upload hızınız ?

Alıntıları Göster
    evet 3- 3.5 arası alıyordum yine
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    bunu nereye yazdınız nereden cevap verdiler anlamadım ben sorunca saçma sapan cevaplar geldi. resimleri kopyaladım gönderdim bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Online işlemler'de bilgilendirme mesajı yazmışlar. Hizmet aldığım bölgede altyapı kaynaklı bir sorun varmış ve çözülene kadar modem ayarlarını yada kablolarını değiştirmeyin yazıyor.

Alıntıları Göster
    aynı şekil benimde download ve upload pert şu anda online işlemlerde benimde aynı şekil not var barbaros müze yakınındayım müze muhtarlık arası sanırım genel bir sıkıntı var apartmandaki telekom kullanıcıları da aynı şu anda
  • reberudum R kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydını İnternet hızım düşük yavaş bağlanamıyorum bölümünden açarak yazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35mbit kullanıyorum upload hala 3mbit. Türknet için upload hızlarının arttığına emin miyiz? Öyle bir açıklama yapılmadı çünkü
  • Merhaba

Az önce bende baktım hızım 75 mbps vae upload a modem içinden baktığım da 8 mbps e sabitlemişler

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    75/4 tanımlı benim hattım 80 küsüre kadar çıkıyor kablo değişsem belki 100 de olabilir denemedim.
    ist esenler bölge.
    sadece 75 üzeri değil muhtemelen trafiğin yoğun olduğu yerlerde ya da az olan yerlerde deneyip ona göre hareket edecekler.
    benim hızım hala 75 e 4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam alakasız ama

Sürekli siteden atıyor forum tekrar şifre girip login oluyorum. Bildirimlerim üzerinden herhangi bir konuya tıklayınca boş sayfa çıkıyor. Bir tek bende mi bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 75mbps geçiş için fark ödediniz mi acaba? Yoksa direk 75mbps olarak mi tanımlandı? Zira 35mbps tanımlı bana ve 50mbps geçebilmem için 10 TL fark isteniyor.

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Slm bende 35 mbitten 50mbite 10tl farkı ile ama benimki engelli tarifesi olduğu için uygun geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35\3 kullanıpta upload hızı artan yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Hocam siz 75mbps geçiş için fark ödediniz mi acaba? Yoksa direk 75mbps olarak mi tanımlandı? Zira 35mbps tanımlı bana ve 50mbps geçebilmem için 10 TL fark isteniyor.
    hocam +10 tl verdim 75 mbps e geçtim benim hızım da 35 mbps ti
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet olmazda Modem arayüz hat değerlerinin yeni halini payalaşabilrimisiniz, teşekkürler.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Benim geçebileceğim paketler 50mbps var. Ha birde komik bir şekilde 16mbps var . 75 olsa hemen gececegim. Halbuki hat degerlerim de iyi gibi. Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• 50mbps üstümü upload yükseltme var.
  • ilkekaratas İ kullanıcısına yanıt
    bu veri şemasını nerden nasıl alıyorsunuz acaba?
  • Vae 35mbitlere bir şey yapılmaması saçmalık altyapın 40mbit upload destekliyor zaten illa üst pakete mi geçelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.