Şimdi Ara

TÜRKNET REZALETİ 31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Kardeşim bu nasıl bir mentalite? Ben neden 2020 de internetsiz kalayım? Ortada kocaman bir yalan var. YALAN TAAHHÜT VAR. Aynısını müşteri yapsa evine haciz getirir alırlar paralarını değil mi ? Neden kinlendiniz dermiydin?

Ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve bu benim için basit bir olay değil. Teşekkürler psikolog tavsiyesi için :) Malesef benim gibi düşünen bir çok arkadaş olduğu için, psikologa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yani ortada bir yanlış ve sıkıntı var, birtek ben değil yüzlerce, binlerce kişi aynı durumda. O yüzden bende sana aynısını öneriyorum kardeşim :)

Vın aldın, almak zorundamıydın ? Taahhüt ettikleri zamanda gelmedilerse, o vınn ın parası bu adamlara haramdır. Onlara güvenip tamam şu gün şu saat internetim gelecek dedin, belki film izlemek için o saati bekliyordun, belki de iş toplantısına katılacaktın online? Belki de milyarlık/milyonluk işin mailinin son günü idi.
    Ben film izlemek için aldım, ki bu bile tamamen haklı bir sebep. Benim kızmamam için bir durum yok. Eğer empati kurmak istersen, neden kızmışım bu kadar, gün ve tarihlere tekrar dikkat ederek oku kardeşim. Verilen boş cevaplara bak :) 45 dk telefonda bekliyorsun, adam sana peki efendim aciliyetinizi ilettim. Başka yardımcı olmamı istediğiniz birşey var mı ?
    Yardımcı olmuşlar, başka soruyorlar :))))) Ben adam yerine konulmamaya alışık değilim kusura bakma kardeşim. Karşımdakini adam yerine koyarım, saygı gösteririm, ama adam yerine konulmuyorsam da hakkımı ararım. Elimden geleni yaparım.
    ben sana koyun ol demedim ki.. sadece tepkinin dozaji fazla turkiyedeki curumusluk sadece bu firma hatta tum firmalarda bile degil en bastan en asagiya kadar.. bunlara alismis olman gerekir tabii ki itiraz edeceksin ama tepkin asiri bence ayrica cogunlugun herhangi konudaki bir dusuncesi mutlaka normal bir dusunce sayilmaz. turkiye ruh hastasi ve manyaklarla dolu her iki adamdan birisi ruh hastasi bu ulkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 10 Nisan 2020; 17:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turknet abonesi olanlar bu konuyu öne çıkarıp destek verebilirhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-yapa-disi-upload-hizlari-arttirilsin--142810167#142811117
  • Foruma onllarca konu açılmış, Turknet temsilcileri gelip forumdaşlarla dalga geçer gibi cevaplar vermiş, Turknetin hizmet kalitesinin yerlerde oldugunu arşı ala duymuş biliyor,
    Sen bunlara rağmen *acil* olan internet işini Turknetten açtırmaya karar veriyorsun, hizmeti ve teknik servisi rezalet olan, musteri hizmetleri kesinlikle calismayan sadece cagrilari cevaplayan bir firmadan almaya calisiyorsun. Ilginç bir durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Hocam telefon hizmetiniz tamam interneti bekliyoruz diyorlar. Online işlemlerde modem kullanıcı adı ve şifre de var onlarla modem kurulumunu yaptım. Ev zaten müstakil olduğu için kutu falan yok direkten kabloyu çekip modeme bağlıyorlar :) 48 saat falan da hikaye oldu 5 Nisan 16.10'da Telekoma başvuru yapmışlar hala bekliyoruz.
    Benim bina icinde bile kablo cekemediler elektrikciye cektirin dediler. Ayni seyo superonline bana sormadan yaptı ucretini de almadi. Fiber kablo dosedi 3 kat yukariya.

• Bağlandıgı zaman çok iyi hizmet alıyorsunuz bende var sorunsuz kullanıyorum ama kişiye göre değişiyor şans sanırım
  • Arkadaşlar hangi bir süreç içinde olduğumuzu unutmayın.millet koronadan kırılıyor siz internet olmadi bağlanmadı vs uğraşıyorsunuz. iptal edin başka firma ya bağlatın 50 tane firma var. Kendim geçen ay Türk net aldım başvurumdan sonra 4.yada 5. Gün internete girdim. Hız da çok güzel 4k film bile izletiyor hiç takilmadan.aylik 75 tl ye bu hızda limitsiz İnternet şu şartlarda çok iyi. Kişiye göre değişir bazı şeyler fazla zorlamayın.

• wara W kullanıcısına yanıt
    Evet ortalık coronadan kırılıyor ve kırıldığı için insanlar evde çalışmak zorunda ve eğitim almak zorunda, ne kadar zor durumda olunsa bile bazı sektörler devam etme zorunluluğu var. Evet sizler bağlattığınız zaman ortalama sürede size hizmet verilmiş olabilir. Her firma hizmet vermek için para kazanmak için kısa sürede başlatıyor aboneliği, bu firma aboneliği başlatmak için en az 3 en fazla 7 gün içerisinde hizmet vereceklerini söylüyor. Aboneler günlerce bekliyor ki bu günler 10-15 gün hatta aylar sürüyor insanlar bu sefer diyor ki bu kadar sabretmişiz biraz daha sabredelim diyorlar hizmet başlamadığı zaman iptal etmek istiyorlar ve ne oluyor bu sefer iptal etmek 7 gün sürüyor siz bu harcanan zamanı nasıl telafi edeceksiniz? Siz sanıyor musunuz hiç sorun yaşamayacaksınız işte o gün geldiğinde sizde bizim durumumuzda olacaksınız günlerce sorununuz çözülmeyecek. 15 günü geçti arıza kaydımın üzerinden hala düzelmedi. Buraya gelmiş insanlara zorlamayın diyorsunuz işiniz gücünüz yok ola ki burada bunları yazabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

Arkadaşlar hangi bir süreç içinde olduğumuzu unutmayın.millet koronadan kırılıyor siz internet olmadi bağlanmadı vs uğraşıyorsunuz. iptal edin başka firma ya bağlatın 50 tane firma var. Kendim geçen ay Türk net aldım başvurumdan sonra 4.yada 5. Gün internete girdim. Hız da çok güzel 4k film bile izletiyor hiç takilmadan.aylik 75 tl ye bu hızda limitsiz İnternet şu şartlarda çok iyi. Kişiye göre değişir bazı şeyler fazla zorlamayın.
    Sen kimin sozculugunu yapiyorsun ne kadar para aldin soyle. Bos konusma. Online egitim baslayali 1 hafta oldu kac kere telefonun paketini yenilemek icin para verdim haberin var mi? 4 gunde baglanmismis.
    Edit: Hakaretleri sildim senin gibi biri icin ceza yemeyeyim.
    TÜRKNET REZALETİ   31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !!
    TÜRKNET REZALETİ   31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhtk -- 11 Nisan 2020; 1:24:0 >

• Yaptığım işlem pazartesi günü irtibata geçtim . Salı geldiler bağlantıyı kontrol ettiler ve o gün posta ile evraklar gönderdim ve kimlik yükledim. Çarşamba öğleden sonra aradim evraklar geldim diye henüz sistemde yok bakalım dediler .Çarşamba aksam biigi düştü evraklar elimize ulaştı diye gittim asus marka modem aldım ( bu önemli vdsl olan en ucuzu 239 tl flnd galiba arkadaş ta zuxel var çok sıkıntı yaşıyor )ayarları yaptım evrak kontrolü yapılıyor vs yazıyor du Perşembe öğleden sonra aradım durum için ilgileniyoruz vs dediler ,umudum yoktu diğer haftaya açılır dedim cuma akşamı baktığım da internet gelmisti.tabi bu durum korona öncesi simdi durum belli o yüzden adamlar önceden o bölgede 5 Adam çalıştıriyorsa 2 ye düşürmüş olabilirler.ben memnunum a dediğiniz gibi yarın sıkıntı olursa giderilmesse hemen başka firma ya geçerim.milenicom baglatcaktim mesela son anda buna döndüm.

• Beldekent B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer adresinizde aktif altyapımız yoksa ve altyapınızın desteklediği 50 Mbps ve üstü paketlere 10 TL fark ile geçiş yapabiliyorsunuz.
  • furkankorhan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizde yaşamış olduğunuz sorunu ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde hattınız 1 gün 3 saat 15 dakika online olarak görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evrak süreciyle ilgili nasıl bir sorun yaşadınız? Nasıl yardımcı olabilirim?
  • Merhaba, evraklarınız ulaştıktan sonra 48 saat içinde sisteme yüklemesini yaparak bilgi veriyoruz. Online işlem merkezinden kargo takip numarasını alarak takip edebilirsiniz.
  • snlk.85 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iç tesisat kontrolü için ekip geldiğinde eğer iç tesisatta sorun yok derse o ücreti yansıtmıyoruz ve istemezseniz bir elektrikçiden destek alarak siz de yaptırabiliyorsunuz.
  • pokemondortyol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı saha ekiplerine ilettik. Gelecek olan bilgiyi sizinle paylaşacağız.
  • ASLSY kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnun olmanıza çok sevindim. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
  • herakles24 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınız çözüm aşamasında görünüyor. Tüm kontrolleri tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • Masahanajin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer aktif altyapımızda hizmet alıyorsanız 100 Mbps' te kadar paket tanımlıyoruz ve altyapınızın desteklediği hıza göre hizmet alıyorsunuz. YAPA' da XDSL numarası 9 haneden oluşuyor. Hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.