Şimdi Ara

TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faseww

Turknet tam anlamıyla işkenceye döndü. Arkadaşını getir kampanyasından elde ettiğim ücretsiz kullanım hakları bitsin iptal ettireceğim.
    Bu firma için ben Telekom bağlatırken direkten döndüm. 18’inde randevumu iptal ettirdim. Bu arkadaşlar gelmeye tenezzül etmiyor. Bırak gelmeyi, aramaya mecalleri yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun olmadığı bilgisi verilerek kaydınız 18.09.2020 tarihinde kapatılmıştır. Sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan kayıt oluşturabilirsiniz.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum. Ancak sizin yazdığınızı okuyunca ister istemez üzülüyorum. Kurulum ekiplerine tekrar bildirimde bulundum. Gün içerisinde sizinle iletişime geçecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yahu yalanlarınızdan cidden sıkıldım. Yazılan son mesaj: "Merhaba,ben Beste Ü. Yaşadığınız sorun ile ilgili kontroller sağlandığında sizinle detaylı bilgi paylaşacağız. İyi günler dilerim" bu sorunun giderildiği anlamına mı geliyor acaba? 2. si sabahtan bu yana internetim yok yarın sınava gireceğim ve mobil internetimi kullanıyorum. Her sınav ders zamanı bu sorunu yaşamaktan sıkıldım yoruyorsunuz insanı yeter! Sınav ile ilgili kanıt isterseniz yarın size sınav yapılacak yerden fotoğrafta gönderirim. Malum yazınca anlaşmamız çok zor oluyor.
    Arkadaşlar inanılmaz empati sahibi. Benim sorunum yüzünden 4 aydır kahroluyorlar rivayete göre sorunun çözülmediğini gören 2 çalışan daha fazla üzülmemek için istifasını vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faseww

Arkadaşlar inanılmaz empati sahibi. Benim sorunum yüzünden 4 aydır kahroluyorlar rivayete göre sorunun çözülmediğini gören 2 çalışan daha fazla üzülmemek için istifasını vermiş.
    Getirdiğiniz insanları doğru dürüst seçin. Benim evimdeki kabloyu benden izinsiz ek olarak kullanıyor. Modem yok, bir şey yok. Yüz defa size belirttim ama sorumsuz, işgüzar insanlarsınız. Her neyse, aboneliğim başlamadan sonlandı. Türknet ile bir daha yolumuzun kesişmeyeceğine %100 eminim. Abonelik muhabbetini ebediyen sonlandırır mısın sayın Yetkili.
    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999

Ağa ben de yalan yok. Adam geldiği gibi kovdum evden. Adamın bilgisizliği o kadar çok ki. Hadsiz herif. Bana mal mal konuşacak adamın hizmetini ben almam.

Şu an saat 06.10 ve almış olduğum hız 1-6 mbps! Aylar geçti sorunu düzelteceğinize daha kötüye gidiyoruz! Yeni destek kaydı oluşturdum artık şu sorunu giderin!!! Destek no 37359970 Güya 75 mbps paket var ama 5 mbps'ı zor görüyorum.

Merhaba, yaşadığınız sorun için network ekibimize bilgi verdik. Ekipten bilgi alarak sizinle paylaşacağız.
  • Almayın aldırmayın Türknet abonesiyim 5 gündür internetim yok abone no:1752748 @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IneedSympathy -- 14 Ekim 2020; 14:50:25 >
  • Tekrar yazıyorum bu leş internet sağlayıcısını almayın.Soran olursada aldırmayın

• IneedSympathy I kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ettiğimde ekiplerinin müdahalesinin devam ediyor ve alt yapı çalışmaları mevcuttur. Teknik arkadaşım ekipler ile iletişim halindedir. Müdahale sonrası size güncel bilgi vereceğiz.

Networkteki arkadaşlarınız ne zaman zahmet edip ilgilenir acaba? 5-6 mbps internet ile zoom veya team üzerinden olan derslerime erişemiyorum! Yaptığınız şey zaten yasal değil 75 mbps paket için vereceğiniz en düşük internet 60 mbps olmalı. Ben 5-6 mbps hız alıyorum şu sorunu ivedi bir şekilde çözün!

Dalga mı geçiyorsunuz benimle? OIMdeki arkadaş bana modemi değiştirin sorun modemde demiş. Ben zaten bunu dediğiniz için gidip modem aldım zamanında o zamanda sorunum giderilmedi bunun için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ama hala bir savunma yazıp gönderemediniz! Sorun modem veya kablolama ile alakalı değil bunu anlayıp sorunu çözmeye çalışsaydınız aylardır sorun yaşamazdım ama hala modem kablo diyerek sorunu çözmek yerine bahane üretiyorsunuz. Bir an evvel sorunumu çözün! Bu fotoğrafıda modem diyen arkadaşınıza gösterin!

• Bu da modeme gelen hız.

Merhaba, network ekibimiz altyapı kaynaklı bir sorun olmadığı paketinizde tanımlı ve altyapınızın desteklediği hızın modeminize ulaştığını ve donanımsal sorun olabileceğini farklı bir modem ile denemeniz bilgisini verdi. Destek kaydınıza eklediğiniz detaylara göre tekrar kontrol ederek size bilgi verecekler.

Bakın modemi ve kabloları değiştirdim bunları değiştirme nedenide sizin yine sorun modemde ve kablolamada demenizdi. Modemin faturasını attım. Kablolama için harcadığım tutarın faturasını bulabilirsem onu da atarım. Yine eski kayıtlarda olduğu gibi sorun bizden kaynaklı değil diye diretirseniz Tüketici Mahkemesine gider kuruma dava açarım. Bilir kişi talep ederim bilir kişi gelir sorun nereden kaynaklanır bulur. Sonrasında ne gibi bahane sunarsınız bilemem.

Modemi ve kablolarınızı değiştirdiğiniz bilgisini bende paylaşıyorum. Tekrar kontrol ederek size bilgi verecekler.
  • yemin ediyorum valla, yazdıklarını okurken ben de sinir oldum. TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999 

ben durumu özetleyim sana. önce 75 verirler, sonra bir sebepten dolayı azar azar kısarlar. hiç kimse bahane üretmesin. geç superonline'a rahat et. 75 mi, net 75. ne uğraşacaksın ya ver tüketici mahkemesine.

• süreç noldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet canından bezdirir adamı. 4-5 ay kullanmış birisi olarak söylüyorum. Aylık 20 TL fazla verin kafanız ağrımasın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.