Şimdi Ara

Türknet Rezilliktir. Hızımı düşürdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftayı geçti. Bir gün evde baktım DSL ışığı yanmıyor sokakta da telefon kutusunun başında çalışanlar vardı. Destek kaydı açtım, dedim acaba bir çalışmanız mı var ne zaman düzelir diye açmaz olaydım. Cevap olarak internet hızımı düşürdüler sistemden. Sonra tekrar destek kaydı açtım ben diyorum internet hızımı sistemden düşürdünüz karşıdaki beni sinirden çıldırtan kişi otomatik sistem mesajları atıp duruyor. Robot koysak daha mantıklı cevaplar verirdi herhalde. Asla ama asla benim destek kaydında yazdığım şey okunmadı ve bir haftayı aşkın süredir internet hızım düşürülmüş şekilde kullanmaya mecbur bırakılıyorum. Ben faturamı geç ödeyince saniyesinde açma kapama ücreti almayı biliyorsunuz ama.

Bu saçma olaylar zinciri ilk başta 32229921 numaralı destek kaydıyla başladı. 32468668 numaralı destek kaydı da Suzan ö. Adlı mesajlarımı okumayan ciddiyetsiz robot cevaplı çalışanınıza derdimi anlattığım yer. Daha birkaç tane daha var ama ilgilenen çıkarsa onları da söyleriz.

• Merhaba, hattınızın tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim. Arkadaşım hız profilinizle ilgili kontrolleri tekrar yaparak size dönüş sağlayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.