Şimdi Ara

Türknet ping farkı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turknete başvuru yaptım yeni abone olacağım evimde aktif altyapı desteklenmesiği için 35 hız veriyor
    Asıl sorum şu bana hız önemli değil ping değeri önemli sürekli online oyun oynuyorum türk telekom ile türknet arasında ping farkı olur mu altyapı türktelekoma ait sanırsam 60 hız desteliyor. Aynı altyapı olduğu için 2 side aynı ping değerini mi verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum. Konuyu favoriye atıyorum. Türk telekomda 50-60 ping var. Ttnet de kaç olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAPA'da çok kötü ping değerlerine sahip olabilirsiniz lakin VAE sistem yane Türk Telekom'un omurga altyapısını ve cihazlarını kullanarak daha düşük ping ile çıkabilirsiniz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Daha açıklayıcı yazarmısınız yapa nedir felan bide cihaz derken modemden mi bahsediyosunuz ben kendim modem aldım mesela bu sorun olur mu

• dlopwere D kullanıcısına yanıt
    Biraz teknik konular denemekten zarar gelmez.
  • Turknet fiyat ve taahhütsüz olduğundan tercih ediliyor. Ping olayı tamamen bölgesel farklılıklara sahip. 2 farkli ilde aboneliğimi var. Ankara'daki cgnat da tr içi ping 10 20 arası. Diğeri tr içi 40 50 arası. Başka sağlayıcı taahhüt yoksa denenebilir. Olmadı anında iptal et. Seni bağlayan hiç birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.