Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RezALET bir durum ancak tek suçlu turknet değil bana göre tekel oluşturmak için elinden geleni yapan turktelekom da en az turknet kadar suçludur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

6 aylik altyapi calismasi mi olur kafayimi yemis bunlar :))
    6 ayda kendi kablolarını düşerler bütün şehre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür kablonet kullanıyorum sıfır sıkıntı.

• Türk Telekom kullanıyorum. Şikayetim yok ama taahhüt sonrası fiyatlar korkuyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çanakkale ye geçen ay yapa geldi.
    arkadaşımın interneti anında geçti yapaya.
    20 mbps alıyordu vae de . 30mbps ye çıktı.

sizi olmayan yapaya geçirdiler sanırım. bakır altyapı olmayan binayı yapaya geçirmeye çalıştılar. hat olmadığı için boşta kaldı bağlantı
    Çanakkale'de her bölgede yapa yok. Ben Esenler'deyim ve hala VAE olarak bağlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Çanakkale'de her bölgede yapa yok. Ben Esenler'deyim ve hala VAE olarak bağlıyım.

Alıntıları Göster
    sadece merkezde olacak.
    eski bakırları kullanıyorlar çünkü.
    fiber ile bağlantı kuran kabinlerde yapa olmuyor.
  • turknet ilk 6 ay iyiydi sonra cop, ilk musait bi zamanda iptal edicem zaten
    internetim surekli kopuyor aksam 8 den sonra download hizi 1 mbit e dusuyor

• Öncelikle geçmiş olsun. Eğer başka bir İSS'na geçmeyi planlıyorsanız sakın iptal ettirmeyin. Daha da başınız ağrır. Transfer işlemi başlatın.
  • Bizimde netmaster adında baş belamız var.

• Bir aralar TurkNet'e geçmek istedik fakat olumsuz yorumların çoğunluğunu görünce vazgeçtik. Yıllardır Vodafone Net kullanıyoruz ve şu ana kadar hiçbir yamuğunu görmedim, bir keresinde modeme yanlışlıkla hard reset atmıştım ve PPPoE bilgisi silinmişti, müşteri hizmetlerinden kolayca hallettik. Ne altyapı bahanesiyle internet kesildi sürekli, ne de başka bir şey.

• Valla bende 1.5 senedir kablonet kullaniyorum. On numara hizmeti var ancak her şehir de ve lokasyonda olmamasi kötü

• 10 ay sonra taahhüt bitecek Türknet'i deneyelim dedik ama böyle sorunlar beni çıldırtır TTNet ile devam ederim ben kafam rahat olur bune arkadaş şaka gibi adamı 7 ay bekletiyorlar her zaman kafamda soru işareti vardı geçsem mi geçmesem mi diye yok arkadaş kalsın bu konuyu gördükten sonra vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 4 Temmuz 2019; 1:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgul52

İptal sonrası giriş yapılmıyor malesef oraya . Turk.net çalıştığınıza emin misiniz ?

Alıntıları Göster

Cevap vermemişler

• Bende türknet müşterisiydim. Şükür kurtuldum. Türkcell superbox kullanıyorum fazla ama paranın hakkını veriyor.

• Büyük rezillik.

• Hocam bende Uşak / Merkez - Kemalöz Mah. taraflarında oturuyorum. 35Mbit'lik paket kullanıyorum. Son 1 haftadır normalde rahat 35-38 Mbps arası olan internet 19 Mbps'yi geçmiyor. Galiba altyapısal olarak bir arıza var.
  • Uydunet forevaaaaaaa....

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM  [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER]
  • Turk net ne yapsın gariban, Telekom üzerinden para kazanmaya çalışıyor Telekom izin verir mi buna illaki problem çıkarıyor. Hattı kontrole gelen Telekom çalışanı oldukça sorun bitmez, gelmeden sorun yok diyen mi dersin, portu başka birine satan mı dersin rezillik diz boyu. Şanslı olup sıkıntı yaşamayana müthiş şu an f/p de rakibi yok. Uydu net vardı da biz mi geçmiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk net bataklıktır

• yusufgul52 kullanıcısına yanıt
    Bir farkli versiyonunu bana yaptilar

Hiz yukselir mi altyapi musait mi dedim, musait bize gecis yapin hemen ertesi gun arayin baglantiyi yukseltelim dediler

Gectik tabii bu arada tt cayma bedeli kicimiza girdi

Ertesi gun ( arayamiyosun ancak yazabiliyosun gecisten sonra kimse yok piyasada) hizlanacakti hat onun icin aradik

Altyapi musait degil dendi

bir de zam yaptilar tabii o arada hiz yari yariya dustu kopmalar vs hangi birini yazayim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.