Arkadaşlar merhaba. Bugün online işlemler kısmında gezinirken 50mbps teklifini gördüm. Fakat hattımın 50mbps alıp almayacağını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Anlık hat değerlerim budur. |
TurkNET Paket değişikliği
-
-
burdan sorgula https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//
-
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
Böyle bir sonuç aldım sence ne yapmalıyım.
-
Alırsın canım 50 mbps, sorun olmaz. -
50 yi alman zor.
-
Snr margin değerlerim falan nasıl sorun çıkartır mı ? Kullandığım modem Tenda V-300
-
Snr margin değerlerim falan nasıl sorun çıkartır mı ? Kullandığım modem Tenda V-300
-
bu değerle bir şey demek zor denemeden bilemezsin.
-
Talep oluşturdum aradan 1-2 dakika sonra internet gitti geldi. 35 mbps yazıyordu modemde şuan 38mbps yazıyor bakalım neler olacak :D
-
demek max 38 verebililermiş muhtemelen öyle de kalır
-
Kablonun hat zayıflaması fazla eve gelen telefon kablosu eski veya ek yapilmışsa ondan olabilir. Bu değerle 50 mbps alamazsınız. Boşuna para vermeyin fazladan. -
SNR Margin 8 ya da 9 olursa görürsün 50 mbps olmaz'ı. -
Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlk 38Mbps sonra 43Mbps oldu. SNR MARGİN değerleri fotoğraftaki gibidir. Değerlerin anlamlarını bilmediğim için paylaşıyorum. Saolun
-
Merhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı açarak talebinizi iletmeniz durumunda arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X