Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknetin paket fiyatlarını ve sürekli gözüme sokulan olumlu yorumları görünce bu konuyu ve buna benzer konuları forum üzerinden takibe aldım 2 gün önce..

Adım adım türknetin sizinle iletişimini yazarsanız ben de hiç bulaşmadan başka bir internet sağlayıcısına bakayım..

@brktmr Sizin olay gibi bitecek yüksek ihtimal bu konu da..
  • Adana Seyhan da ttnet 7-8 ayı geçti hala çalışmalar devam ediyor diyor.aynı sokakta interneti olanda var benim gibi çalışma bitmesini bekleyende var.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de düzeltmeyecekler gibi duruyor hocam, Salı günü de geldi bitti hala bana kopyala yapıştır yapıyorlar..

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Ah be TürkNet Bey kardeş ben sizden çıkmak istemedikçe bekleyerek size fırsat sundukça siz de önemsememeye devam ediyorsunuz :)

Sözde tamam VAE geçişinizi yapalım yeniden dediniz. ama hala bana kontrol ediyoruz altyapınızı diye mesaj atıyorsunuz KOMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 2 Temmuz 2019; 16:24:2 >
  • LexiLaRouche kullanıcısına yanıt
    Annemlerin evinde netspeed var. Memnunlar. Ama hiçbir firma için garanti veremem. Turknet başlar da iyiydi güya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet geçen yıl vefat eden babamın internet hattına iptal ettirmeme rağmen bir ay daha abonelik ücreti almıştı. Ne olursa olsun uzak durulması gereken rezil ötesi bir kuruluş. Kaçarak uzaklaşın bu firmadan!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam askerlik borcu varsa onu aradan çıkarın bari 😅

Şaka bir yana sorun sıkıntı 10 numara hizmet alıyorsunuz, eğer sorun varsa başınız sağ olsun. Destek vs çözüm bulmanın imkanı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben memnunum 4-5 telefon ve ps bağlı
    TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

• Benim de İnternetim 3 gündür yok. Yapa alt yapısı ile alakalı değil ama halen çözemediler. Modem arızası diyorlar bakıyorum modem de sağlam. Hatta gelen İnternet yok modemde bahane buluyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Türknet kullanıcısıyım arada yerli yersiz bağlantı kopuyor destek kaydı açıyorum , kopyala yapıştır cevaplar veriyorlar soruna bir türlü çözüm getiremediler.Hizmet kalite açasından yetersizler artık kimseye referans olmuyorum.

• Valla ben memnunum genelleme yapmayalım lütfen TURKNET <3

• Ne diyelim hocam. Bunlar değil miydi yakın zamanda internetleri, siteleri dahil topyekün bağlantıları kesilen? Türk'lüğün adını lekeliyorlar resmen.
  • Manisa/Akhisar da kullandgimiz internet için de 3 aylik bakım çalışması denmiş maduruz ne. Yapacağız bilemiyorum

• gerçekte 16 megabitlik altyapıyla hizmet veren bi firmadan ne beklenirki. ne zaman doğru düzgün rakamlara çıkarlar o zaman hizmet düzelir. ne bekliyodunuz 75 lira verip en kaliteli hizmeti almayımı ? bir şey ucuzsa dandiktir.
  • Şaşırmadım . Temmuz 2018 de süperonline sözleşmem bitince geçtim . Süperonline da 16 mb dsl hizmet alırken aradım konuştum 32mb vdsl hatta geçireceklerini belirttiler .
    Bende güzel olur dedim geçiş sürecini başlattık işlemler tamamlanmadan hatta vdsl modem aldım hızı kullanmak için . 5-6 ay kullandım fakat hep aklımda soru işaretleri ile çünkü 16mb den hiç farkı yoktu . Bir arkadaşıma modem arayüzünden görüntü atınca fark etti, bağlantım aslında hiç vdsl olmadığı bağlantımın dsl olduğunu söyledi . Mailler ,müşteri hizmetlerinden ulaştık ettik bana dedikleri boş port olmadığı :D Geçerken vdsl ama hat dsl :D Hiç üstelemedim iyi dedim güzel direk iptal ettim sözleşmemi; millenicom a geçtim aynı adresteyim 35mb tanımladılar sonuna kadar kullanıyorum hızımı . Hatta hattıma gelen sinyal 19mb-50mb sabit millenicoma geçtiğim beri :D

Piyasa da olmaları iyidir . Ne kadar çok firma o kadar rekabet :) Ama bir daha tövbe :D

• internet rezilliği diye başlık açsanız daha iyiydi ...internet hizmeti almak rezalet olmuş durum da ...yıl olmuş 2020 adamlar araba gönderiyor uzaya keyfi bizde bir kabloyu çekemiyoruz !!!
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arka planda sorunun çözümü için çalışıyoruz. İlk etapta arızanın giderilmesi için saha ekipleri ile iletişim halindeyiz. Gelişme olması durumunda sizi arayarak bilgi vereceğiz.
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizin aktif olduğu tarihten iptal ettiğiniz tarihe kadar faturalandırma yapılır. İptal sonrasındaki ay'a ait fatura çıktıysa inceleyebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnuniyetiniz beni de çok mutlu etti. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • adammısınsimit kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • goldenshot kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun devam ediyorsahttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan tekrar destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.