Şimdi Ara

TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • net galaksi'ye geçtim zamdan önce kafa rahat şuanlık 70 lira 50 megabit 4 up. Ayrıca türknetin saçma sapan kesintileri de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzPanda

Bir de haber bekliyoruz ne zaman çözüleceği ile ilgili diyor. yani 6 aydan 3 aya düşse kar sayacaklar bekletmeye devam edecekler hala bir numara yok ÇÖZÜM için
    Sen ne çözümü bekliyorsun ya bu kadar saf olma taahhüdün yoksa iptal et telekom falan illa ki vardır direkt ttnet'e geç ya da başka firmanın fiberi varsa ona geç. bunlar senin problemini çözmezler bunlar müşteriden koparttıkları parayı bilir. tüm firmalar aynıdır ama bunlar anladığım kadarıyla yüzsüzlükte level atlamışlar
  • son günlerde ofiste internet gitti, biz kurumsal bağlatmak isterken bireysel bağladılar arıyoruz karşımızda muhatap bulamıyoruz. kız arkadaşıma da kendi evimdeki internetten çok memnun olduğum için turknet bağlamıştım onda da son günlerde bu sorun olmaya başladı. allahtan benim evdeki sağlam, yakında o da gider. şu müşteri hizmetleri olmaması gerçekten çok büyük bir eksi. sana maliyeti aylık 3 bilemedin 4bin lira bir çalışanın. al 100 tane çağrı personeli parası neyse bolustur kullanıcı sayısına... vasat olmaya başladı, Afyon'da hizmet verebilecek güzel alternatif varsa ona geçmeyi düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun hocam..

Benimte TT taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. TurkNet e geçerim diyordum. Ama galiba geçmeyeceğim. 95 lira veririm 24 Mbit alırım ama sorun yaşamam.. 15 yıldır TurkTelekom kullanıyorum.Daha 1 kez sorun yaşadım diyemem. Sorunsuz giden şeyi riske atmayacağım. Fiyatı evet çok cazip ama 6 ay internet veremiyorum demek akla zarardır, akla ziyandır..

Umarım halledersiniz.
  • Türkiye'de şüphesiz en düzgün hizmeti veren ISS Superonline'dır. Tabi ki fiber altyapısı varsa. Yaklaşık 4 yıldır 25 Mbps + TV+ Aile Paketi kampanyasından yararlanıyorum en uzun süren internet kesintisi 3 saat falandır herhalde. O da 02-06 arasında yaptıkları bakım çalışmaları esnasındaydı.

Tabi bu bakım çalışmaları haricinde de kesintiler oldu ancak çoğu modem kaynaklıydı ve akşam 20.30 gibi arasam bile 22 civarında gelinerek kontrol edildi. Hiç ertesi güne sekmedi.

Eğer bulunduğunuz bölgede fiber altyapısı varsa mutlaka Superonline kullanın derim, Vodafone da Superonline altyapısını kullanıyor onun müşteri hizmetleri kalitesini bilemem ancak Superonline Fiber'in altyapı kalitesi ortada.
  • Bu kadar sıkıntı çekmişsiniz bu saatten sonra düzelmesini beklemeyin zaten, netgalksi veya netspeede geçin kafanız rahat olsun.
  • Ayın 10unda fax çekiyorum ve turkneti bitirip , Superonlineye geciyorim 100 TL verecem inşallah değer , turknet de hergun 21.30 da baglantim kopuyor adamlara destek kaydı açıyorum her seferinde aynı mesaj kopy paste tasindigim için tasima kaydı açmiyorum Allah bilir kaç günde açarlar

• Merhaba Kesinlikle bu firmayı bırak aymı şey başıma geldi 3 yılldır severek kullandığım turkneti sebebsiz yere internetim gitti sonra araştırdım ki benim portumu başkasına tahsis etmişler ve boş port olmadığı ben internetsiz kaldım arayan sonan veya ulaşabileceğin hiç kimseyi müşsteri temsilcilere kaba davrandı ve en sonunda türktelelom alarak internete kavuştum .

Eskiden çok iyi firma iken şu an rezil ve kepaze bir şeye dönüştüler sonları yavaş yavaş yaklaşıyor.
  • 2011 den beri Turknet abonesiydim. Benden uzun süre kullanan var mı bilmiyorum. Son zamanlarda aldığm internet hızı 15 mbit üstüne çıkmadı asla. Bir şey indirmek işkence oldu. EN son yeter artık dedim kablonet e geçtim 100 güldüren paket. Yemin ediyorum 100-120mbit internet hızı görüyorum, biz internet neymiş unutmuşuz. Allah geride kalanlara sabır versin. Türknet için bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 3 Temmuz 2019; 19:47:33 >
  • turknet bu kafayla gider, mevcut abonelerine karşı güzellik yapmak yerine yeni abone çekmek için saçma kararlar alırsa (400 tl cayma bedeli vs.) eski abonelerin çoğunu kaybedecek.

zaten müşteri hizmetleri konusunda dezavantajları var, destek kaydı sistemide kopyala yapıştır cevaplarla yürütüyorlar. ben de gidiciyim sanırım. zira stabil bir şekilde eski aldığım hizmeti alamamaya başladım. bağlayıcılığı kalmadı turknetin
  • Turknet her şeyi en iyi ben bilirim kafasında devam etsin. Müşterilerini sadece dinliyormuş gibi yapıyor ama yine gidip bildiğini okuyor. Şu bölgesel çok iyi hizmet veren ISS'ler biraz tüylenip tüm Türkiye'ye hizmet verecek konuma gelsinler de görürüm o zaman. Türkiye geneli için Türk Telekom'a alternatif doğru düzgün ISS yok şu anda. Superonline, kablonet, uydunet her yerde yok.
  • türknet kullanıyorum.benim hızımda 35 mpsten nedense birden 16 mpsye düştü.yakın zamanda net speede geçmeyi düşünüyorum
  • ben 6 yıldır belki fazladır türknetteyim sorun varsa direk başka birşeye geç bende sorun yaşadım 1 ay sürdü ufacık şeyi çözmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat122

türknet kullanıyorum.benim hızımda 35 mpsten nedense birden 16 mpsye düştü.yakın zamanda net speede geçmeyi düşünüyorum
    altyapım 78-79 mbit destekliyor.

Belli bir süre 75 mbite kadar gayet güzel kullandım şimdi ise 20 mbit kullanıyorum onuda tam veremiyor.

defalarca kayıt açtırdım gelip inceleyeceğiz falan fistan dediler. Birden sinyal seviyelerim değişti.

Arada 75 mbite sabitliyolar ama hat değerleri kötüleştiğinden problem yaşıyorum. Kısaca bunlar allahından bulsun.
  • Niye düşünmezdin ya? 😁Ben de yakasını zar zor kurtaranlardanim. Forumda neler neler var böyle.

• E batsın bir zahmet o zaman bu adamlar, ben de kardeşime tavsiye ederken diyorum bunlar eski firma düzgün iş yaparlar... evlerden ırak...

Hadi, hattımda sorun olur anlarım, kabloda kopma olur anlarım, 3 5 gün sürer kızarım ama anlarım da arkadaş bu nedir ya, copy paste copy paste, buraya yazan yetkili kardeşin de yetkisini yiyeyim, ha oradan copy paste etmişler, ha buradan gaz almalık kibar cümlelerle sorunu çözemeyen oyalama modellerine girmişler, aynı bokun 2.0 versiyonu...

Lan arkadaşım, biz internete danimarka üzerinden ibm vasıtasıyla 14.4k modemle bağlanırken siz altınızı bezletiyordunuz, kime neyin hikayesini anlatıyorsunuz burada? Yuvarlak gaz alma kalıplarını bırakıp sorulara spesifik ve çözüm odaklı yaklaşamayacaksanız yetkinizle birlikte kaybolabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traumaniac -- 3 Temmuz 2019; 21:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

DEFALARCA SÖYLEDİM, YİNE SÖYLÜYORUM.

TÜRKNET ISS'LERİN EN BERBAT OLANIDIR. TELEKOMUNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK GİTTİĞİM HER MÜŞTERİ TÜRKNET YÜZÜNDEN SORUN YAŞIYOR. BEN YAŞAMIYORUM DEMEYİN, BİRGÜN YAŞARSINIZ O ZAMAN İNTERNETİNİZİN ÇALIŞTIĞI BÜTÜN ANLARA BEDEL OLUYOR.
    Yanlış, ISS'lerin en berbat olanı açık ara farkl Türk Telekom'dur.

Yıllarca tekel firma olan TTNET'ten hizmet aldım. Her zaman sorun yaşadım, dikkat edin her zaman diyorum. Yani sorun yaşamadığım bir an bile yoktu. Ben bu sorunlara alıştıkça yenileri çıkıyordu. Eskiden bildiğiniz üzere akk saçmalığı vardı. Her ay akk yi aştığımda ay başı modemi ne kadar kapatıp açsam da, IP adresim yenilense de bir türlü akk den çıkmıyordu. TTNET'le cebelleşince tecrübe ettim ki hemen hemen tüm akk'ye tabi olup akk'yi aşan müşterileri sürekli akk'ye tabi tutuyorlarmış. Bunu bizzat gözlerimce gördüm. Türk Telekom teknik destek diye bir yer vardı binasının içinde, oraya gidip hızımın düşük olduğunu söylediğimde, çalışanlar bilgisayarları üzerindeki garip bir programla ilgili bağlantı numaralarımı alıp kontrol ettiler. Ay başı olmasına ve AKK'ye hiç yaklaşmama rağmen 8 mbps olan hızım sistemde 5 mbps olarak görünüyordu. Çalışanlar hızımı tekrar 8 mbps olarak belirledi ve modemi kapatıp açınca düzelecek dediler. İşte olay bu kadar basit.

Türkiye'de tüm firmalar sorun yaşatmadığı müddetçe iyi, sorun yaşatınca çok kötü oluyorlar gerçekten.

Peki 2 yıldır Türknet kullanıcısıyım hiç mi sorun yaşamadım? Yaşadım ama hepsini ÇÖZDÜLER.

Birinci sorunum ilk bağlantı ile alakalıydı. Türk Telekom elit ekibini gönderdiler, halloldu.
    İkinci sorunum nakille alakalıydı, nakil işlemi tamamlandı diye mesaj aldığım halde internetim gelmedi, başvurdum Türknet'e Türk Telekom elit ekibini gönderdiler, halloldu.
    Üçüncüsü sorun değil, bilgilendirme amaçlı yazıyorum: Türknetli yaptığım bir akradaşım, evini taşıdıktan sonra Türknet'e sabah nakil başvurusunda bulundu. Birkaç dakika sonra nakil işlemi başladı diye geri mesaj aldı Türknet'ten. Öğleden sonra Türk Telekom'dan ekip gelip bağlantıyı yapıp gitti. Arkadaşım modeme telefon kablosunu ve fişini takınca internet geldi. Yani AYNI GÜN İÇİNDE NAKİL İŞLEMİ TAMAMLANDI.

Şuan için ben ve çevrem Türknet ile alakalı sorun yaşamıyoruz. İnşallah yaşamayız. Sorun yaşayanların sorunları da en kısa sürede çözülür.

Sorun yaşayan arkadaşlar için şöyle diyeyim; Türk Telekom tekelliğinden kaynaklı, birbirlerine "o iş bu firmanın benim değil" kafasıyla iş attıklarından dolayı sorunlar çözülemeyebiliyor. Bu tür durumlarda çok uğraşmadan firma değiştirin. Türknet'e taahhütle bağlı olmadığınızı hatırlatırım.

• Arkadaşlar Türk telekom ve superonline harici yalan.Sadece bu iki firmanın altyapısı en geniş ve en iyi olanlar.Türknetmiş,kablonetmiş bunlar daha yeni yetme ortaya çıkan ISSler.Derdiniz umurlarında değildir.Parayı alırlar yollarlar.Düşük hızlısı olsun ama kalitelisi olsun.Gerçi burda en kalitelileri bu kadar oluyor.
  • babasının firması gibi körü körüne savunanları böyle görünce ayrı bir keyif alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.