Bildirim
TürkNet Neden Yapıyorsun Bunu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende aynı sıkıntıdan dolayı şikayetçiyim çözümsüzler uzun süreden beri. -
Sizinde mi hızlarınızla oynanıyor? -
Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
SMS onayı yapamadığım için pm gönderemiyorum ben sadece şunu merak ediyorum bir sürü kişi bu forumda ve farklı forumlarda hız sınırlamı yaptığınızı söylüyor sadece bunu sizin yapıp yapmadığını öğrenmek istiyoruz. Sizle alakalı bir şeymi yoksa turktelekommu hat değerleiyle oynuyor cayır cayır 74Mbit kullanırken bi anda 20mbit kullanmaya bşaladım. -
RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu zamana kadar her şey rüya gibiydi 4Mbit uploadım 74Mbit downloadım sonra gereksiz bir müşteri temsilcisi altyapımın desteklemediğin söyle şaka gibi sonra bir bakar mısın bütün forumlarda türknete bşalık açılmış hızlarla oynanıyor diye yav sırf dedimki belki altyapı değişmiştir aradım başak bir İSS'i efendim altyapınız 81mbit e kadar destekliyor sze 50mbitlik bir paket verelim. Türknet çok ayıp yaptın. -
Geçen hafta aynı durumu yaşadım 75 mbit paketi kullanıyordum bir anda 29 mbite düşürdüler arıza kaydı oluşturdum hız düşüklüğü var dediler ttnete ilettiler. ertesi gün telefonum kesildi sonraki günde internetim komple gitti, telefon içinde arıza kaydı başlattım. internetimin kesildiği günün sabahında ttnetten aradılar evdeyseniz gelip bakacağız dediler, adam geldi dairedemden ölçtü sonra aşşağıdan ölçtü bişeyler yaptı gitti ve hızım tekrar 75 mbite çıktı arıza kaydında ttnet tarafından devre değişikliği yazıldı yazmışlar heralde apartman kutusunda bişeyleri değiştirdiler. Şu son upload güncellemesinden sonra hızım 90-8 olarak güncellendi sıkıntısız kullanıyorum. -
Bana kime gönderilmedi bakıldı dendi ama apartmana tek bir adam girip çıkmadı. Sorun hatlarla alaklı değil hız sınırlandırılıyor. Bakın 35Mbit lik bir paket kullanırsanız ve altyapınız 35 mbit desteklerse 33 görürsün 32 görürsün 75mbit olsa 74 73 e kadar kullanırsın. Hızımı 30mbit sabitldiler altyapının daha da yüksek hızları kaldıracağı belli 30 un sonra larına kadar çıkıyor. www.hiztesti.com.tr
HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.https://www.hiztesti.com.tr/result/5e9d4c99668d7ffdd926322a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadduman -- 20 Nisan 2020; 10:22:7 >
-
Merhaba, modem arayüzünde gördüğünüz hat değerleridir. Biz bu konuda sınırlama yapamayız. Hatta bu sorunların çözülmesi için ekip yönlendiriyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X