Şimdi Ara

Turknet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 2 gün önce başvuru yaptım. Başvuru sırasında modemimin olmadığını belirtmeme rağmen modem gönderilmeden cumartesi günü kurulum için geldiler ve modemin olmadığını görünce gitmişler tabi ki. Online işlemler üzerinden kargo takip bölümünden bakıyorum modemi göremiyorum bu modem ne zaman gelcekte ben internete kavuşacağım kardeşim? Hızlı işlemleri arıyorum bakan yok başvuru takibi arıyorum onda da yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kapat gitsin.Yol yakınken.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    İptal etmemek için buraya yazıyorlar. İptal edicem diye sallayanlar da dahil.

Destek hesabı var diye şikayet sitesine döndü buralar

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iptal etmiyecekse şikayet sitesine döner tabi buraları bende iptal etmedim peşinide bıraktım uğraşmıyacağım.
    Onlardan hayır gelmez, benim eve kablo çek ucunu modeme bağlarım Fiyatta anlaşırız
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/9693433078

Kaç tl veriyorsunuz?
    144 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet rezaleti içerir
    geçen yıl açıldı
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    E iyi altyapınız varsa tabikide güzel güzel kullanmak kalıyor sizlere.Bende maalesef altyapı yok santralden geliyor internetim.
    Altyapı biraz eskiydi, canla başla uğraştım yenilettim
    Şimdi de tam olarak dediğinizi yapıyorum, keyfim geliyor nf izliyorum sıkılıyorum online oyunlara giriyorum. Hatta şuan tam olarak ayaklarımı uzattım bilgisayarda araştırmamı hazırlıyorum, bir yandan müzik diğer yandan sinop'un hafif rüzgarı.

Daha iyi keyif yapabilir miyim düşünmeyi de ihmal etmiyorum tabiki
    Turknet Rezaleti

• Merhaba, modem çıkışınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Altyapı sorgulayınca ne çıkıyor peki netspeedden?
  • Benide türktelekom senelerce altyapınız 16 üstünü desteklemez diyerek kandırdı. türknete geçtim sonuç bu.
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/9667772176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 6 Temmuz 2020; 14:51:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Benide türktelekom senelerce altyapınız 16 üstünü desteklemez diyerek kandırdı. türknete geçtim sonuç bu.
    https://www.speedtest.net/result/9667772176
    İlk geçtiğimde Bende o 80 aldım sonra nedense 60lara düştü ama 60larda iyi tabi Senelerce adsl kullandık 8-16 arası hızları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Bende 97 lerdeydim hemde paketim 75 mbite kadar :D şimdi 87 ye sabitlemiştir paketim hala 75 mbite kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

Bende 97 lerdeydim hemde paketim 75 mbite kadar :D şimdi 87 ye sabitlemiştir paketim hala 75 mbite kadar.
    Benim hattın kalitesi nedense düştü Sanki bana yakın adresten değil de daha uzak ankastreden bağlantı alıyor gibiyim Önceden 125-126mbps desteklenen hız vardı Şimdi 75 destekliyor Maximum

Ek olarak internet çok yavaş Sitelerde tepki süresi çok diye modemi aç kapa yaptım Şuan hiç internet gelmiyor Dsl ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor Kalıyor öyle

Mesafe 35 ten fazladır, 70-80 vardır rahat bence.
    Turknet Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 6 Temmuz 2020; 15:18:22 >
    Hayırlısı olsun siz mi çektirdiniz bölgenize fiber yoksa kendilerimi altyapıya yatırım yaptı.
    Kendileri yapacaktı, ben hızlandırdım diyeyim Bölge olarak baz alamayız, benim bağlı olduğum dolap haricinde diğerleri değişmedi. Halen eski. Bende milletvekili değilim sonuçta, kendime faydası olacak iş için uğraşabilirim

Devir sesi çok çıkanların devri olsa da, sağlam adımlar sonuca ulaştırır

Umarım fiber herkesciklere ulaşır bir gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Benim hattın kalitesi nedense düştü Sanki bana yakın adresten değil de daha uzak ankastreden bağlantı alıyor gibiyim Önceden 125-126mbps desteklenen hız vardı Şimdi 75 destekliyor Maximum

Ek olarak internet çok yavaş Sitelerde tepki süresi çok diye modemi aç kapa yaptım Şuan hiç internet gelmiyor Dsl ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor Kalıyor öyle

Alıntıları Göster
    Bende sizin kafadayım senelerde 8-16 hız kullandık, bu satten sonra hız değil stabil ve pingsiz bağlantı versinler yeter ki ben onu türknetten alabiliyorum. yaşadığınız durumu bende yaşadım 2-3 defa düzeldi 15-20 dk sonra.

• Bende gelmedi halen Bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.