|
[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (3. sayfa)
-
-
Hocam turknet yıllardır taahhütsuz hizmet veren bir firma bildiğim kadarıyla -
Valla hocam öncelik vereceğiz demiş, bakalım nezaman açılacak internet -
turknette taahhüt yok
-
Gecisi nasil yapiyoruz turknete en hizli şekilde e devlette bulamadim -
burdan doldurun, comnetin uygulamasından numarayı alırsınız. Tarifliyor zaten.
turk.netSınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNethttps://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik# -
firma iflas etmedi.
firma kurumsala data center hizmeti vermeye devam ediyor. Teknik olarak yatırırlar da bakalım ne zaman
-
comnet saat 3 ten bu yana başka firmaya geçişi onaylamadı. bu fitmaya ulaşmanın bir yolu yok mudur? hangi çağda yaşıyoruz birden kaptı kaçtı gibi interneti kesmek nedir -
Bakır altyapı kullanıyorsunuz fiber altyapıya geçişiniz gerekiyor, yeni abone şeklinde gelin diyor turk.net.. Oysa fiber kullanıyordum comnet'te.
Var mı benzer hatayı alan veya çözüme ulaşan arkadaşlar?
-
Tam turk.net'e başvuruyu yaptım. Arkasından bu kod olayı çıktı. Geçiş işlemi şimdi gerçekleşti kod yazma yeri de yok. Ne yapacaksam..
-
Aktivasyon tanımlanmadıysa sesli onay için aradıklarında son onaydan önce eklemelerini talep ediniz.
-
Benim modem eski airties 5650 V3 modem şimdiye kadar 35 MBS alıyordum fiber dahami uygun olur benim modem fiberi desteklermi acaba -
Saat 5 te basvuru yaptim, comnetten onah bekleniyor yaziyor, hem kendileri milletin basina is aciyor hem de isleri yokusa siruyorlar
-
Geçis yaparken kod yazmam mi lazim 2 ay ücretsiz olmasi için -
Aylık 500tl verecek olsak 40tanebfirma var değilmi 😁
-
Fiber modemle alakalı değil. Altyapın fiberse fiber al ak zorundasın. Fiberde modemi genelde firma veriyor.
Telefonla arayınca comnet üyeliğini iptal ettirip yeni üyelik yapıyorlar.
-
100bin üstünde müşterisi var, kimsede internet yok. ha deyince olacak iş değil. Biraz kafaları çalışsa şu gün kapanacak ona göre kademeli geçin derlerdi.
-
Babamın aboneliğini taşımak için kodu girip enter'a bastım ve direkt onayladı. Sanırım kodu kabul etmedi. Sözleşme onayı vermedim / kimlik yüklemedim, müşteri hizmetlerini aradım ama onlar da yardımcı olmuyorlar. Biri aktarıyorum dedi aktaramadı, diğeri sizi aradıklarında başvurumu iptal etmek istiyorum diyin dedi geçiştirdi. Başvuruyu iptal etmek için ne yapabilirim?
-
Abonelik başlattınız ya, aktivsyon kaydınızın içinden yazın kodu kontrol ederler, girmediyseniz müşteri hizmetleri destek olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X