< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 8 Temmuz 2019; 17:27:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 8 Temmuz 2019; 17:27:48 > |
6 aylik altyapi calismasi mi olur kafayimi yemis bunlar :))
|
2. fotoğraf: |
Turknet geçen yıl vefat eden babamın internet hattına iptal ettirmeme rağmen bir ay daha abonelik ücreti almıştı. Ne olursa olsun uzak durulması gereken rezil ötesi bir kuruluş. Kaçarak uzaklaşın bu firmadan!!
|
28.07.2019 geleceği görmüşşün :D Tarihi de düzeltelim lütfen. Birde geçmiş olsun be kablo net kullanıyorum her yerde yok kablo tv ama cok memnunum.
|
Yeni bir güncelleme aldık :) Türknet binada başka kimler bizim altyapımızı kullanıyor diye bana soruyor ? yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim türknet çalışanları..
Cevap olarak telefon numaram bildirilmiş ve sistemde değişikliği talep edilmiş olup. daha detaylı inceleme istedim. Çünkü gelen giden yok binaya türk telekom, türknet e kopyala yapıştır yapıyor. türknet de bana kopyala yapıştır yapıyor. Konuyu biliyoruz zaten çözüm bulamıyoruz :D Bu arada Beste hanımın söylediğine göre şu an zaten YAPA altyapısında gözüküyorum. İnt neden yok onlar da bilmiyor anladığım kadarıyla :) |
7 ay boyunca bağlanamamak nedir lan,
|
DEFALARCA SÖYLEDİM, YİNE SÖYLÜYORUM.
TÜRKNET ISS'LERİN EN BERBAT OLANIDIR. TELEKOMUNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK GİTTİĞİM HER MÜŞTERİ TÜRKNET YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYOR. BEN YAŞAMIYORUM DEMEYİN, BİRGÜN YAŞARSINIZ O ZAMAN İNTERNETİNİZİN ÇALIŞTIĞI BÜTÜN ANLARA BEDEL OLUYOR. |
2011 den beri Turknet abonesiydim. Benden uzun süre kullanan var mı bilmiyorum. Son zamanlarda aldığm internet hızı 15 mbit üstüne çıkmadı asla. Bir şey indirmek işkence oldu. EN son yeter artık dedim kablonet e geçtim 100 güldüren paket. Yemin ediyorum 100-120mbit internet hızı görüyorum, biz internet neymiş unutmuşuz. Allah geride kalanlara sabır versin. Türknet için bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 1 Temmuz 2019; 14:9:57 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 1 Temmuz 2019; 16:0:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|