Şimdi Ara

TÜRKNET REZALETİ 31.03.20 - 07.04.20 TÜRKNET PİŞMANLIKTIR !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam telefon hizmetiniz tamam interneti bekliyoruz diyorlar. Online işlemlerde modem kullanıcı adı ve şifre de var onlarla modem kurulumunu yaptım. Ev zaten müstakil olduğu için kutu falan yok direkten kabloyu çekip modeme bağlıyorlar :) 48 saat falan da hikaye oldu 5 Nisan 16.10'da Telekoma başvuru yapmışlar hala bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucahidtras kullanıcısına yanıt
    Ben de telefonu bekliyorum. 31 Mart'ta başvurdum. Telekoma başvuru süresini nereden görebilirim?
  • Yapma ya hocam. Başvuru yapılma tarihi doğru ise 48 saat TT açması için yasal süresi var, yoksa BTK ya şikayet edilebiliyormuş sanırım. Benim iş oraya gitmediği için araştırmadım, malesef bilmiyorum..
    Size bolşans, süreç boyunca sakin olmaya çalışın, ama bu şirketin yaptığını da lütfen unutmayın. Ben unutmayacağım, en kısa zamanda hukuki yollar ile hakkımı arayacağım. Yaşattıklarını yaşasınlar. En azından o ilk yalanı atan. Benden alacağı prim de haram olsun o p.venge :D
  • Quavox Q kullanıcısına yanıt
    Soruyorsun hocam. TÜRKNET i ara, internet başvurum hangi tarihte yapılmış, kaç saat olmuş dersen söylüyorlar. Bana söyledi dün başka bir arkadaş, saat gece 22:23 te yapılmış benim internet başvurum. İşte 36-40 saat sonrasında da açıldı.
  • Sorunca öğrendim hocam. Şimdi tekrar arayayım bakalım ne anlatacaklar alıştım artık her gün sıkıntı stres çekmeye, sakin sakin takılıyoruz :)

• Türknet 51 Mbps var. Yılda kesinti sayısı 2 gibi.
    Yalnız Türknet insanları laf oyunu ile kandırıyor. Tanıtımlarda bas bas bağırıyorlar "100 Mbps'e kadar" deniyor ama aldatmaca var. Belki başlarda evet 100Mbps veriyordu ama bir süre sonra 75 Mbps vermeye başladılar. Sonra 50 Mbps verdiler ve şu an Türknet bağlatacaksınız 35Mbps veriyorlar. Upload ise yeni abonelere 3 Mbps. 100Mbpd kendş sltyapısındaki kullanıcılara veriyor olabilir oda kullanıcı sayısının 1/5'inden daha az kişiyi kapsadığını düşünüyorum. Birde diyorlar ki; "Biz hız sınırı koymuyoruz, altyapımız ne kaldırıyorsa" iyide kardeşim hem altyapın ne kaldırırsa onu veriyoruz diyorsunuz hemde 10 TL farkla size şu hızı verebiliriz diyorsun. (51 kullanana 75 veriyor). Bir diğer konu ise komşunun adresi sorgulattığımda ona 35 Mbps veriyor, benden niye az?

Bir süre sonra hepsi çakal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet keyiftir zevktir,1 senedir sıfır şikayetim var. hiç bir online oyunda sıkıntı yaşamıyorum.

35mbit kazıkçı TürkTelekom'da 106Tl türknette 76tl. 30tl haraç vermek istiyorsan Türktelekoma koş.

"ŞUNU ÖĞRENDİM, TELEFON HATTI AKTİVASYONUNDA DURUP KALMIŞ İŞLEMİM, YALIN İNTERNET TE TÜRKNET TE YOKMUŞ. ALLAH BELALARINI VERSİN BU ŞEREFSİZLERİN."

Yani burda sorun TTNET kaynaklı. Ttnet problem çıkartmak için bahane yaratıyor ve Türknetin problemleri ile kesinlikle ilgilenmiyor. Öğrenmişsin ama yanlış öğrenmişsin...
  • Daha e devlette üstüme sabit hat bile açılmamış ki anasını satayım. Çıldırmamak elde değil. Müşteri hizmetlerine bağlanıyorum sıram 3 ken telefonu kapatıyorlar. Aramak istemiyorum çünkü daha da sinirleneceğim. Türk telekom binasına gidecem bu gidişle sen gibi
  • Netgalaksi de aynı terane 5 iş günü ama o kadar sürmez ilk kayıt alınırken sonra 7 iş gününe kadar uzayabilir haftasonlarini da koy 2 haftada 1 interneti baglayamayan firma

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Arkadaşım umarım benim yaşadığım sinir stresi yaşarsın. Sana başka sözüm yok. O kadar lafın içinde çekip onu çıkarman ilginç. Sanırım bu tip yazıları okuyup tabiri caiz ise; cins yorumlar atmaktan zevk alıyorsun. TÜRKNET ten memnun isen, ben memnunum, ben yaşamadım, benimkini çok hızlı bağladılar de geç kardeşim değil mi ?
    Ben sorun yaşamışım ki yazıyorum, sinirlenmişim ki yazıyorum. Evet, böyle çalışan adamların işine son verilmeli, eğer verilmezse TÜRKNET batacak. Aralarında cidden çok güzel iş yapanları da var. Neyse uzatmıyorum kardeş, herşeyi yazdım zaten. Sen ne düşünürsen düşün ben hakkımı arayacağım, ağzıma geleni de söyleyeceğim. Onlarda bana söylesin umrumda değil. Bu kadar uğraş-sinir-stres yaşadıysam, en azından o ilk telefonda bana YALAN taahhüt veren adamı işinden edeceğim. Başvuru bittikten sonra başka soru sormaya kalkınca da telefonu hemen kapatmaya çalışmıştı zaten. Yani bana şunu hissettirmişti ; "sattım, kapat hadi diğer müşteriler bekliyor, prim alacağım kapat." gibi.

Saygılar kardeşim, umarım beni anlamak için yaşarsın yaşadığımı :)
    ben turknet hic kullanmadim ki.. senin evinde altyapi var seni birkac gun salladilar diye tum turknete oradaki temizlikciye kadar sulale boyu kinlenmissin ben aylarca adsl de altyapi bekledim. senin kadar da sinirlenmedim.. vinn modem ve 3g kullandim hemde aylarca..

senin boyle basit bir olaydan nefret sacman bana anlamsiz geldi.. bence bir psikologa gorun canim kardesim..

not an itibariyle vodafone gpon yani fiber kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 10 Nisan 2020; 15:36:48 >

• onderweb kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. O arkadaş bana açtı ekranından gösterdi. Bak dedi o numara bize gelmeden işlem yapamıyoruz. Diğer komşuların hepsinde o numara var, bir bende yok. TÜRKNET iletmemiş onlara. O an müşteri hizmetlerindeki arkadaşla görüştürdüm TT deki arkadaşı, hizmet numarasının ne olduğunu bilmiyor. Birde bana yalancı muamalesi yapıyor. Müşteri onu istemedi ki diye.
    Bilmiyor, beni boşuna oyalıyor.

Benim muhattabım TÜRKNET değil mi ? TÜRKNET in arayıp TT ye sorması gerekmez mi? Neden hala hizmet numarasını girmediniz ? Neden bu müşterimiz bekliyor sizi ? İster mail atsın, ister ıslık çalsın, ister dumanla haberleşsin TÜRKTELEKOM ile. Ama iletmemiş. Aramıyorlar bile. Şirket politikasını sevdiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Hayır hocam. O arkadaş bana açtı ekranından gösterdi. Bak dedi o numara bize gelmeden işlem yapamıyoruz. Diğer komşuların hepsinde o numara var, bir bende yok. TÜRKNET iletmemiş onlara. O an müşteri hizmetlerindeki arkadaşla görüştürdüm TT deki arkadaşı, hizmet numarasının ne olduğunu bilmiyor. Birde bana yalancı muamalesi yapıyor. Müşteri onu istemedi ki diye.
    Bilmiyor, beni boşuna oyalıyor.

Benim muhattabım TÜRKNET değil mi ? TÜRKNET in arayıp TT ye sorması gerekmez mi? Neden hala hizmet numarasını girmediniz ? Neden bu müşterimiz bekliyor sizi ? İster mail atsın, ister ıslık çalsın, ister dumanla haberleşsin TÜRKTELEKOM ile. Ama iletmemiş. Aramıyorlar bile. Şirket politikasını sevdiklerim.
    Türk telekom Türkneti her alanda herşeyde engellemeye çalışıyor kardeş. Tabiki kötüleyecekler, hep biz iyiyiz onlar kötü bize gel ama 30tl farkla.
    Neden fark istiyorlar? Katar'lılardan yediği kazığı sen üye olursan senden çıkartacaklar 30tl farkla.

Yapman gereken şey şu. gidip Türktelekomdan telefon hattı açtır sonra ister TT'den bağlan, istersen gene türknetle uğraş... Seçim senin.

• Geçmiş olsun ben vaktinde çalıştım, çok da memnun kalmıştım ama biraz da kısmet bu işler.

• Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu nasıl bir mentalite? Ben neden 2020 de internetsiz kalayım? Ortada kocaman bir yalan var. YALAN TAAHHÜT VAR. Aynısını müşteri yapsa evine haciz getirir alırlar paralarını değil mi ? Neden kinlendiniz dermiydin?

Ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve bu benim için basit bir olay değil. Teşekkürler psikolog tavsiyesi için :) Malesef benim gibi düşünen bir çok arkadaş olduğu için, psikologa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yani ortada bir yanlış ve sıkıntı var, birtek ben değil yüzlerce, binlerce kişi aynı durumda. O yüzden bende sana aynısını öneriyorum kardeşim :)

Vın aldın, almak zorundamıydın ? Taahhüt ettikleri zamanda gelmedilerse, o vınn ın parası bu adamlara haramdır. Onlara güvenip tamam şu gün şu saat internetim gelecek dedin, belki film izlemek için o saati bekliyordun, belki de iş toplantısına katılacaktın online? Belki de milyarlık/milyonluk işin mailinin son günü idi.
    Ben film izlemek için aldım, ki bu bile tamamen haklı bir sebep. Benim kızmamam için bir durum yok. Eğer empati kurmak istersen, neden kızmışım bu kadar, gün ve tarihlere tekrar dikkat ederek oku kardeşim. Verilen boş cevaplara bak :) 45 dk telefonda bekliyorsun, adam sana peki efendim aciliyetinizi ilettim. Başka yardımcı olmamı istediğiniz birşey var mı ?
    Yardımcı olmuşlar, başka soruyorlar :))))) Ben adam yerine konulmamaya alışık değilim kusura bakma kardeşim. Karşımdakini adam yerine koyarım, saygı gösteririm, ama adam yerine konulmuyorsam da hakkımı ararım. Elimden geleni yaparım.

• Müşteri hizmetleriyle görüşmek için tam 30 dakika bekledim ve sonuç: Hat düştü. Daha sonra farklı bir numaradan yeni abonelik şeklinde aradım pat diye bağlanıyor. Müşteri temsilcisi Nazlı Hanımla görüştüm kendisine yeni abonelik kaç günde açılır dediğimde 2 ila 6 iş günü diyor 😃 bir de ısrarla soruyorum bak emin misin diye evet diyor, halbuki mevcut aboneliğimin başlaması için 15. Gündeyiz diyince pat ben sizi aktivasyon hattına aktarayım 😃 yemin ediyorum sabır testi. Şu an bekliyorum hat düşmezse 71. Sıradayım hayırlısı 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahidtras -- 10 Nisan 2020; 16:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Müşteri hizmetleriyle görüşmek için tam 30 dakika bekledim ve sonuç: Hat düştü. Daha sonra farklı bir numaradan yeni abonelik şeklinde aradım pat diye bağlanıyor. Müşteri temsilcisi Nazlı Hanımla görüştüm kendisine yeni abonelik kaç günde açılır dediğimde 2 ila 6 iş günü diyor 😃 bir de ısrarla soruyorum bak emin misin diye evet diyor, halbuki mevcut aboneliğimin başlaması için 15. Gündeyiz diyince pat ben sizi aktivasyon hattına aktarayım 😃 yemin ediyorum sabır testi. Şu an bekliyorum hat düşmezse 71. Sıradayım hayırlısı 😃
    Ahahaha iyi trollemişsin :)) Valla bunu hak ediyorlar.
  • Yazının tamamını okumayı henüz bitirmedim ancak şu;
    "Tamam, korona virüs nedeni ile tüm sistemlerde yoğunluk var. Ama DSMART, SÜPERONLİNE, TÜRKTELEKOM gibi firmaların müşteri temsilcileri direk geri dönüş sağlıyor"
    Kısıma katılmıyorum Türk Telekom'a kız arkadaşımın ailesi başvurdu online eğitim için 1 hafta bağlamadılar üstüne geldik yoktunuz dediler onun üzerine tekrar randevu günü verdiklerinde anlaşmayı tek taraflı iptal ettiklerini söylediler.
  • https://forum.donanimhaber.com/turknet-pismanliktir-asla-kullanmayin-rezil-olursunuz--131456858#131456858

Ben ana mesajı kısalttım. Seninki gibi bi olay yaşadım.

Hata yapıyorsunuz. Kullanmayın batsın bu firma. Hizmet vermediği halde 50 tl için icraya veririm diyerek şantaj yapan bir firma bunlar. Telekom bile yapmıyor bunların yaptığını.

Beni tekrar aramalarını çok isterim. Gerçekten yetkilisi ile konuşmayı çok isterim. Ben bu sektörün içerisindeyim. Sadece siz değil bir sürü insan bu sorunu yaşıyor.

Telekomünikasyon sektöründeyim elimden geldiğince turknet kullananları farklı isslere yönlendiriyorum

• Önder kullanıcısına yanıt
    Usta hangi iss önerirsin ping soeunu için

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.