Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28.06.2019 Tarihinde gündelik internetimde kesintiler söz konusu oldu. türknetin aylık 75TL'ye satışını yaptığı 35Mbps paketinden faydalanıyordum. Akşam saat 16:00 sularında kapım çaldı ve internetin git gel sebebinin benim türknetin YAPA altyapısına geçişimden dolayı olduğunu, yeni altyapımı haber vermeye geldiklerini söylediler. bu altyapı sayesinde 100mbps hız alacak aynı zamanda 65TL ödeyecektim. internetimi kontrol ettim hiçbir sıkıntı yoktu fakat 17:45 sularında internetim kesildi.

"acaba işleri bitmedi mi ? bakım vs mi yapıyorlar ?" diye bir süre düşündükten sonra destek kaydı oluşturma kararı aldım.

Aşağıda destek kaydı görüşmeleri mevcut.

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Buraya kadar her şey normal gözüküyor, araya hafta sonu da girdiği için toplam 3 gün 4 gecemi internetsiz geçiriyorum daha sonra bugün artık kesinlikle geleceklerini ve internetin olacağını düşünerek güne güzel başlıyorum ve evrak işlerimi hazırlıyorum göndermem gereken.

AMAN TANRIM O DA NE ?

Gerçekten sinirlerim tepemde şu an, ben 3 günlük boşlukta bile facebook üzerinden 2 kişiyi ikna ediyorum türknet şöyle iyi böyle iyi bakın beni yeni altyapıya geçirdiler vs diyorum. bu zamana kadar min 6-7 kişi sayemde türknet ile tanıştı.

ama gelin görün ki SEBEPSİZ yere. internet bağlantımı yeni yıla kadar yani toplam 7 AY BOYUNCA bağlayamayacaklarını öğreniyorum..

Gözünüzü seveyim öne çıkarın ki bunu herkes görsün..

Edit 1: Yazım hatası düzeltmesi

Edit 2: Şu an türknet sisteminde ne hikmetse aylık 64.99TL den AKTİF hizmet alıyor gözüküyorum.

Edit 3: tarih bilgisi yanlış yazılmış onu düzelttim

Edit4: son sayfada çözüm mevcut.

Kısa bir bilgilendirme yapmak gerekirse Mehmet S denilen çalışan hergun aynı mesajı copy paste atarak oyalamaya devam ediyor hala internet alamadım ve herhangi bir çözüm girişiminde bulunulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 8 Temmuz 2019; 17:27:48 >

• Yeni bir güncelleme aldık :) Türknet binada başka kimler bizim altyapımızı kullanıyor diye bana soruyor ? yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim türknet çalışanları..

Cevap olarak telefon numaram bildirilmiş ve sistemde değişikliği talep edilmiş olup. daha detaylı inceleme istedim.

Çünkü gelen giden yok binaya türk telekom, türknet e kopyala yapıştır yapıyor. türknet de bana kopyala yapıştır yapıyor. Konuyu biliyoruz zaten çözüm bulamıyoruz :D

Bu arada Beste hanımın söylediğine göre şu an zaten YAPA altyapısında gözüküyorum. İnt neden yok onlar da bilmiyor anladığım kadarıyla :)
    DEFALARCA SÖYLEDİM, YİNE SÖYLÜYORUM.

TÜRKNET ISS'LERİN EN BERBAT OLANIDIR. TELEKOMUNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK GİTTİĞİM HER MÜŞTERİ TÜRKNET YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYOR. BEN YAŞAMIYORUM DEMEYİN, BİRGÜN YAŞARSINIZ O ZAMAN İNTERNETİNİZİN ÇALIŞTIĞI BÜTÜN ANLARA BEDEL OLUYOR.
    2011 den beri Turknet abonesiydim. Benden uzun süre kullanan var mı bilmiyorum. Son zamanlarda aldığm internet hızı 15 mbit üstüne çıkmadı asla. Bir şey indirmek işkence oldu. EN son yeter artık dedim kablonet e geçtim 100 güldüren paket. Yemin ediyorum 100-120mbit internet hızı görüyorum, biz internet neymiş unutmuşuz. Allah geride kalanlara sabır versin. Türknet için bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
  • Yukarıdaki fotoğrafları açamayanlar için Hızlıresim bağlantıları.

1. fotoğraf: https://i.hizliresim.com/5N2yzA.jpg

2. fotoğraf: https://i.hizliresim.com/NLWDdk.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzPanda

Yukarıdaki fotoğrafları açamayanlar için Hızlıresim bağlantıları.

1. fotoğraf: https://i.hizliresim.com/5N2yzA.jpg

2. fotoğraf: https://i.hizliresim.com/NLWDdk.jpg
    1. fotoğraf:

2. fotoğraf:

• Rezillik resmen, türk.net destekten cevap bekliyoruz bu konuya.
  • Yeni bir güncelleme aldık :) Türknet binada başka kimler bizim altyapımızı kullanıyor diye bana soruyor ? yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim türknet çalışanları..

Cevap olarak telefon numaram bildirilmiş ve sistemde değişikliği talep edilmiş olup. daha detaylı inceleme istedim.

Çünkü gelen giden yok binaya türk telekom, türknet e kopyala yapıştır yapıyor. türknet de bana kopyala yapıştır yapıyor. Konuyu biliyoruz zaten çözüm bulamıyoruz :D

Bu arada Beste hanımın söylediğine göre şu an zaten YAPA altyapısında gözüküyorum. İnt neden yok onlar da bilmiyor anladığım kadarıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 1 Temmuz 2019; 14:9:57 >

• 6 aylik altyapi calismasi mi olur kafayimi yemis bunlar :))
  • Geçtiğimiz cuma günü, Türknet başlığında, ben de eleştirel bir yorum yazmıştım.

Hemen ardından bizim internet gitti ve daha bu sabah yeni geldi. Cuma gecesi, tam gün Cumartesi, Tam gün Pazar ve Pazartesi sabahı internetimiz yoktu.

Artık iyice paranoya sahibi olduk bu Türknet sayesinde, kesin forumdan İP'mizi alıp direk kestiler internetimi, senmisin eleştirirsin diye.

Kimse yapamazlar demesin, forumda bariz şekilde reklam veren durumundalar ve isterlerse her bilgiye ulaşırlar.
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde bulunduğunuz adreste genel arıza bulunuyor. Bu konuda neler yapacağımızı incelediğimde vae üzerinden hizmet verebilirsek bu durumu çözümleyebiliriz. Sizin için uygunsa 35 Mbps'e kadar VDSL üzerinden başvurunuzu yapalım. Uygun görülmesi durumunda bu süreyi beklemeden size hizmet vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şansıma daha az önce türk telekom yetkilisi ile görüştüm aşağıya başka bir apartman sakinin internetini bağlamaya gelmişler.

Özetle YAPA ya geçtiğimiz için türk telekom portundan çıkan internetimiz aktarmalı olarak geliyormuş ve henüz türktelekom çalışanlarına bizim apartmanla ilgili arıza kaydı dahi düşmemiş. bizzat çalışan arkadaş türknet uşak'ta yapaya geçtiği için 3-5 abonesini net speed e geçirdiğini anlatarak bana da netspeed önerdi :)

YAPA DA SIKINTI ÇEKEN ARKADAŞLAR:
    Dayının söylediğine göre YAPA ya geçiş işlemi sırasında artık türk telekom bakır hattını kullanmadığınız için mahalle portundan türk telekom internetiniz çıkartılıyor. o andan itibaren sıkıntı ve sorunlar türk netin ekibini ilgilendiriyorMUŞ

Sevgili @TurkNetDestek ben zaten daha önce 35MBPS hızında VDSL2 kullanıcısıydım, 3 Upload alıyordum. ve YAPA altyapısına geçiş için herhangi bir başvuruda bulunmamama rağmen bunları yaşıyoruz şu an, Çağrı ekibinize bildiri bıraktığımda da daha önceki internetimi verebiliyorlarsa vermelerini ben zaten geçmek istemediğimi belirttim. ama farkındaysanız o mesaj görmezden gelinildi.

Tekrar yazıyorum, EĞER ESKİ TARİFEM ÜZERİNDEN İNTERNET ALABİLECEKSEM ESKİ TARİFEME GEÇMEK İSTİYORUM. Teklifinize olumlu yaklaşıyorum. başka internet sağlayıcılar ile uğraşmak istemiyorum. Bana direk ÇÖZÜM ile geldiğiniz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzPanda

Şansıma daha az önce türk telekom yetkilisi ile görüştüm aşağıya başka bir apartman sakinin internetini bağlamaya gelmişler.

Özetle YAPA ya geçtiğimiz için türk telekom portundan çıkan internetimiz aktarmalı olarak geliyormuş ve henüz türktelekom çalışanlarına bizim apartmanla ilgili arıza kaydı dahi düşmemiş. bizzat çalışan arkadaş türknet uşak'ta yapaya geçtiği için 3-5 abonesini net speed e geçirdiğini anlatarak bana da netspeed önerdi :)

YAPA DA SIKINTI ÇEKEN ARKADAŞLAR:
    Dayının söylediğine göre YAPA ya geçiş işlemi sırasında artık türk telekom bakır hattını kullanmadığınız için mahalle portundan türk telekom internetiniz çıkartılıyor. o andan itibaren sıkıntı ve sorunlar türk netin ekibini ilgilendiriyorMUŞ

Sevgili @TurkNetDestek ben zaten daha önce 35MBPS hızında VDSL2 kullanıcısıydım, 3 Upload alıyordum. ve YAPA altyapısına geçiş için herhangi bir başvuruda bulunmamama rağmen bunları yaşıyoruz şu an, Çağrı ekibinize bildiri bıraktığımda da daha önceki internetimi verebiliyorlarsa vermelerini ben zaten geçmek istemediğimi belirttim. ama farkındaysanız o mesaj görmezden gelinildi.

Tekrar yazıyorum, EĞER ESKİ TARİFEM ÜZERİNDEN İNTERNET ALABİLECEKSEM ESKİ TARİFEME GEÇMEK İSTİYORUM. Teklifinize olumlu yaklaşıyorum. başka internet sağlayıcılar ile uğraşmak istemiyorum. Bana direk ÇÖZÜM ile geldiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Kendim yeniden paket düşürmek istediğimde sisteminiz tarifeler bölümünde, "Zaten en iyi paketi kullanıyorsunuz" diyerek yapa dan çıkmama izin vermiyor.

En azından bu konuyla ilgilenirseniz memnun olurum. Sitenizdeki bu hatayı da kaldırabilirsiniz ^-^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 1 Temmuz 2019; 16:0:44 >

• 6 ay altyapı çalısması baya fazla bizde 2 ay sürdü garip
  • çanakkale ye geçen ay yapa geldi.
    arkadaşımın interneti anında geçti yapaya.
    20 mbps alıyordu vae de . 30mbps ye çıktı.

sizi olmayan yapaya geçirdiler sanırım. bakır altyapı olmayan binayı yapaya geçirmeye çalıştılar. hat olmadığı için boşta kaldı bağlantı
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    İnanın ne yaptılar ne ettiler hiç bilmiyorum, telefonla görüştük en son derdimi anlattım düzgünce fakat aldığım tepkilere bakarsak adamlar da bilmiyor benim neden sorun yaşadığımı , beni sinirlendiren bu kadar yükselmemi sağlayan konu kimsenin bu durumu düzeltmek için adım atmıyor oluşu. Yani sorun olabilir ne olduğunu bilmiyor olabilirsin ama ne bir çözüm önerisi sunuyorlar ne çözmek için adım atıyorlar. Dün kendim beni geri VAE ye geçirin dedim. Yapayi bı kontrol edelim sonra olmazsa geçiririz diyor HALA

Yahu mübarek etsene madem 6 gündür. Yok. Ona söyledik buna söyledik başında durup ilgilenmiyorlar tüketici olarak ben mağdur oluyorum.
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anlayışınız için teşekkür ederim. Ben bu konuyu ayrıca takip ediyorum. Bu konuda teknik birimimizden bilgi bekliyorum. Güncel bilgi almam durumunda buradan tekrar bilgi vereceğim.
  • 7 ay boyunca bağlanamamak nedir lan,
  • 28.07.2019 geleceği görmüşşün :D Tarihi de düzeltelim lütfen. Birde geçmiş olsun be kablo net kullanıyorum her yerde yok kablo tv ama cok memnunum.
  • ElcaseJaws kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düzelttim hocam. editi de geçtim birazdan bu mesaja da ekleyeceğim hergun bana gönderilen mesaji
  • Gelecek yıl görüşürüz espirisini bu sene ilk defa türknet yaptı sanırım
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Sorununu düzeltmeyecekler. Düzeltmezler. Konudaki turknet çalışanı da sadece durumu birilerine iletiyor. Altyapı sorunlarına kimsenin müdahale ettiği yok.

Çözüm istiyorsan acilen hat iptal talebi oluşturuyorsun. Kafandan 3 gün gibi bir süre belirliyorsun. Sorununu bu belirlediğin süre içinde çözülmez ise daha da çözülmez zaten. Tecrübe ile sabittir.

40 defa açtığım arıza kaydı yaklaşık 2 ay boyunca çözülmedi. Sonra 2 kat yukarı taşındım ve 2 kat yukarıya nakil işini beceremedikleri için kan beynime sıçradı. Hattı iptal ettirmek için talep açtım. Ulaşamadığım müşteri hizmetleri bizzat beni aradı. Ertesi gün normal ekip bile değil, elit ekip gönderdiler. Sürekli suç attıkları ev içi tesisatta sorun bulamadılar. Ekip sorunu bir şekilde çözdü. Ekstradan binanın girişine kadar olan hattı da yeniletttim.

• türkiye de internet alanında en iyi firma kuşkusuz kablonet TÜRKSAT .bu şirket varken diğer hiç bir şirket ile çalışılmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.