Şimdi Ara

TurkNet'te internet açıyorum Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultanlee

turk.nete geçtim
    fazla sürmedi imzaladık anlaşmayı sonra bayram günü net kesikti.aradım işleminiz devam ediyor bayram sonrası kalabilir dedi.modemide baştan kurmuştum turk.netin verdiği şifreye göre..tam yatıyordum bağlantı o anda geldi.şimdilik sorun yok günde 2-3 saat giriyorum haberler falan.hiç bişey indirmem film falan olursada youtube izliyorum.oyun zaten yok..bi sorununu görmedim ama şifremle online işlem merkezine giremedim hata veriyor.

Online işlem merkezine 6 haneli sadece sayılardan oluşan şifre ile giriliyor bilgin olsun.

nasıl yani?bana verilen internet şifresinin içinde harfte var.ayrı bir şifremi alacağız acaba online işlem merkezine girmek için?

• Mail adresine bırakmışlardır hocam rakamlardan oluşuyor şifreniz internet şifrenizden farklı yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

turk.nete geçtim
    fazla sürmedi imzaladık anlaşmayı sonra bayram günü net kesikti.aradım işleminiz devam ediyor bayram sonrası kalabilir dedi.modemide baştan kurmuştum turk.netin verdiği şifreye göre..tam yatıyordum bağlantı o anda geldi.şimdilik sorun yok günde 2-3 saat giriyorum haberler falan.hiç bişey indirmem film falan olursada youtube izliyorum.oyun zaten yok..bi sorununu görmedim ama şifremle online işlem merkezine giremedim hata veriyor.

Online işlem merkezine 6 haneli sadece sayılardan oluşan şifre ile giriliyor bilgin olsun.

nasıl yani?bana verilen internet şifresinin içinde harfte var.ayrı bir şifremi alacağız acaba online işlem merkezine girmek için?

Telefona ve mail adresine gönderiyorlar. Şifremi unuttum diyerek yeni şifre edinebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ttnetten daha iyi en azından indirmeleri 1.6 mb ile yapyıor bende sınırı aşmadığın sürece ping yaşamadım bir kere internet gitti oda bölgesel sorundan başka - yanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

ttnetten daha iyi en azından indirmeleri 1.6 mb ile yapyıor bende sınırı aşmadığın sürece ping yaşamadım bir kere internet gitti oda bölgesel sorundan başka - yanı yok

ne zamandır kullanıyorsunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: potcu

quote:

ttnetten daha iyi en azından indirmeleri 1.6 mb ile yapyıor bende sınırı aşmadığın sürece ping yaşamadım bir kere internet gitti oda bölgesel sorundan başka - yanı yok

7.ayın 12 sinden beri türknetteyim
  • quote:

quote:

quote:

ttnetten kötü bir özelliği var mı? anlık kopma,ping değerleri vs?
    Bir de ben sordum en az 12 ay taahhüt vermeniz lazım dediler,korktum açıkçası ttnet gayet iyi şu an sadece oldukça pahalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ttnetten kötü bir özelliği var mı? anlık kopma,ping değerleri vs?
    Bir de ben sordum en az 12 ay taahhüt vermeniz lazım dediler,korktum açıkçası ttnet gayet iyi şu an sadece oldukça pahalı.

hocam yok olsa zaten lanet ederdim interneti aktif kullanan biriyim multiplayer oyun vs oynuyorum ayrıca ev telefonunuz varsa bedava 1000 dakikaydı sanırım veriyolar heryöne upload hızı 1 genelde download hızı 12-16 arası kopma vs olmuyor hiç

• Benim internette inşallah yarın bağlanır

• Benim işlem tamam, hat destekliyor 16yı ancak sıkıntılı arada kopma oluyor bizde 8 yaptık bugün geldiler ayar çektiler 8 mb sorunsuz giriyorum
  • Arkadaslar ben hayatimda boyle bi rezillik gormedim. İnternetim hala acilmadi bekliyoruz oyle. Hergun ariyorum ayni cevabi aliyorum.

• Masdera kullanıcısına yanıt
    Hocam bağırın çağırın tehtit savurun. Denendi ve onaylandı. Yaptığımız görüşmeden 3 saat sonra gelip tesisatı kontrol ettiler ve intenreti bağladılar :D
  • 3-4 Gün önce kapatma kararı almıştık. Adamlara dedim kapatın interneti mi diye. Geçen aradılar internetiniz aktif dediler. Girdim baktım hala aynı duruyor. Aradım dedim böyle böyle yok size yanlış bilgi vermişler internetiniz açık değil falan dedi adam. Dün tekrar aradılar internetiniz aktiftir diye. Girdim gerçekten açılmış. Fakat hızım 7-8 arasında gidip geliyordu. Tekrardan aradım dedim hızım 8 mbps olarak gözüküyor neden böyle falan dedim. Adam demesin mi hızınızı 8 mbps olarak ayarladık diye. Dedim düzeltin bunu ne yapıcaksanız yapın. Tamam düzeltiriz ama internetiniz devamlı kopucak falan dedi. Dedim yükselt kardeşim sen. Sonra 16 mbps olarak ayarladılar. Baktım gerçekten hızlanmış. Sağolsunlar 1 mbps daha hızlandırmışlar. Şuan internet hızım 8-9 mbps arasında dolanıyor. Bu firmaya geçmeyi düşünen arkadaşlar çok iyi düşünsünler.
  • Asla tavsiye etmiyorum yaklasik 1 aydan beri hiz ile uğraşıyorum. Bina kablo değiştirdim modem değiştirdim ariza kaydi olusturdum yok illada israr ediyorlar baglanti kopar diyr.4 mbit den fazla kullanamiyorum. Bu hafta duzeltmezlerse iptal edecegim interneti

• Bizde türknet boşvurduk inş. iyi çıkar 18/8/2014 tarihinde eposta ve şifresi geldi diger işlemler bitincede internet şifremi gönderceklerini söylediler .. sözleşmede 10 iş günü sürebilir dedigi için bekliyorum şuan :)

türknet geçme sebebim tel internet tek faturada daha makul ödeyebilmek...
  • Şikayetler başlamış oysaki ben bir kaç ufak sorun olmasına rağmen sorunsuz internet alıyorum, Teşekkürler Türknet
  • Bende yarin turknete gecmek istiyorum yarin sozlesme yapicaz nasil geceyimm i TURKnete

• arkadaşlar turknete yeni geçip memnun olup olmayan yorum yapabilir mi

• SO dan turknete geçtim. Hızdan memnun değilim çünkü 12-13 almayı beklerken 8 de kaldı yine hızım. :(
    SO dayken hız 8 e kadardı. Modemdeki hat değerlerim 14 e kadar destekliyordu.
    Turknette 12-13 alırım diye düşündüm ama geçiş tamamlandığında hattın desteklediği hız 10 a düştü ve yine 8 mbit almaya başladım.
    Turknet destek ile 3 defa görüştüm ama hattınız kötü diyerek yardımcı olamadılar.

7 gün dolmadan cayma hakkını kullanmaya çalıştım ama 80 TL cayma bedeli çıkardılar bende iptal etmedim.
    Cayma süresi internetiniz bağlandığı zaman değil sözleşmeyi imzaladığınız zaman başlıyormuş.
    Uyanıklar bu hakkı kullanamayın diye hizmeti 1 hafta - 10 gün sonra açıyorlar.
    Cayma hakkını kullanamadım. Btk ya şikayet yazdım cevap bekliyorum.
    Sözleşme maddesi şu şekilde yazılmış.

TurkNet'te internet açıyorum Yardım

• arkadaşlar sadece sizin ne kadar aldığınız değil bir çok değer etkiliyor. Bizim evi de 16 mpbs destekliyor ancak adam kendi geldi test etti arıza kaydı bırakmıştık. Kopuyor 16'yı desteklemiyor. O yüzden modem arayüzünde gördüğünüz değer olmuyor ona da dikkat etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.