Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
13
Favori
9.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok bir şey olmaz. Bu kampanya sonradan çıktı tabii.

Türknette içeriden duyum aldım, orada çalışan arkadaşım var. Yarın comnetten geçiş yapan ve promokodu yazmayan abonelere destek olacaklarmış

• 3 ay turkneti kullanip, piyasadaki f/p olan başka bir iss ye geçmeyi planliyorum. Umarim o zamana kadar comnet ucret iadesini yapar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silinsin abi, 17 aralik nedir herseyi hallettik. Niye bu kadar uzu sürüyor

• 2 yıldır comnet vdsl kullanıyorum hizmetimi iptal etmedim ancak başka operatöre geçiş yapma başvurusu yaptığımda port yok uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustaaacan U kullanıcısına yanıt

Comnet 100mbps fiber kullanıyordum, Turknet'e geçmeye çalıştığımda "bakır altyapı kullanıyorsunuz" uyarısıyla ben de karşılaştım. İlerleyemiyorum da, çözümünü bulamadım.

• Lordrexx04 kullanıcısına yanıt
    Yrn öğlene kalmaz gecis olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet de Telekom altyapısı kullanıyor değil mi? Bizim burada kendi altyapısı yok çünkü.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Hem telekom altyapısını kullanıyor hemde kendi altyapısı var gigafiber adında

• Comnet çok iyiydi ya, kendinden vpn li, son bir haftaya kadar sorunsuz... Turknete geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Gerek yok yazmana. Dün görüştüm.. İlk aboneler dahil ücretsiz kurulum ve 2 ay bedava dediler.

• Dün öğlen 13 gibi başvurdum , Comnet geçişi anında onayladı. akşam 18 de açıldı internetim , doğal olarak kod vs girmemiştim, uygulamadaki destek kısmından yazdım 1 saate kadar temsilci aradı ve tanımladığını söyledi.

• Türknet'e geçen arkadaşlar, uyarıdan internetiniz 17 Aralık yazsa bile 2 saat içerisinde internetiniz geliyor. Telefona modem bilgileri 3-4 saat sonra geldi ama ben bu yöntemle kısa sürede bağlandım.. Turknet panelden; kullanıcı adı ve şifreyi alıp, modeminize girin. Like atında kimin işine yaradı görelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 12 Aralık 2024; 9:4:40 >
  • Comnetten başba operatöre geçişi tamamlayan arkadaşlar, comnet ücret iadesiyle ilgili bir şey yaptı mı

• silinsin

2 -3 ay bedava kullanıp başka yere geçmek isteyenler vardı. Bağlantı ücreti son faturaya yansıtılır diyor. Nasıl olur acaba

• Merhaba, TurkNet'ten hoş geldin hediyesi olarak "2 Ay Ücretsiz İnternet" fırsatı sizinle! Kampanya tarihinden önce TurkNet'li oldunuz fakat tabii ki sizi de unutmadık, 2 ay ücretsiz internet fırsatını otomatik olarak tarafınıza tanımladık. Keyifli kullanımlar! B001

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

forumda mimli bir firma. uygun fiyatla 1-2 ay müşteri toplayıp üçünce ay ücreti 2 kat zam yapıyor. müşteri hizmetleri yok.

• AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Haziran 2025e kadar sabit fiyat diyor

• kerlensu K kullanıcısına yanıt
    Aynen, ne önerirsin madem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.