VDSL için Turknet pahalı |
[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (2. sayfa)
-
-
şimdi ben bu 2 aylık ücretsiz hakkımı kullansam (vdsl)60gün sonra başka firmaya geçiş yapabilir miyim?Normalde 90gün ya. Bize özel bir hak var mı bunu bilen var mı?Çünkü bana tuzlu gelir aylık 500.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 11 Aralık 2024; 16:59:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim comnet de 6 ayim.daha vardi turnketten baska bir firmaya gecebilir miyim gecersek icerde kalan ucret ne olacak, turk et iade ediyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhteşem mevzuatı sayesinde yabancı tier 1 cogenti yıldırıp sonunda da lisansını iptal edip data transferinin maliyetini 5 katına çıkartan kim acaba?
burdaki internet firmalarına hizmet verip para kazanan cogent firması acaba neden çıkıyor? Muhteşem btknın tabi ki payı var. Gerisi comnettekilerin basiretsizliği.
Bunlar sayesinde yavaş ve pahalı internete mahkum durumdayız.
-
3ay dolmadan geçemezsiniz mecbur 500 TL ödersiniz
Comnet tt'ye faturalarını ödemedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
direkt etkisi yok, temel sebep cogent. TT her faturasını ödemeyenin hizmetini 5 dakikada kesmiyor. 42milyon borcu var, abone başı 250-300tl civarı. Yönetilemeyecek paralar değil. İnternet trafiğinin %90ı yurt dışına ve yurtdışına çıkış maliyeti katlandı.
-
Bilen varsa cevap verebilecek.
Chargeback ile para alabiliyor muyuz?
Ben geçen hafta 2000 TL taşıma ücreti ödedim. İçeride 350 den fazla günüm kaldı.
Beni sıfır abone gibi göstermişler. 90 gün bekleme var mıdır.
Resmen dolandırıldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisi yok fikri var, aynen bro ahhah çok komikli
bol pingli haşırt faturalarla 144p ile iyi video izlemeler.
Edit: Bugünden sonra maliyet artınca neyden memnun olduğunu görürsün , yurtdışına gönderdiğin 1 paket datanın fiyatı 5 kat artmış adam ben memnunum diyor. Şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 11 Aralık 2024; 17:22:35 > -
hizmeti geçirmişsiniz, iptal edemezsiniz.
Süreci bekleyeceğiz, sonrasında dediklerine göre kalan gün hesabı iade edecekler. Şuan bir şey yapmanıza gerek yok.
-
Kendi adına konuşabilirsin ben kullandığım internetten gayet memnunum. Olayların detaylarını öğrenin öyle konuşun. Etrafa saldırmayın böyle :)
durumunuz belli değil, hiç bir yüksek zeka sizin gibi yeni aboneleri düşünüp aksiyon almamış, bir kaç güne akıllarına gelirsiniz. Şu şartlara göre beklemeniz gerekiyor.
Duruma göre iptal et , sıfırdan başka yere başvur diyebilirler ya da size özel esnetebilirler. Ama şuan imkan yok.
-
Düşünen çokta, netgsm'e ulaşmak mümkün mü?
-
turknete geçip 2+1 ay için 500 ödemek mantıklı, dördüncü fatura kesilmeden netgsm olabilir
-
Saat 18:00 sonrası internet aktifleştirme işlemi yapıyorlar mı
Bence bu güne özel yaparlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçişlerde modem yeni firmaya geçiyor. Hepsinde modem zorunlu kşralıyorlar. Ben kendi modemimi kullanmama rağmen modem kirası ödüyorum.comnete sormuştum modemi iade almıyorlar iptal olmadıkça.
Turknete evrakları yükledim ve edevletten onayları verdim. 2 ay ücretsiz, 1 ayda 500 TL ödeyeceğim. Daha sonra uygun bir firmaya tekrar taşıma yaparım. Ama içeride kalan param nasıl olacak izleyip göreceğiz
O sorun değilde internetsiz kaldık, geçişler ne kadsr zamanda olur acaba 18:00 sonrası işlem yapılıyor mu
Turknet taahhütlü değil mi? 3 ay sonra ceza ödemeden geçiş olacak mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X