Şimdi Ara

TÜRKNET REZALETİ 31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamın konusunu meze yaptık içiyoruz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    yaaa bırak allah aşkına biz zaten sabah akşam içiyoruz..

can cana,cam cama...canım kardeşim @Mekatroniks

şerefimize canım kardeşim..

TÜRKNET REZALETİ   31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !!
  • eass kullanıcısına yanıt
    Kalamar kayış gibi değilse herşeye varım .

• Birebir aynı sorunları aynı zaman aralığı içinde yaşıyoruz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve ben 4 arkadaşıma daha sebep oldum bin pişmanım onlarda mağdur şu an.

dün geceden süte yatırdım lokum gibi,krallara layık..

istersen eğer isli ançuez de var ahahhaha

meze uzmanlık alanım,bak sana bu hafta yaptığım tabloyu göstereyim de biraz sırıt :)

TÜRKNET REZALETİ   31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !!

taratorsuz midye tava yemem...!

• @TurkNetDestek ? Destek no: 32151486

• pokemondortyol kullanıcısına yanıt
    günaydın,merhaba @pokemondortyol

insanlar 1 fatura için neredeyse birbirlerini payçalayacaklar epitopu 75-100 lira..

lütfen sende anlat insanlara ne kadar ADİ şerefsiz firma olduklarını,kimseye tavsiye etme gördüğün yerde üşenmeden yorumunu koy..

bunlar bu tavsiyeler ile yol aldılar fakat artık zıvanadan çıktılar...

saygılarımı sunuyorum,teşekkür ederiz yazdığın deneyimin için
  • En az 2 yıldır Türknet kullanıyorum. Ben gayet memnunum. Fiyat ve aldığım hız konusunda 35megabit interneti yaklaşık olarak alıyorum. Diğer internet servis sağlayıcılarının faiş fiyat ve verdiği hızdan sonra gayet başarılı bence. Haa teknik destek konusunda gerçekten bir eksikleri mevcutç. Düzenlenmesi ve anında cevap verilmesi gereken bir sistemleri olması gerekir.
  • ASLSY kullanıcısına yanıt
    Merhaba @ASLSY

siz çok düşük memnuniyeti olan kitlenin içindesiniz,beklediğiniz şeyler o kadar ütopik ki burada insanların hepsinin yakarışı neredeyse..

biz artık kendimizi mario'nun kızı tutacağı bölüm gibi bir başlıktan bir başlığa atıyoruz,sesimizi duyuracak forum yetkilileri olsun diye..

umarım hiç bir zaman internet hizmetiniz ile alakadar bir sorun yaşamazsınız!

sonsuza kadar..
    saygılar
  • turknetteki filiz hanim ve isimlerini okumadigim diger hanimlar ya da varsa beyler haklidir.. ben altyapi yok diye aylarca bekledim bu eve tasindigimda telekomda en son twitter da onlarin ceosunu orada hesabinda yakaladim normalde sosyal medyayi siyonist icadi ve gereksiz site diye kullanmam ama kendime bir hesap olusturdum adamin mesajlarinin altini trolledim de birkac gun sonra dm den ulasip telefon istediler sonra birileri aradi oradan derhal yapacaz diye soz verdiler emir verip ekipleri yollamislardi bak kimseyi tanimadigim halde kendi kendime torpil yaptirdim bu isler boyle sen padisah misin sen de bekle birkac gun birsey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 10 Nisan 2020; 11:3:49 >
  • 22 martta başvuru yaptım
    23 martta evraklarımı gönderdim
    6 nisanda iptal faksımı çektim

2 haftam yalandan yere çöpe gitti bir de kullanamadığım hizmet için faks peşine koşup durdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 10 Nisan 2020; 11:8:54 >
  • ovvv bir de demissin bunlarin islerine derhal son verileeeee

oldu hunkarim deseler keske

Ev nerde

• TurkNet te bir sorun varsa diğerlerinde de vardır

ahahaha hahahah

sulandı değil mi ağazın,

sabahlara kadar mezesiz hiç ben oturur muyum,yatar uyurum

istanbul / pendik

fazla uzak değil ama yakında değil..hahahah

sen iste ben sana domates soslu fırında karides yaparım,
    otantik thailand tuzlu balığı ve yanında sosu ile yaparım,
    midye pilaki hiç bahsetmiyorum..

n'apacaksın bende böyle büyüdüm anam babam ağladığım zaman ağzıma meme değil midye dolma koymuş ahahhahah

ahhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eass -- 10 Nisan 2020; 11:29:23 >

Benim nerde oturduğumu nerden biliyorsunda fazla uzak değil diyorsun :) belki viaportun karşısında atlaspark deluxe teyim :)

• Bennde türk net den çok memnunum.
    Yıllardır kullanıyorum. Tt 12 mb fiyatına 75mb alıyorum. Taahhüt de yok. Arada sıkıntı yaşatıyır elbet ama bu ülkede hangi operatör sıkıntı yaşatmıyor ki bu yaşatmasın?

Merhaba @eass

Beklediğim ! şeyler olarak tabir ettiğiniz kısımda, bir servis sağlayıcısından ne tür bir ütopik şeyler beklentisinde olabilirim, olabilirsin ? Yakındığınız durum bunun gerçekleşmemesi midir ?

Bu tamamen İhtiyaçtan doğan, ödediğim ücretin karşılığı olarak arz/talep durumunun gerçekleşmesidir.

Tavsiyem, düşüncem, kendi mukayesenizi başlatmanız ve sizin için faydalı olabilecek şeylere, alternatiflere yönelmenizdir. Keza bana daha öncelerden ödediğim faiş fiyatlar karşılığında 1megabitin üzerinde hız vermekten aciz kuruluşlardan çözüme tarafımca bu şekilde ulaştım.

Umarım oluşan, karşılaşılan sorunlarınız yakın zamanda çözüme kavuşur.

Sonsuza kadar demiyeceğim, bu gerçekten ütopik bir şey olur.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLSY -- 10 Nisan 2020; 13:30:4 >
  • Şu ana kadar kullandığım en rezil ıss sorun için bu gün 5 gün oldu ne arayan var ne soran devamlı kopma devamlı düşük hız siz birde abone olun o zaman görün türknetin ne kadar dandik olduğunu korona günleri olmasa direk başka ıss ye gideceğim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.