Şimdi Ara

TurkNet'te internet açıyorum Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gelmedi malesef. Arayıp konuştuk 7 gün yasal süresi vardır dediler. Bugün veya yarın açılabilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün telefonun bağlanmasını bekliyorum daha sonra modemi gönderecekler ve internet açılacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VigilanteTR

Bende bugün telefonun bağlanmasını bekliyorum daha sonra modemi gönderecekler ve internet açılacak :)

Bende dedaha hareket yok, telefon falan bağlanmadı daha.
  • Aynı durum, dün görüştüğüm arkadaş yarın bağlarlar dediler ama gelen giden olmadı bu gün. Aradım 7 gün içinde bütün işleri halledecekler bağırdım çağırdım işe yarar heralde :D
  • quote:

Aynı durum, dün görüştüğüm arkadaş yarın bağlarlar dediler ama gelen giden olmadı bu gün. Aradım 7 gün içinde bütün işleri halledecekler bağırdım çağırdım işe yarar heralde :D

Ben cumartesi tatile çıkıyorum, inşallah gelirler o zamana kadar.
  • 1 saat önce kullanıcı adı ve 6 haneli bir şifre gönderdiler. Modem arayüzüne girdim bir türlü bağlanamadım. Daha sonra cep telefonundan sitelerine girip kullanıcı adı, şifre bölümüne yazdım yine giremedim. Sonra şifremi unuttum deyip şifre istedim. Sonunda telefonuma şifremi gönderdiler. Kullanıcı adı ve şifreyi tekrardan modeme girdim tekrardan hata verdi. 15-20 kere denedim bağlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım az önce. Adam bana şunu söyledi "Evet size kullanıcı adı ve şifre gönderilmiş fakat sistemimiz tarafından internetiniz açılmamıştır" dedi. Sonra acil diye kayıt açtı bugün yarın açılırmış. Madem interneti açmadınız neden kullancı adı, şifre gönderiyorsunuz. Olaya bak :) Son durum bu arkadaşlar. Şuan için benim gözümde 1-0 yenik geriden başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

1 saat önce kullanıcı adı ve 6 haneli bir şifre gönderdiler. Modem arayüzüne girdim bir türlü bağlanamadım. Daha sonra cep telefonundan sitelerine girip kullanıcı adı, şifre bölümüne yazdım yine giremedim. Sonra şifremi unuttum deyip şifre istedim. Sonunda telefonuma şifremi gönderdiler. Kullanıcı adı ve şifreyi tekrardan modeme girdim tekrardan hata verdi. 15-20 kere denedim bağlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım az önce. Adam bana şunu söyledi "Evet size kullanıcı adı ve şifre gönderilmiş fakat sistemimiz tarafından internetiniz açılmamıştır" dedi. Sonra acil diye kayıt açtı bugün yarın açılırmış. Madem interneti açmadınız neden kullancı adı, şifre gönderiyorsunuz. Olaya bak :) Son durum bu arkadaşlar. Şuan için benim gözümde 1-0 yenik geriden başladılar.

O da bit şey, benim daha telefon hattımı çekmediler :)

• Benim içinde telefon tahsis etmişler bir de interneti açmışlar modemi gönderiyorlar. Hadi hayırlısı...
  • quote:

Benim içinde telefon tahsis etmişler bir de interneti açmışlar modemi gönderiyorlar. Hadi hayırlısı...

Bana da şifre gönderdiler ama daha telefon hattını bağlamadılar. Çok uzadı bu iş.
  • Hala bekliyorum

• Bizim telekomda abimiz var işleri hızlandıracak bugün yarın modemi alırız ve telefon bağlanır benim iş bitmek üzere :D
  • turk.nete geçtim
    fazla sürmedi imzaladık anlaşmayı sonra bayram günü net kesikti.aradım işleminiz devam ediyor bayram sonrası kalabilir dedi.modemide baştan kurmuştum turk.netin verdiği şifreye göre..tam yatıyordum bağlantı o anda geldi.şimdilik sorun yok günde 2-3 saat giriyorum haberler falan.hiç bişey indirmem film falan olursada youtube izliyorum.oyun zaten yok..bi sorununu görmedim ama şifremle online işlem merkezine giremedim hata veriyor.
  • Arkadaslar yorumlarinizi eksik etmeyin sizin memnuniuetinize gore gecicem birde herseyde turkneti suclamayin santralde port telefon vs islerini turk telekom yapiyor. Trnet olmayinca işi salliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultanlee

turk.nete geçtim
    fazla sürmedi imzaladık anlaşmayı sonra bayram günü net kesikti.aradım işleminiz devam ediyor bayram sonrası kalabilir dedi.modemide baştan kurmuştum turk.netin verdiği şifreye göre..tam yatıyordum bağlantı o anda geldi.şimdilik sorun yok günde 2-3 saat giriyorum haberler falan.hiç bişey indirmem film falan olursada youtube izliyorum.oyun zaten yok..bi sorununu görmedim ama şifremle online işlem merkezine giremedim hata veriyor.

Online işlem merkezine 6 haneli sadece sayılardan oluşan şifre ile giriliyor bilgin olsun.

• Öğlen saat 4 gibi tekrar aradım. Üyeliğiniz son aşamaya gelmiş şuan için aktif olmamıştır dedi bayan. 2-3 gün içinde açılır dedi. Cumartesi günü de gelebilirmiş. Bakalım bekliyoruz hala.

• 2009 da bir hata yapıp turknet e gectim ....gecmez olaydım....ucuz dıye geciyim demıstım....

cs.s... left4dead...gibi fps oynuyorum.......o aralar

gectigimin ilk gunu kapatmak için basvuru yaptıgımı hatırlıyorum.

60 ping ile oynadıgım yabancı bir sunucuda ping im 170
    yine 80 ile oynadıgım bir sunucuda ping 200 civarı ıdı

hata bendedir dedim farklı programlarla deneme yapıyorum......bu arada

5 yada 10 ping ile oynadıgım bizim TURK sunucularında da 50 ping i gorunce sen sag ben selamt deyip kapattırdım....

cok ugrastırdılar ama kapattırdım ..
  • Benim hattımı fa gelip bugün bağladılar telefon numaramı söylediler. Modemi ve telefonu bağladım ama daha aktif olmamış, turknet i aradım 4 iş gününü bulabilir dediler. Bekliyorum. Yalnız modem ekranında gördüğüm şey beni çok heyecanlandırdı :) 18 mbps ile bağlantı var görünüyor şaşırdım. sanırım bu hat kapasitesini gösteriyor.

TurkNet'te internet açıyorum Yardım
  • Telekomdan mı gelip bağladılar? Bugün telefonu bağlarlar heralde bize de. Birde kargoyu bekliyorum modemi.
  • quote:

Telekomdan mı gelip bağladılar? Bugün telefonu bağlarlar heralde bize de. Birde kargoyu bekliyorum modemi.

Turk telekom gelip bağladı. Şu an telefon kullanılır duruma geldi, arama yapabiliyorum ve aranabiliyorum ama ADSL hala aktif değil. Modeme şifre ve kullanıcı adım girili ama internet gelmiyor.
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    Benim internet aktif, telekom dün gelip bulamamış bugün gelecekler. Bir de modemi gönderirlerse tamamdır işim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.