Merhaba Arkadaşlar, Daga önce superonline kullanıyordum 34 hıza 37,38 indirme hızı 10 yükleme hızı alıyordum fiyatların yükselmesi ile Turknete geçtim bana alt yapınız 75 hız alabilirisniz dediler bende geçtim ancak 20 mbs hızı geçmiyor. Servis geldi bişey yapamadı kirulumu zaten kendim yapmıştım kablolarda yeni hiç bir şekilde bu hızı veremiyorlar. Başına benzer sorun gelen varmı çözüm bulabilen varmı. |
Turknet Taahüt Ettiği Hızı Vermiyor
-
-
Modem arayüzünden hız değerlerinizi paylaşır mısınız
-
Superonline bağliyken gündüz 50500 falan görünüyordu. Turknet yeni port acinca hız düştü böyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FhmYnzSuperonline bağliyken gündüz 50500 falan görünüyordu. Turknet yeni port acinca hız düştü böyle.
İç tesisatınızda sorun yaşıyor olabilirsiniz bina içi tesisatınızda herhangi ek vs var mı en son ne zaman yeniletmiştiniz?
-
Superonline bağliyken modem değerleri böyleydi.
-
Daha yeni yeniledim kapıdaki direkten kendim krone pense ile cat6 kablo çektim superonlineda iken 34 hiza 37,38 indirme 10 yükleme alıyordum. Ancak Turknete geçtikten sonra maalesef 20 zor görüyorum.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili açılan destek kaydının numarası paylaşır mısınız? -
Güldürennet altyapı sorgu fotosu atar mısın? İlk resme göre 75 zor. Yeni port açıldı dediğinden, belki hız profilin düşük tanımlanmış olabilir. Diğer resimde snr 8.1 hız 30 olması normal. Daha yüksek hız zor. Kabloyu kendin çektiysen, hata yapmış olabilir misin? Düzgün çakmadıysan jak bile hızı etkiler.
-
70836414
-
Ekiplerimiz dün müdahale sağlandığını iletti. Sorun devam ediyor mu? Kontrol ederek bilgi verebilir misiniz? -
Merhaba,
Gelen ekip kontrol etti modem veya hatta birsey yok Turk telekomdan kaynaklı dedi sorun alen devam ediyor maalesef. Kendisi birsey yaoamayacağinı belirtti. Form doldurdu okadar.
-
Merhaba bu değerler görünmekte.
-
Hocam; sizin hattınız 45-50 rahat alır. Telekom-Türknet arasında top çeviriyoruz galiba.
-
Eklediğiniz hat değerlerine göre konuşayım, hattınız 75 almaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Ocak 2024; 19:4:24 > -
50 alsamda kafi zaten boş boşuna superonline iptal ettik iptal edince indirimde yaptılar okadar iş işten geçmişti maalsef sağlık olsun.
-
Maalsef istanbulda bile halen fibere kavuşamadık. Tamamen zengin bölgelere yatırım yapılıyor. Bizede eski telefon kablolarıyla interneti reva görüyorlar.
-
Elden birşey gelmiyor; adsl kullananları görünce buna da şükrediyoruz.
-
Merhaba, arıza kaydınızın önceliği için ekibimize bilgi verdim. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler. -
Fiber başvurusu için şuradan faydalanabilirsiniz
İlk sayfada detaylı bilgi mevcut.
Bir de
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Bu formu doldurup FTTH talep ettiğinizi belirtebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X