Şimdi Ara

TurkNet'te internet açıyorum Yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exca

SO dan turknete geçtim. Hızdan memnun değilim çünkü 12-13 almayı beklerken 8 de kaldı yine hızım. :(
    SO dayken hız 8 e kadardı. Modemdeki hat değerlerim 14 e kadar destekliyordu.
    Turknette 12-13 alırım diye düşündüm ama geçiş tamamlandığında hattın desteklediği hız 10 a düştü ve yine 8 mbit almaya başladım.
    Turknet destek ile 3 defa görüştüm ama hattınız kötü diyerek yardımcı olamadılar.

7 gün dolmadan cayma hakkını kullanmaya çalıştım ama 80 TL cayma bedeli çıkardılar bende iptal etmedim.
    Cayma süresi internetiniz bağlandığı zaman değil sözleşmeyi imzaladığınız zaman başlıyormuş.
    Uyanıklar bu hakkı kullanamayın diye hizmeti 1 hafta - 10 gün sonra açıyorlar.
    Cayma hakkını kullanamadım. Btk ya şikayet yazdım cevap bekliyorum.
    Sözleşme maddesi şu şekilde yazılmış.

TurkNet'te internet açıyorum Yardım

anliyorum belki alt yapi binanin yeni yada eski olmasi ne bileyim belki kablolarin baglantisindan da olabilir belki cunku bana da dediler 16 mbps kadar diyo ama garanti etmiyolar tabi ben su an ailemle yasiyorum 10mbps uydunet var var memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayın 17 sinde sözleşme imzaladım 22 sinde sisteme girmişler o tarihten beri bekliyorum bakalım ne zamm açılacak

• hala açılmadımı
  • Turknetw uyelik ve uyeliginizle ilgili her turlu sorularinizi burdan sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.