Arkadaşlar 3 Kasım'da interneti bağlattığım güne lanet etmekteyim. Her akşam internet hızım sürünmekte(1-2 mbit) fakat hat yeni, 3 modemde de aynı sonucu almaktayım. Defalarca arıza kaydı oluşturmama rağmen bir aydır çözüm bulunamadı. Üstelik ping sorunu da var ve hat kalitesi testlerde sürünmekte. Ancak Turknet sorunu kendinde bulmuyor. Bir çözüm bulamadıklarından bir ay fatura almadıklarını söylediler, hata 49,99 Tl olan aylık ücret şu an zaten kampanyada 59,99 olmuş durumda. Buna rağmen 200 küsür TL verip hattımı iptal etmeyi düşünüyorum. Aşağıdaki videoyu akşam çektim, Turknete geçecek arkadaşların 2 defa düşünmesi dileğiyle...
Bende başvuru yaptım ama başvurumu bekletiyorum ttnet ile taahhütüm 10 aralıkta bitiyor.Pek olumlu yorum yok hiç bulaşmasam mı?
Dostum videoda gördüğün gibi hattıma tanımlı 15mbit internet var ama akşamları kullanamazsın, teknik desteği sadece telefonda alırsın modemin ışıklarını yakıp söndürürler anca sende ödeyeceğin paraları düşünürsün aklında 24 ay! Sözleşme imzalamadıysan 2 kere düşün imzaladıktan sonra cayma hakkını kullandırmıyorlar aklında bulunsun. Yani para ödemek zorundasın. O da aktivasyon ücreti, telefon dönüşüm ücreti, kampanyasız bir aylık ücret derken 100 tl yi geçiyor.
mali87
kullanıcısına yanıt
Adslde ttnet dışı kullanmak pişmanlıktır.
Benimde turknet video yu izledim sizin bağlantı benimkinden çok daha iyi benim ping daha çok bağlantı hızı daha kötü
srabonnS
kullanıcısına yanıt
Zaten o değerler tepe değerleri dostum genelde 1 mbit bile değil genel kullanımda. Ping zaten bütün turknet kullanıcılarının belası herkeste var turknete göre hata onlarda değil ama ne hikmetse.