Şimdi Ara

TurkNet'te internet açıyorum Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VigilanteTR

Bende dün sabah imzaladım, hadi hayırlısı. Evinizde telefon var mı acaba?

Telefon hattı yok, hem adsl hem telefon için başvurdum Turknet'e. İkisi için de ekstra açılış bedeli ya da bağlantı bedeli yokmuş zaten iyi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bayram haftası bir iş yapmazlar. Bayram dan sonrasina sarkacak arkadaşlar

Eyvallah.
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    Sana tek masrafi hat çekmek olucaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sana tek masrafi hat çekmek olucaktir.

Aynen o problem değil, geçen yıl kapatmıştım 25 yıllık türk telekom hattını, tesisat mevcut :)
  • Ah ah sarkıyor da sarkıyor :( Neyse geç olsun güç olmasın.
  • Arkadaşlar acilinca yorumlarinizi eksik etmeyin bende geçmeyi düşünüyorum. Bayramda 1 hafta sonra inşallah acilmis olcak

• quote:

Arkadaşlar acilinca yorumlarinizi eksik etmeyin bende geçmeyi düşünüyorum. Bayramda 1 hafta sonra inşallah acilmis olcak

31 Temmuz son gün, maalesef o zamana kadar bağlanmayabilir, sen pek geç kalmadan başvur.
    Benim basvurcagim engelli paketi

• quote:

TTnet altyapısından farkı yok diyorlar ama bağlanınca fikirlerimizi yazarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Bana lagsız bir bf4 keyfi sunsun da gerisi sıkıntı değil :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Bana lagsız bir bf4 keyfi sunsun da gerisi sıkıntı değil :)

Hadi bakalım bayramdan sonra inşallah :)
    Nedir durum hocam onaylandı mı acaba sözleşme? Mesaj atacaklar bende bekliyorum bugün olur mu acaba? 2 gün önce sabah gönderdik.
  • quote:

Nedir durum hocam onaylandı mı acaba sözleşme? Mesaj atacaklar bende bekliyorum bugün olur mu acaba? 2 gün önce sabah gönderdik.

Ben dün imzalayıp gönderdiğim için bir beklenti içinde değilim. Zaten her durumda bayram sonrasına kaldık, beklemenin anlamı yok :)
  • Vigilante sana yazmistim sanirim 2 gun yasal sinır var kargonun ulasmasi icin o 2 gün dolmadan onaylamazlar. Baglantinizda 5 gunde yapılır.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    2 gün doldu da geçiyor ben o yüzden söyledim. Sözleşmeyi onaylıyıp modemi bugün çıkarsalar çok iyi olur ya.
  • VigilanteTR V kullanıcısına yanıt
    Yasal sinır felan 2 gun dedim ama benimki 10 günü bulmuştu.6 gun karga ulasti 3 gun sonra kargo varmis onaylanmis ondan sonraki gun hat baglantimi yaptilar. Hocam keşke modem istemeseydiniz internet memnumn kalip kalmiycaginiz belli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 26 Temmuz 2014; 20:21:38 >
  • quote:

Yasal sinır felan 2 gun dedim ama benimki 10 günü bulmuştu.6 gun karga ulasti 3 gun sonra kargo varmis onaylanmis ondan sonraki gun hat baglantimi yaptilar. Hocam keşke modem istemeseydiniz internet memnumn kalip kalmiycaginiz belli degil.

Niyeki hocam :'(

Sıkıntı olur mu o konuda?
  • VigilanteTR V kullanıcısına yanıt
    Altyapi iyiyse pek sıkıntı yok ama kötüyse aldigina alicagina pişman eder adami

• Altyapı iyi hocam zaten sitede oturuyoruz sırf apartmanda 7-8 adsl kullanıcısı vardır ve hiç sıkıntıları yok.
  • İnternet firmalarının hemen hemen hepsini kullandım. En son Biri Adsl (Vodafone Net) kullandim. Nisan ayında bi sorun oluştu daha 3-4 hafta önce çözebildiler. İnternetim 5 Dk'da bir kopuyordu. Yaklaşık 15 tane arıza kaydı açtırdım, 8 kere Türk Telekom'dan ekip geldi fakat bi sorun yo diyip gittiler. Gittim yeni modem aldım, yeni hat çektim yok yine düzelmedi. Sonra port değiştiricez dediler 1 hafta internetsiz kaldım ve düzeldi. Kapatmaya kalktık fatura kesildi diye kapatmadılar falan. AKN vardı ama aylık 100 GB'ın altını görmüyordum hızda düşme olmuyordu. Tek iyi yanı oydu. Şimdi buna geçtim bakalım. Cuma günü gönderdik sözleşmeyi. Bu hafta açılır heralde. Bağladıktan sonra yorumlarımı yazarım buraya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.