Şimdi Ara

TÜRKNET ŞEREFSİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün türknetin bize yaptığı "Şerefsizliği" anlatacağım. Şimdi olay eve modem gelmesi ile başlıyor bizde türkneti arıyoruz onlarda arıza var ok bekliyoruz 5 gün falan geçiyor arıyoruz hala arıza var diyorlar bi kıllanmaya başladık ama hala bir sıkıntı yok tamam abi sonra 15. günde yine aradık yine arıza var diyorlar şu an an itibari ile aynı şey aynı durum bahse girerim 1 ağustosda fatura günü bizim internet iptal olacak ve parayı alıp çekip gidecekler eğer böyle bir şey olmazsa ŞEREFSİZİM! 1 ağustos günü konuyu yenileyeceğim umarım sonu hayırlı olur.

• ISS farketmeksizin ortada bir arıza varsa kullanmadığınız günler için müşteri hizmetleri ile görüşüp faturadan indirim alabilirsiniz.
  • Sırf bu tırnak içinde yazdığınız kelime için mahkemeye verebilirler. Haberiniz olsun.
  • Konu başlığını ve içeriğini değiştirin başınız ağrıyabilir
  • Ben daha ağırını dün superonlineye söyledim platform üzerinden, hiçbirşey olmamış gibi alttan aldılar. Müşteri memnuniyetini en çok önemseyen superonlinedir. İyi güzel internetleri var ama oyunlarda tercih edilmez. Oyun sunucusu yurtiçindedir ve il olarak çok yakındır buna rağmen fiber ve 24 mbit olmama rağmen altmış pingin altına düşmüyor.
  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Paylaşımınızda kullandığınız hakaret içerikli kelimelerle yorum yazmaya devam ederseniz üzülerek söylüyorum ki size yardımcı olamayacağım.

Yaşamış olduğunuz sorunu bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletirseniz size tüm bu süreçte yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.
  • Rahat olun hocam onlardan kaynaklanan internet arızalarında kullanmadığınız netin parasını almıyorlar. Siz gelen faturaya itiraz edin onlar çok yardımcı ve ilgileniyorlar bu konuda göreceksiniz bakın iyi forumlar
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size tüm bilgileri vermeme rağmen 15 gündür dönüş yapmadınız. İlla cevap almak için bizde kötü konuşmak zorunda mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRAMURAT

Rahat olun hocam onlardan kaynaklanan internet arızalarında kullanmadığınız netin parasını almıyorlar. Siz gelen faturaya itiraz edin onlar çok yardımcı ve ilgileniyorlar bu konuda göreceksiniz bakın iyi forumlar
    Yalan alıyorlar. Üzerine +5₺'de para bindiriyorlar.
    https://forum.donanimhaber.com/3-aylik-turknete-gecis-sureci-ardindan-basima-gelenler-cozul-mustu-tekrar-basladi--138960884-2#139573580

@Melterador ben davalık olacağım adamlarla değiştir başka sağlayıcıya geç bekleme bile hocam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanKoz -- 15 Ağustos 2019; 15:24:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.