Şimdi Ara

TürkNet Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bölgeden bölgeye değişiyor verdiği hizmet. Ben TTnet kullanırken 8 mbps alamadığım evde, Türknet ile rahatlıkla 16 mbps alabiliyorum. Altyapısı varsa, Superonline'a falan bakmanızı öneririm.
  • aynı sorun bendede var internet var görünüyor bağlantılarda da sorun yok modemden baktığımda ama internet yok gidiyor 10 dakka gelmiyor bazen 1 dakkada geliyor bazen 15 dakkada gün içinde akşam 5 den gece 11 e kadar en az 15 20 kere bu sorunu yaşıyorum ve her gün hala cevap yok.
  • Aynı durumu 2 aydır bende yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura fazla geldi. Destek oluşturdum arayan yok on gün oldu. İptal istedim hala arayan yok.

Not bende sorun yok akrabami geçirdik sıkıntı o gelde anlat adama aramıyorlar da ayıp türknet.

• Ben turknete geçsem maksimum 48mbps mi alabiliyorum doğru mu anlamışım?

TürkNet Rezilliği

• Net gittiginde modemde tum isiklar yanıyormu? eger yanıyorsa dns kaynaklıdır. opendns vs. yazıp deneyebilirsin. Modemin sayfasında hat degerlerin ne gozukmektedir. Modem 14 alıp 6 veriyorda olabilir. bi kontrol edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukachuu

Ben turknete geçsem maksimum 48mbps mi alabiliyorum doğru mu anlamışım?

Evet hat 48 gozukmekte tam hızı almak istediginizde hatda kopma olabilir bilginiz olsun.
  • 1 Ay ücretsiz internet kullanıcam iye TürkNet'e geçiş yapıp başkalarınıda referansla yaptırıyorsunuz. TürkNet eskiden güzeldi müşteri hizmetleri varken güzeldi 4 yıl kullanmıştım sorun yaşamamıştım. Ne zaman müşteri hizmetleri gelir o zaman belki düzelmeler olabilir. 1 ay verdiği ücretsiz interneti ay boyunca kesintiler yaparak zaten sizden çıkarıyorlar.
  • SincapReyiz kullanıcısına yanıt
    Bir ara bende de ciddi düşüş oldu, firmaya bağırdım,çağırdım ama yedek modemi taktığımda fark ettim ki 3mb ti geçemeyen modem miş.

Bir başka modemle denermisin.
  • Kardeş 8 Mbps bağlatı için turknete neden 65 TL para veriyorsun ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Neyi güncellediler muamma...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fukachuu F kullanıcısına yanıt
    48MBps de kopma oluyor 35 MBps ideal
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Benim hızdan yana bir şikayetim yok ki internetim sürekli kesiliyor şikayetim o
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum bölgede son 7 ayım. Ondan dolayı taahhüt'lü bir internet almak istemedim. Ankara'da bir arkadaşım da çok memnun onun tavsiyesi ile geçtim TurkNet'e ama bakalım..
  • maxe M kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 8 mbs almama lazım. Modemi yakın zamanda değiştireceğim yeni ve güncel bir modem var elimde. Lakin 1 hafta kadar daha yoğunum. İlk sayfada da belirttim derdim hız değil internet stabil çalışsın yeter.. Taahhüt olmaması ve arkadaşımın önerisi ile aldım. 7 ay kadar daha kullanacağım zaten ondan dolayı...
  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    Modemi yakın zamanda güncelleyeceğim eğer o zamanda sorun düzelmezse konuyu güncellerim. Sorun hız değil, sürekli internetin kopması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincapReyiz

Hocam aslında 8 mbs almama lazım. Modemi yakın zamanda değiştireceğim yeni ve güncel bir modem var elimde. Lakin 1 hafta kadar daha yoğunum. İlk sayfada da belirttim derdim hız değil internet stabil çalışsın yeter.. Taahhüt olmaması ve arkadaşımın önerisi ile aldım. 7 ay kadar daha kullanacağım zaten ondan dolayı...
    netspeed 8 mbps 44 tl akn taahhüt yok
  • maxe M kullanıcısına yanıt
    Firmayı ilk defa sizden duyuyorum. İnceleyeceğim. Öneri için teşekkürler.
  • Şu internete bağlı gözüküpte "internet erişi yok" sorunu kaç aydır bendede var. Modemle alakalı olduğunu düşünüp başka bir modem aldım ondada aynı sorun devam etti. Forumda bazı kişilerdede mevcut bu sorun. Tamamen türknetle alakalı.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Keşke çözmeye çaba gösterseler birde..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.