Şimdi Ara

TÜRKNET REZALETİ 31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke hız hizmetinizi bu kadar övmeye layık yücelttiğiniz gibi sorun çözmedeki hizmetinizide övünülecek yere getirseniz.

Arkadaşlar turknet ile yaşadığım olayları bilgilenin diye paylaşmaya geldim, şöyle ki ben altyapımı sorguladığım zaman önceden bana 8Mbps hız vereceklerini söylemişlerdi bizde altyapımız iyi olmadığı için kabul ettik yıllar süren aboneliğimiz oldu. Yıllar sonra bizim evin yanına önemli bir metro çalışması başladı artık sonlara yaklaştığı için bende firma ile görüştüm. Hali hazırda kazılmış yerler hazır çalışmalar yapılırken neden bu bölgeye santral yapılmıyor diye soru yönelttiğimde Turktelekom ekiplerinin çalışma yapması gerektiğini söylemişlerdi ve altyapı iyileştiği vakit aldığımız hizmetin en üst paket olduğunu hiç bir fark ödemeden altyapının verdiği hıza yükseleceğini söylemişlerdi, bende iyi dedim TT ekipleri ile görüşürüm diye konuyu kapatmıştım sonra TT ile irtibata geçtim onlarda çalışmalarımız sürüyor saha ekilerine durumu paylaşacağım demişlerdi ve üzerinden 4-5 ay geçtikten sonra ki bu süre şu dönemlere denk geliyor altyapımız şuan TT sayfasında hipernet ile geçiyor farklı İSS lerin sayfalarında ise 60 - 65 arası. Neyse son 1 aydır internet hızımızda yavaşlık olmaya başladı biz dedik insanlar evlerinde virüsten dolayı kullanıma yoğunlaştı olabilir dedik durumu kabullendik sonra iyice yavaşladı normal kullanımda testlerde 6 Mbps hız çıkıyordu 720p60 videoları donmadan izleyebiliyorduk sonra yavaşlayınca 360p lere kadar düştük. Bu arada sabit telefonumuzda ses gittikçe kötüleşti cızırtılı gelmeye başladı Bir gün sabah kalktığımda baktım internet yok hemen modeme baktım dsl ışığı yanmıyor sonra telefona yöneldim baktım telefon çalışmıyor bir kaç gün dedim herhalde genel problem var arıza kaydı açmayayım sonra gelmeyince açtım ki tarihi 29 Şubat 2020 arıza kaydıma 2 gün cevap gelmedi bende tekrardan açtım 31 Şubat'ta otomatik mesajdan 1 gün sonra arıza kaydını üzerine alan eleman cevap yazdı yazmaz olaydı her gün "gerekli kontroller devam etmekte" yazısından başka bişi bilmiyorlar gibi tarih bugün olmuş hala sorunum devam ediyor 9 nisandayız neymiş altyapı kaynaklı kablo arızası varmış. İnternet gitmese altyapı sorgulama fikri aklıma gelmezdi hem iyileşen altyapı sonucunda hızımı arttırma hem de olan internetimi kes. Ha birde şu var farklı İSS ile görüştüğümde geçmek istediğimde devre numarası soruldu 10 ile başlayan bir sayı olduğundan diğer firmaya geçerken aktivasyon ücreti kesilcekmiş neymiş Turknet izin vermiyormuş taahhüt yok diyorlar ama küçük kurnazlıklar ile size fatura çıkarıyorlar. Telefondan yazdığım için karmaşık oldu kusura bakmayın ama neticede yaşadığım sorunları görmüşsünüzdür.

• bende benzer bir durumu türktelekom ve millenicom arasında yaşadım. Oluyor böyle şeyler.Türkiye de profesyonellik pek önemsenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

Millenicom şikayet sayfasında da söyledim burada da söylüyorum gidin Netspeed kullanın bu iki firmadan (Türknet, Millenicom) daha iyidir övdüğüm için söylemiyorum ciddi bir sıkıntı olsa bende ayrılırım firmadan ama bu üç firmadan Netspeed daha iyi.
    merhaba abimle birlikte türknet kulanıyorduk ping değerlerim 800 1200 arası gidip geliyordu abime dedim bunu kapatım netspeed geçelim daha iyi diyorlar abim dedi sen geç ben memnunum online oyun oynamadığı için herhalde pingle işi olmaz abimin 2 aydır netspeed kulanıyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normalde Ankara'daki adresimde sorunsuz bir şekilde Türknet kullanıyorum. Daha önce mevcut adresimde de sorunsuz şekilde kullanıyordum ama ailenin aşırı ihtiyacı olmadığı için hizmeti iptal etmiştik. Malum Corona durumları neticesinde iki üniversite bir ortaokul öğrencisi uzaktan eğitimi adamakıllı alabilmek için internet bekliyoruz. Taahhütsüz olduğu ve daha önce rahat kullandığımız için tercih yine türknet oldu.

26 Mart tarihinde online başvuru yapıldı.
    Aynı gün TT ekipleri geldi ve modeme kadar hat bağlantısı yapıldı.
    26 Martta kargolanan evraklar 30 Martta teslim alındı.
    Her şey iyi güzel gidecek derken boş port olmadığını söylediler.
    Hemen aynı gün gittim Telekoma, onlar port olduğunu söylediler. Hadi bakalım.
    Sürekli irtibat, sıkıştırma, Türk Telekom vs derken 5 Nisanda port bulunduğunu ve Türk Telekoma başvuru yapıldığını söylediler. Süreç 48 saat sürecekti. 5 Nisan saat 16.10'da başvuru yapılmış.

7 ve 8 Nisanda müşteri hizmetleriyle hem Twitter, hem telefon, hem de burası üzerinden irtibat kursam da yoğunluk var vs denilip bekletiliyor.

Bugün 10 Nisan artık müşteri hizmetlerini aramıyorum. 15 gündür beklediğim bir süreç var, ha bugün ha yarın son adıma geldiysek geri gitmeyelim diye iptal edip başka bir issye başvurmaya da cesaret edemiyorum.

Telefon faturam aldı başını gitti, Freelance işimi de yapamıyorum.

Köye su getirmeye çalışsak şimdiye gelirdi heralde, ha gayret Türknet başarabilirsin.

• baştan sona katılıyorum hepsini bire bir yaşadım.

1 nisan 2020 de türknet başvurduk.
    3 nisan 2020 de belgeler türknet ulaştı

sisteme girmediler işi geciktirmeye çalıştıkları için

6 nisanda belgeler bize ulaşmadı dediler (aynı sorunu siz yaşamızsınız geciktirme)
    7 nisanda belgeler sisteme girildi (mng takip no verildi vb belgeleri buldular bak sen şu işe )

bugün 10 nisan hiç bir şekilde telefon bağlantısı için saha ekibi bile gelmedi. yani ne zaman internet bağlanacak bilemiyorsun

üzerinden 10 gün geçmiş arıyorsun ulaşamıyorsun yazıyorsun cevap yok belki 1 ayda bağlatacak kimse hiç birşeyi bilmiyor

ben tavsiye ettim pişman oldum. keşke insanları mağdur etmeseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

Millenicom şikayet sayfasında da söyledim burada da söylüyorum gidin Netspeed kullanın bu iki firmadan (Türknet, Millenicom) daha iyidir övdüğüm için söylemiyorum ciddi bir sıkıntı olsa bende ayrılırım firmadan ama bu üç firmadan Netspeed daha iyi.
    Web sitelerinde fiber ve VDSL için sunulan en yüksek hız 35 Mbps.
  • turk.net kullanıyorum. Hattımın desteklediği en yüksek hızı verebileceklerini taahüt ediyorlar. tarifem da 100 mbps olarak görünüyor. 1 yıl önce başlattım aboneliğimi, o zaman hattım 12 mbps destekliyordu. Şimdi yine kendi sitelerinden kontrol ettiğimde 62 mbps alabildiğimi iletiyorlar. Ancak bir türlü hızımı 12 mbps üzerine çıkartmıyorlar. Malum konuşacak kimse yok. Defalarca yazdığımda hep en yüksek hızın bu olduğunu söylediler. Sonrasında anladım ki kendi alt yapıları olan YAPA dan kaynaklanıyor sıkıntım. standart vae ye geçsem bu problemlerin hiçbirini yaşamayacağım. En son biri bi cevap yazdı. 10 TL farkla hattımın desteklediği hızı alabileceğimi. Oysa aboneliğimde 100 mbps ye kadar diye belirtmelerine karşı 60 mbps için fiyat farkı istiyorlar. dedim buna hayır dersem beni yapadan çıkarmazlar. 10 tl farkı da kabul ediyorum. beni yeterki şu lanet yapadan çıkarın. destekleyen değeri verin. ama iki gündür bekliyorum. Herhangi bir şekilde bana geri dönüş yapmalarını. Problem yokken hiç sıkıntı yok zaten iş devam ediyor ama herhangi bir problem olması durumunda çözüm almanız neredeyse imkansız gibi...

Destek No: 32290438

• EVDE INTERNET YOK KARDESIM DERSE GIREMIYOR LISE OGRENCISI ariyorum bot var sikayetiniz alinmistir diyor

• eass kullanıcısına yanıt
    Merhaba @eass

Beklediğim ! şeyler olarak tabir ettiğiniz kısımda, bir servis sağlayıcısından ne tür bir ütopik şeyler beklentisinde olabilirim, olabilirsin ? Yakındığınız durum bunun gerçekleşmemesi midir ?

Bu tamamen İhtiyaçtan doğan, ödediğim ücretin karşılığı olarak arz/talep durumunun gerçekleşmesidir.

Tavsiyem, düşüncem, kendi mukayesenizi başlatmanız ve sizin için faydalı olabilecek şeylere, alternatiflere yönelmenizdir. Keza bana daha öncelerden ödediğim faiş fiyatlar karşılığında 1megabitin üzerinde hız vermekten aciz kuruluşlardan çözüme tarafımca bu şekilde ulaştım.

Umarım oluşan, karşılaşılan sorunlarınız yakın zamanda çözüme kavuşur.

Sonsuza kadar demiyeceğim, bu gerçekten ütopik bir şey olur.
    Saygılar.
  • ASLSY kullanıcısına yanıt
    hey heyyy ASLSY

ASL hatırlar mısın ?

age , sex , location ahahahha 19,m,ist derlerdi hatta genelde..

ben bir yetkilinin çıkıp bunca borum konusuna borum borum cevap vermesini fakat bu tiniyette kimseyi bulamadığım için ütopyanın niteliğine değindim..

benim gerçekten bir servis sağlayıcısından beklediğim hizmetten öte değil,ama bu beklentimi karşılayamadıklarından ötürü artık beklentilerim değişti..

şu sıralar rahatsız olduğum servis sağlayıcılarının beni kucağına alıp eğlemesini istiyorum hani var ya tapşini-tapşini...dıgıdık dıgıdık...tam da bunu istiyorum..

buradan ulaşabileceğiniz tek nokta artık sadece kendiniz oluyor,duyan yok ben..ben günlerdir deniyorum...bir ADAM çıkmadı özür dileyecek bile bir tanecik ufacıcık.

ben size en güzel niyetlerimi iletiyorum,sizde bana iletin..iletişim herşey onlar sağlayamasa bile biz aramızda sağlayalım..

ve bu giz bizim aramızda kalsın sessizce yayılan corona gibi
    saygılar

• Dostum senden bir hafta önce superonline den türknete geçtim. Evrak işini hızlı hallettim neyse. Bana kurulum randevusu verdi senin başvurduğun hafta salı. Salı oldu gelen yok. Dedim tamam yoğundur yetisememis olabilir yarın sabah gelir. Çarşamba oldu yine yok. Bu arada arıyorum öncelik veriyoruz falan filan yapıyorlar. En son carsamba akşam aradım dedim yarın öğlene kadar geldiniz geldiniz gelmediniz iptal ediyorum. Persembe sabah telefon çaldı arandim diyor ki 48 saat içinde gelecekler. Ben de uykulu uykulu yarım saate geliyor sandım. Sonra anlayınca dedim ki saat 3 e kadar gelen olmazsa superonline a dönüyorum keyfiniz bilir dedim kapattım. Saat 2 de kuruluma geldiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunsuz geçişler için eski firmadan Turknet’e yavda Millenicom’a vs. hat taşıma yaparak geçin. En hızlı böyle olacaktır. Kimsenin kablo bağlaması için eve gelmesine gerek kalmaz.

• 15 gün bedelsiz iptal diyen firma, 13.gün sorunlardan dolayı fax gönderdim.. 3 gün bekleterek iptal talebimi, 16-17. günde iptal ettiler, ve doğru dürüst kullanmama rağmen 1 fatura ve bağlantı ücreti ödettiler :) Teşekkürler TurkNet :)
  • -Güncelleme-

Asıl konuya ekleyeceğim burayıda;
    10.04.2020 de internet açıldı, k.adı ve şifrem TÜRKNET ten mesaj geldi.
    Arkasından 2 saat sonra kurulum ekibinden aradılar.
    -Daha doğrusu kurulum ekibi TÜRKNET e bağlı değilmiş. Ben şuan Bilecik teyim, Eskişehir ve çevresine bakan başka bir firmaymış. Adamlar bana 48 saat içinde tekrar arayacağız, size randevu oluşturacağız dedi.
    Yaşadıklarımı anlattım, sürecin çok uzadığını anlattım. Herkes öyle diyor. Yani TÜRKNET kendi altında çalışan firmayı bile yönetemeyen, gerçekten çok sıkıntı yaşamış bir müşterisini "ALTINDAKİ" firmadan bile mutlu edemeyen rezalet bir İSS.
    Ben beklemeden mesajı aldığım gibi gittim elektrikçiye, telefon kablosu aldım, ethernet kablosu aldım.
    Geldim eve taktım, modem kurulumunu da kendim yaptım.

Şuanda çalışıyor. 8 MB internet paketim var; aldığım en yüksek hız 4.6 , en düşük hız 1.3
    Genel ortalama ise 2.4 mb civarı hızım var, tabii ki memnun değilim.
    Bilmediğim ama sadece halktan duyduğum bir konu var; "internetçiler gelince hızını ayarlıyor aşağıdaki kutudan. Geldiklerinde konuş bi"

Bu yüzden aradıklarında çağıracağım yinede.

Yani bu adamları beklersem 10 gün +1/+2 yada +4 gün içinde açılacaktı internetim.
    Kendi uğraşlarım ve emeklerim sonucu interneti 11 günde kullanıyor hale geldim. Hız, ping problemleri ayrı konu. O konuda kimse bana bir taahhüt vermedi.
    (Tabii ki hız konusunda taahhüt verildi, ama ping konusunda verilmedi. Beğenmezsem tabii ki çıkarım)

Yaşadığım sinir, stres ve üzüntü yüzünden bu adamlara kesinlikle dava açacağım. Önce tüketici hakem heyetini araştıracağım, sonra forumdaki avukat arkadaşlardan bilgi alacağım, sonra da dışarı çıkabilir hale geldiğimizde bulunduğum ildeki avukata gidip soracağım, ivedilikle işlemleri başlatacağım. (Durumun aciliyetini ileteceğim, ama ben GERÇEKTEN ileteceğim :) )

Derdimi paylaşan, sıkıntı çeken tüm dostlara selamlar. Akıl veren, bilmediğimi anlatan herkese teşekkürler.

Hakkını aramanın suç olduğunu düşünen, kıl bir müşteri olduğumu düşünen arkadaşlara da tek sözüm; umarım size de birisi söz verir; ve yapmaz. Bu yüzden de hem maddi hem manevi sıkıntı yaşarsınız, HAK aramanın ne demek olduğunu bizzat tecrübe edersiniz.

Bana yardımcı olan tüm müşteri temsilcilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten dürüst ve içten cevap verenler oldu.
    Yardımcı olmayıp; yalan bilgi veren/telefonu kapatmaya çalışan/hat kesilince geri aramayan/telefonu yüzüme kapatan/BİLGİSİ EKSİK OLAN tüm müşteri temsilcileri, size hakkımı helal etmiyorum. Bana yaşattığınız stres sıkıntıyı inşallah sizde yaşarsınız, size güvenip yaşadığım maddi sıkıntıyı da hepinize haram ediyorum.
    Sizin için geliyorum, takım liderlerinizi bile bir bir aramayı düşünüyorum. Gerekirse sosyal medya kanalları ile genel müdürlüğünüze ulaşıp elimden geleni ardıma koymayacağım. Ben sıkıntıdayken rahat rahat konuşuyordunuz, bende sizinle rahat rahat uğraşacağım.

Son olarak, evet; bu yazıları düşünerek, önceden kalıp hazırlayarak saatler harcayarak yazmadım. Bazı yerlerde sanki karşımda arkadaşım varmışçasına, sanki arkadaşıma anlatıyormuşçasına kendi jargonumu ekledim. Bazı yerlerde çirkin küfür ve ithamlar yaptım. Bunların nedeni o anki konuşmadan sonra unutmadan yazdığım için, sinirlerim tepemde olduğu için. Bunun için forum halkından özür dilerim, ama TÜRKNET ten dilemem. Siz bütün ithamları hakeden, iğrenç bir şirket politikasına sahip, müşterinizi ezdiren paragöz şirketten başka birşey değilsiniz. Yani beni tanıyan yakın çevrem bilir, söz verilip yapılmazsa sinirlenirim. Genelde uysal ve sevecen bir insanım. Ama her insanın sinir katsayısı var, ve benimki yalan dolanlarla aşıldı.

Sorularınız için pm den elimden geleni yaparım, müşteri temsilcilerinin vermediği bilgileri vermeye çalışabilirim. Şimdilik Allaha emanet olun

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Ben de inatla bekliyorum kurulumu falan da hallettim halbuki sadece aktivasyon yapacaklar. İnşallah bugün çözüme kavuşuruz sizin gibi

• mucahidtras kullanıcısına yanıt
    Telefon hat kurulumu tamamlandı ise ortalama 36-40 saat sonra açıyorlar (48 saat yasal süre sınırı var) TT genel merkezden internetinizi. Açıldıktan sonra kendiniz modem kurulumu yapabiliyorsanız direk bağlanabilirsiniz.
    TÜRKNET in gelmesi +2/+4 daha sürer, iyice uzar. Beklememek için internette videolar var.

Hocam teşekkür ederim, kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum; inanamıyorum. Umarım sizde bir an önce çözüme ulaşırsınız.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Vallahi maddi manevi çökertti bu adamlar beni.
    Hele birde bazı arkadaşlar çıkıp kıl olan sensin falan diyorlar ya; %100 haklı olduğumu bildiğim halde; acaba birşeyi yanlış mı yaptım? Fazla mı üstlerine gidiyorum, haksız mıyım? diye özeleştiri yapmaya çalışıyordum.

Durduk yere tanımadığı adamın işini halletmesine, verilemeyen bir hizmetin verilmesi için uğraşan adamlara laf atmaya çalışan bu GARİP arkadaşlar işsizin önde gideni. Sorunu olmayıp buralarda takılan, insanlara bu tip yorum yapan adamın psikolojisi normal değildir zaten.

Arkadaşın hala TÜRKNET te forum dh de konum var, sizi oraya şikayet edeceğim dediğim temsilcilerden birisi olduğunu düşünüyorum Neyse öyle yada değil, rahatladım, ama şuan içimde deli gibi bir kin var. Bir şirket müşterisini kendine kin tutturacak kadar üzüyorsa, oturup düşünmeli, komple kadrosunu değiştirmeli, yada 3 günlük eğitim değil 10 günlük eğitim vermeli..

• interwap kullanıcısına yanıt
    Evet, orada bir değişiklik yapmaları lazım ama burada ne zaman şikayet görsem ya millenicom ya da Türknet. Ben 25'lik paketi kullanıyorum uzun süredir, arada ufak tefek sorunlar olmadı değil ama hepsi kısa sürede çözüldü diğer iki firmadan daha iyiler emin olabilirsin.
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım umarım benim yaşadığım sinir stresi yaşarsın. Sana başka sözüm yok. O kadar lafın içinde çekip onu çıkarman ilginç. Sanırım bu tip yazıları okuyup tabiri caiz ise; cins yorumlar atmaktan zevk alıyorsun. TÜRKNET ten memnun isen, ben memnunum, ben yaşamadım, benimkini çok hızlı bağladılar de geç kardeşim değil mi ?
    Ben sorun yaşamışım ki yazıyorum, sinirlenmişim ki yazıyorum. Evet, böyle çalışan adamların işine son verilmeli, eğer verilmezse TÜRKNET batacak. Aralarında cidden çok güzel iş yapanları da var. Neyse uzatmıyorum kardeş, herşeyi yazdım zaten. Sen ne düşünürsen düşün ben hakkımı arayacağım, ağzıma geleni de söyleyeceğim. Onlarda bana söylesin umrumda değil. Bu kadar uğraş-sinir-stres yaşadıysam, en azından o ilk telefonda bana YALAN taahhüt veren adamı işinden edeceğim. Başvuru bittikten sonra başka soru sormaya kalkınca da telefonu hemen kapatmaya çalışmıştı zaten. Yani bana şunu hissettirmişti ; "sattım, kapat hadi diğer müşteriler bekliyor, prim alacağım kapat." gibi.

Saygılar kardeşim, umarım beni anlamak için yaşarsın yaşadığımı :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.