Selamlar turktelekom altyapısı kullanan superonline ile taahhütüm 8 gün sonra bitiyor. 16 mbit 75 TL dediler kabul etmedim iss değişmek istiyorum. İstanbul Küçükçekmece Halkalı da oturuyorum yardımcı olur musunuz?
Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz. Bu çıkıyor reis. Portlar dolu ondan mı?
kullandığın modem marka modeli nedir ?
kütahyalı_ramazan
kullanıcısına yanıt
Turkcell den aldım HG658 v2
Merhaba millenicom a aralık 2018 den itibaren aktif müşteriyim.. ttnet yada sol alt yapın varsa hemen geç derim. kullan.
millenicom a gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57
Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
bir iki arkadaş benim kodu kullandılar. memnunlar.arkadaşım taahhütsüz zaten geçin deneyin bir kez.
turknet aynı ip blogundan hizmet verdigini duymustum sıkıntı oluşturabilir.
BurakLEE
kullanıcısına yanıt
sol altyapısı nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: nickinibulamayanadam
sol altyapısı nedir acaba
superonline demek hocam..
ben millenicom kullanıyorum taahhüt yok, verdiğim kod ile 1 ay ücretsiz hak kazanıyoruz ikimizde. deneyebilirsin birkaç ay sıkıntı olmazsa devam edebilirsin
BurakLEE
kullanıcısına yanıt
Hangi paketi kullanıyorsunuz? Eğer millenicoma geçersem kodu kullanırım sağ olun
quote:
Orijinalden alıntı: nickinibulamayanadam
Hangi paketi kullanıyorsunuz? Eğer millenicoma geçersem kodu kullanırım sağ olun
24 mb kadar sınırsız paketteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme