Şimdi Ara

TÜRKNET REZALETİ 31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, normal süreçte evraklarınız ulaştıktan sonra 24 saat içinde sisteme yükleniyor, ancak şu anda içinde bulunduğumuz durum nedeniyle yoğunluk yaşıyoruz ve süreçlerde aksama olabiliyor. Abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • mucahidtras kullanıcısına yanıt
    Merhaba, internet başvurunuzun onaylanmasını bekiyoruz. Başvurunuz onaylandıktan sonra kurulum randevusu için arama yapacağız.
  • wara W kullanıcısına yanıt
    Buradaki insanlarda senin durumunda olsa. 5. Gün değil 7. Günde İnternet gelse gene bu kadar ses çıkarmaz. Burda bir çok kişi 10 gün üzeri bekleyen kişiler. Ben 27.03.2020 tarihinden bu yana bekliyorum. Tam olarak 10 iş günü. Şimdi iptal et diyeceksin iptalide ayrı bir dert olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uguraycicek U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçişi için telefon başvurunuzu yaptık. Telefon başvurunuz onaylandıktan sonra internet başvurunuzu yapacağız.
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için destek kaydınız varsa teknik ekiplerimiz kontrollerini tamamlayarak dönüş sağlar.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Özgür İletişim Paketi kapsamında, TurkNet aktif altyapı bölgelerinde 100 Mbps’e kadar, aktif altyapı olmayan bölgelerde 35 Mbps’e kadar download hızı alınabilir. Alınabilecek maksimum hız santrale olan mesafeye ve hattın kalitesine göre değişkenlik gösterir. Aktif altyapı olmayan bölgelerde, 35 Mbps’ten yüksek hızlar, ayda 10 TL farkla sunulmaktadır. Bu bilgi web sayfamızda da yer alıyor.
    TurkNet
    İnternet Kampanyaları — TurkNet
    https://turk.net/internet-kampanyalari
    üzerinden kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arıza kaydınız çözüm aşamasında görünüyor. Tüm kontrolleri tamamlayarak bilgi vereceğiz.
    Merhaba acaba sizin alt yapunızımı kullanıyorum yapa mı yoksa ttnet alt yapısımı şimdiden teşekkürler

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Aktif kullandığım internetim kesildi. Taşıma işleminden önce hiç bir müdahale olmadan kullanmaya devam edeceğimi söylediniz. 3 ay sonra Telekom portu iptal etmiş. Faturasını da bana yansıttınız. Çalışanlarınız niye yalan söylüyor. Sizden önce kesintisiz 6 yıl Telekom ve Vodafonet kullandım. Size geçtikten sonra sözde iç tesisatım arızalandı. Çalıştığınız taşeron ekipler ile yalan söyleyerek insanları aldatıyorsunuz.

Bunu biliyorum zaten neden bu kadar uzadı, hızlanması için bir şey yapıyor musunuz, sorun ne zaman çözülecek? Bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tesekkurler. Kendi kendime actirdigin, sinir stresten oldugum interneti kullaniyorum evet. Size ay sonunda da fatura odeyecegim herhalde.. ilginc bir durum degil mi?

Turknet yarim yamalak is yapan, musterilerine zerre onem vermeyen bir Firma. Kbakma ama sonuna kadar hakkini arayacagim. Bana bu kadar rezillik yasattiniz, bende elimden geleni ardina koymayacagim.

Saha ekiplerinden ses seda yok galiba. Hı?

• Guncelleme. Haftasa bir girip guncelleyecegim, korona bittiginde islemlere baslayacagim. Hala arastirma surecindeyim.

Boyle bir video gördüm, aklima turknet geldi.
    Viva La Dirt Leagueyoutube
    When you never get your product - Delayed Order
    https://www.youtube.com/watch?v=aub7zz2NzSQ&feature=youtu.be

• selamlar 02.04.2020 tarihinde sozlesme gonderdim halen bekliyorum ki gelip kursunlar her seyi hazir kablolari kendim bagladim modeme sifresini girdim neyi bekliyoz anlamiyorum 1 veya 6 iş günü icinde kurulum sözü almışdık yalan oldu yarin sali gunu 14.04.2020 13:00 aradilar aradilar olmadi faks cekip iptal edicez

• quote:

Orijinalden alıntı: bilmemki12

selamlar 02.04.2020 tarihinde sozlesme gonderdim halen bekliyorum ki gelip kursunlar her seyi hazir kablolari kendim bagladim modeme sifresini girdim neyi bekliyoz anlamiyorum 1 veya 6 iş günü icinde kurulum sözü almışdık yalan oldu yarin sali gunu 14.04.2020 13:00 aradilar aradilar olmadi faks cekip iptal edicez
    aga ne diyorsun ya , vallaha yandık desene . Dün evraklar eline geçmiş bizim de bu kadar sürer mi acaba ? siz hangi ildesiniz ?
  • herakles24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı iletebilir misiniz?
  • bilmemki12 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
    PM üzerinden sizinle gerekli bilgileri ve sorunu detaylı bir şekilde paylaştım.
    Merhaba ayın 16sına randevu oluşuturldu diye mesaj attınız ama saat üç oldu gelen giden yok . Bize ulaşın kısmından attığım kırkıncı mesaj geri dönüş yok. Kurulum için ne zaman geleceksiniz ?

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.