Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yerleşik operatör kaynaklı genel arıza olduğundan dolayı bakım çalışmasının daha kısa süre içerisinde tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Dilersenizhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan hizmet dondurma talebinde bulunabilirsiniz.
  • DEFALARCA SÖYLEDİM, YİNE SÖYLÜYORUM.

TÜRKNET ISS'LERİN EN BERBAT OLANIDIR. TELEKOMUNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK GİTTİĞİM HER MÜŞTERİ TÜRKNET YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYOR. BEN YAŞAMIYORUM DEMEYİN, BİRGÜN YAŞARSINIZ O ZAMAN İNTERNETİNİZİN ÇALIŞTIĞI BÜTÜN ANLARA BEDEL OLUYOR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor hocam, neden olmasın başkentte bile oluyor :) Maalesef kimsenin pek salladığı yok.
  • bourne730 B kullanıcısına yanıt
    Yıllardır altyapı genişletmek için hiçbir çalışmaları yok ayrıca turksat altyapısının olduğu yerlerde genelde ikinci bir iyi altyapı daha oluyor.

• TürkNet Neymar gibi şişirilmiş bir balondur. Tek işleri reklam. Forumda özelden bazı kişiler mesaj yazıyor :) TürkNet reklamını yapıyorlar.

• İyi ki evrakları gondermemisim bende abonelik acacaktim bunlardan iyice soğudum.

• Aklimda kalanlar.
    75 ten 65 e düşecek ucret ve hızım 100 mb olacak dediler.
    6 aylik bir altyapı çalışması.

Maasina zam işine son gibi olmuş.

6 aylik bir calismayi kim dediyse s.git demiş kibar bir dille kısacası

• Ben de sorun yaşadım ama olaylar o kadar saçma ki telrar yazamayacağım. Bana VDSL alabilirisiniz dediler. Bağladılar. ADSLe geçmezseniz veremeyiz dediler. Ben de başka ISPye geçtim) alamazsınız dedikleri hızı da VDSLde çatır çatır alıyorum. TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Saçmalığın bir kısmı burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 3 Temmuz 2019; 13:59:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

Benimle dalga geçiyorsunuz herhalde ? Telefonla arıyorsunuz onay alıyorsunuz eski VAE altyapısına geçirmek için. ama hala YAPA sorununu öğrenmeye çalışıyoruz diyerek beni oyalıyorsunuz 6 GÜNDÜR İNTERNETİM YOK ALOOOOOO, ve hala 6 AYLIK süre verdiğiniz sorun için ne zaman çözülür onu öğreneceğiz diyorsunuz TAMAM 2 AY SONRA ÇÖZÜLSÜN bana ne faydası var ? siz benim sorunumu şu an çözümlemek yerine her gün aynı mesajı copy-paste yaparak zaman kazanıyorsunuz 6 ay boyunca her gün böyle yapacaksınız galiba ?

Zaten forumdaki bu gönderi sayesinde insanlar sizin de ne kadar /ilgili ve çözüm arayıcı/(!) olduğunuzu görüyor Sevgili türknet yetkilileri

Edit: Ben zaten anlamıyorum bana sormadan nasıl altyapı değiştiriyorsunuz hadi değiştirdiniz daha sağlam olmayan ve tamamlanmamış altyapıya hangi hakla geçiriyorsunuz ? madem sıkıntı var genel arıza. onu çözmeyi bekleyin çözünce geçirin insanları insanlar koca senede 3-5 gün işinden izin alabiliyor. 1 hafta iznim vardı sayesinde kaynadı gitti teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzPanda -- 3 Temmuz 2019; 14:40:35 >

• sorun yaşayıncaya kadar çok güzel bir iss

ben de 1 yıl kadar kullandım.

ocak şubat aylarında forumda da görmüşsünüzdür. akşam saatleri berbat bi haldeydi.

bir türlü halledilmedi.

aynı cevabı kopyala yapıştır yapıp durdular.

forumdan da çözüm olmadı.

ben de milleni.com a geçtim.

geçtiğim günden beri rahatım.

ping çok iyi oldu. hızlarda sorun yok.

hemen hemen aynı ücretler.

bu arada bir çok kişi de millenide sorun yaşıyor görüyorum.

o kişilerden olmadan ne kadar gidebilirsek kar.

en güzel tarafı iki iss de de taahhütsüz kullandım. istediğinde bozabiliyorsun.

kısaca şu an benim için milleni iyi turknet düzelir umuduyla 2-3 ay fazladan kalmasam iyiymiş.

umarım sizin düzelir.
  • Ehlisafa kullanıcısına yanıt
    forumda binlerce kişi okumuş bu yazıyı ve okuyanların çoğu fikrini değiştirip şüphe ile yaklaşıyor. hatalarını düzeltmeleri için bir şans verip bekliyor konuyu güncelliyorum. hani iyi bir şey yapsalar BAKIN ŞÖYLE İYİ BİR GELİŞME OLDU diyeceğim. ama yok arkadaş onu bekliyoruz bunu bekliyoruz Bizzat türktelekom çalışanı da demese bize arıza kaydı falan yapılmadı veya kontrol talebi diye vallahi inanacağım beklediklerine
  • frzstate kullanıcısına yanıt
    Bir de haber bekliyoruz ne zaman çözüleceği ile ilgili diyor. yani 6 aydan 3 aya düşse kar sayacaklar bekletmeye devam edecekler hala bir numara yok ÇÖZÜM için
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    ben çok şans verdim dostum.

2 ay en az sürdü.

ama hiç bir gelişme olmadı.

hep düzeldi kontrol edin ama fiyasko idi.

yani yoğunluktan 100 olan hız 30-40 a düşsün değil mi.

ben de sayfa açmıyordu. nerdeyse 20:00 ile 01:00 arası net yok gibi bir şeydi.

sonuç fiyasko olunca ben de iss değiştirdim.

sizin için tabii yapa da olursanız ücret konusunda turk net avantajlı durumda olacak.

hayırlısı artık
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel arıza bilgisi yerleşik operatörden verilmiştir. Biz bu arızanın giderilmesi için arka planda gerekli tüm işlemleri yapıyoruz. Vae üzerinden hizmet vermemiz durumunda da aynı sorun yaşanabilir. Bu nedenle net bir bilgi için saha ekipleri ile iletişim halindeyiz. Altyapı kaynaklı sorun olduğu için süreç uzayabilir. Bu konuda net bir süre bilgisi veremiyoruz.
  • Türknetli yaptığın 6 7 kişiyide alıp terket kardeşim derhal turkneti terket. Terketmessen tobsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizin aktif olduğu tarihten iptal ettiğiniz tarihe kadar faturalandırma yapılır. İptal sonrasındaki ay'a ait fatura çıktıysa inceleyebilmemiz içinhttps://turk.net/online-islemler/ web sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.
    İptal sonrası giriş yapılmıyor malesef oraya . Turk.net çalıştığınıza emin misiniz ?

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]

• Modemden kaynaklidir . Ne zaman internet gitse modeme sucu atiyorlar ne hikmetse kendileri duzeltince hemen geliyor ama sorun modem :)

• tuketici hakem heyetine git baglantini iptal etsinler buraya yazarak birsey olmaz senin bulundugun bolge farkli milletinki farkli bu sekilde adamlara musteri kaybettiremezsin bence. aksine reklamini yaparsin. cunku kimse benim basima da gelir demez. parmaklarini yorduguna yazik buraya yazana kadar yasal mercilere yazsaydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 3 Temmuz 2019; 18:23:24 >
  • Türknet klasikleri

Gün içinde abartısız onlarca kez kopma sorunu olunca
    1-Sorun binadan yada ev içinden kaynaklı olabilir
    2-Hatlarımızda sorun görünmüyor

Hattımı iptal edin deyince ki taahhütsüz kullanıcıydım
    Ücretin yarısı 3 aylığına teklif edildi
    Ama ben zaten Türksat'a geçmiştim.
    İyi ki geçmişim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.