Şimdi Ara

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
14
Favori
8.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ayni dusuncedeyim, ancak comnet yine bir gariplik yapip yillik aboneliklerde kalan ucret iadesi inyatirmaz diye korkuyorum
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Hocam turknet yıllardır taahhütsuz hizmet veren bir firma bildiğim kadarıyla
  • M S G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam öncelik vereceğiz demiş, bakalım nezaman açılacak internet
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt

turknette taahhüt yok

• Gecisi nasil yapiyoruz turknete en hizli şekilde e devlette bulamadim
  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt

burdan doldurun, comnetin uygulamasından numarayı alırsınız. Tarifliyor zaten.

turk.net
    Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet
    https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik#
  • Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

firma iflas etmedi.

firma kurumsala data center hizmeti vermeye devam ediyor. Teknik olarak yatırırlar da bakalım ne zaman

• comnet saat 3 ten bu yana başka firmaya geçişi onaylamadı. bu fitmaya ulaşmanın bir yolu yok mudur? hangi çağda yaşıyoruz birden kaptı kaçtı gibi interneti kesmek nedir
  • Bakır altyapı kullanıyorsunuz fiber altyapıya geçişiniz gerekiyor, yeni abone şeklinde gelin diyor turk.net.. Oysa fiber kullanıyordum comnet'te.

Var mı benzer hatayı alan veya çözüme ulaşan arkadaşlar?

• Tam turk.net'e başvuruyu yaptım. Arkasından bu kod olayı çıktı. Geçiş işlemi şimdi gerçekleşti kod yazma yeri de yok. Ne yapacaksam..

• MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

Aktivasyon tanımlanmadıysa sesli onay için aradıklarında son onaydan önce eklemelerini talep ediniz.

• Benim modem eski airties 5650 V3 modem şimdiye kadar 35 MBS alıyordum fiber dahami uygun olur benim modem fiberi desteklermi acaba
  • hannibal kullanıcısına yanıt

Saat 5 te basvuru yaptim, comnetten onah bekleniyor yaziyor, hem kendileri milletin basina is aciyor hem de isleri yokusa siruyorlar

• Geçis yaparken kod yazmam mi lazim 2 ay ücretsiz olmasi için
  • Aylık 500tl verecek olsak 40tanebfirma var değilmi 😁

• bakkal34 B kullanıcısına yanıt

Fiber modemle alakalı değil. Altyapın fiberse fiber al ak zorundasın. Fiberde modemi genelde firma veriyor.

Telefonla arayınca comnet üyeliğini iptal ettirip yeni üyelik yapıyorlar.

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

100bin üstünde müşterisi var, kimsede internet yok. ha deyince olacak iş değil. Biraz kafaları çalışsa şu gün kapanacak ona göre kademeli geçin derlerdi.

• Babamın aboneliğini taşımak için kodu girip enter'a bastım ve direkt onayladı. Sanırım kodu kabul etmedi. Sözleşme onayı vermedim / kimlik yüklemedim, müşteri hizmetlerini aradım ama onlar da yardımcı olmuyorlar. Biri aktarıyorum dedi aktaramadı, diğeri sizi aradıklarında başvurumu iptal etmek istiyorum diyin dedi geçiştirdi. Başvuruyu iptal etmek için ne yapabilirim?

• U. kullanıcısına yanıt

Abonelik başlattınız ya, aktivsyon kaydınızın içinden yazın kodu kontrol ederler, girmediyseniz müşteri hizmetleri destek olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.