Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ttnet altyapısı kullanan herkes sürünmeye mahkumdur superonline fiber yoksa bölgenizde ttnet kullanın ama onun altyapısını kullanan hiçbir firmaya daha ucuz diye bulaşmayın yoksa üvey evlat muamelesi görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizede çok tavsiye ettiler fakat taahhüt olduğu için gecememistik
    uzak durmak lazim anladığım kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı iletebilir misiniz?
  • Merhaba, genel arıza bilgisi telekom tarafından verilmiştir. Altyapı yerleşik operatör sorumluluğunda olduğundan dolayı genel arızaya müdahalede bulunamıyoruz.
  • Fuatk78 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Turk net ile 2 yıl uğraştım kimse bulaşmasın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • murat122 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunuhttps://turk.net/online-islemler/ sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğiz.
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa altyapımız bina numarasından bina numarasına değişiklik gösteriyor.
  • Merhaba, arızanızı kontrol edebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • geçmiş olsun ibretlik konu olmuş

Telekom aboneliğim bitince turknet düşünüyordum.Yaklaşımlarını gördükten sonra yakınından geçmem.Çok amatörce cevaplar vermişler.

tekrar geçmiş olsun.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet iptali sonrasında 40 gün süre ile giriş yapabilirsiniz. Bu süreyi aşmadıysa yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • ben de turk.net abonesiydim. yavaştı falan ama hem sözleşme olmaması hem de akn olmaması, fiyatının da uygun olması sebebiyle görmezden geliyordum.

bir gün telefon hattım gitti. arıza kaydı açtım. ama defalarca. bir iki ay bu devam etti, telefonum bir türlü çalışmıyor. çağrı merkezini arayıp bir insanla görüşme şansınız yok, sadece yeni abone olmak istiyorsanız insanla görüşebiliyorsunuz. bu süre zarfında eve bir ekip gelmedi bir türlü. en sonunda bir ekip geldi ve hatta sorun yok, hattan eve giden kabloda sorun var, elektrikçi çağırsınlar diye dönüş yaptılar ve internetim de gitti bu elemanlar geldikten sonra. baktım hala kendilerinde tek bir kusur görmüyorlar, telefon için t. telekoma, internet için de kablonete geri döndüm, hemen de geldiler arızayı onarıp gittiler, aradığımda artık karşıma insan çıkıyor, makine değil.

turknet her ne kadar t.telekom altyapısını kullansa da teknik servis ekipleri farklı ve çok çok kötü bir desteği var.

eskiden her gördüğüme turk.net tavsiye ediyordum, artık aman ha diyorum, daha yeni bir arkadaşı tam abone olmak üzereyken kurtardım.

• Kaan.64 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol edebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı açarak takibini benimde yapabilmem için kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Perrotti P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunlarıhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğiz.
  • Hocam transfer işlemi yapamıyorum altyapım YAPA ya geçirildiği için sıfırdan hat kurulum gerekiyormuş :) VAE iken değiştirmek istesem sadece 2 saat sürüyordu ama geçiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde bulunduğunuz adreste genel arıza bulunuyor. Bu konuda neler yapacağımızı incelediğimde vae üzerinden hizmet verebilirsek bu durumu çözümleyebiliriz. Sizin için uygunsa 35 Mbps'e kadar VDSL üzerinden başvurunuzu yapalım. Uygun görülmesi durumunda bu süreyi beklemeden size hizmet vereceğiz.
    Cidden komik ve arkasında duramıyacağınız sözler verip insan çıldırtmaya devam ettiğinizi görüyorum , bende eski bir TÜRK net mağduruyum , şuan 30 tl fazla ödüyorum lakin kocaman sıfır hata ile 5ms 34.7 down 3.34 up hızlarını TÜRKTELEKOM'da sorunsuzca kullanıyorum . kısaca siz kimi zaman iyi hizmet kimi zaman orta kimi zamanda kötü , kısaca ne tutdurursak o mantığı ile hizmet veren acemi çalışanlarla dolu bir firmasınız , üst yönetiminizde müşteri problemlerini görmüyor veya görmezden gelmeye devam eden bir bakış açısı ile para kazanmaya devam ediyor ... kısaca boşver he de geç .. adam bi kaç günü başka servis sağlayıcıya geçer bu arada hizmet alıyormuş gibi göründüğünden son faturayı da kesersiniz ohh misss...

• Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum sevgili forum üyeleri, galiba artık Mehmet S ile anlaşmaya başlıyoruz. tabi YAPA için telefon hattımı ve hali hazırdaki VAE portumu kapmadılarsa 1 hafta içerisinde sıfırdan telefon hattı bağlanacak ve yeniden VAE ye geçebileceğim.. daha düşük hız alıp daha yüksek fatura ödemek isteyen bir müşteri olarak neden bu kadar oyalandım anlam veremiyorum.

Çoğunuz süperonline, uydunet, kablonet gibi firmaları önermişsiniz fakat her an taşınma ihtimalim olduğundan dolayı bu sene içerisinde taahhüt ile bir firmaya bağlanmak istemiyorum.

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Umarım korktuğum şeyi yapıp bana 10 gün sonra REİS SENİN MAHALLEDEKİ PORTU BAŞKASINA SATTIK PORT YOK diyip ADSL bağlayıp bekletmezler... amin.

• Hahah 6 aylık alt yapı çalışması :))

Nükleer reaktör kuruyorlar sanki
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.