Şimdi Ara

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
8.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet'tin geçişe onay vermesini bekliyorum.

• Comnete geçen ay geçmiştim 180gunluk şimdi başka firmaya geçiş olmuyormuş 3 ay dolmadigi için sıfırdan geçsem 800 aktivasyon diyorlar her türlü yolu bulmuslar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam 9 gibi başvuru formunu doldurdum. Bugün sabah gün içinde sizi arayacağız diye mesaj geldi. Saat 2 gibi aradılar, sesli onay verdim. Biraz önce belgelerinin kontrol ettik, geçiş işlemini başlattık, 48 saat içinde aktivasyon tamamlanır diye mesaj geldi ama şu an internet aktif oldu. Interneti kullanmaya başladım ama online işlemlerde aktivasyon asamalarinda hala bağlantı işlemlerinizi başladık aşamasında görünüyor.
    Adamlar kendi kendilerini asmışlar. Bunu bir de bana haber verselerdi iyi olurdu.

500 liraya abone olduk ama modem ücreti bu fiyata dahil mi yoksa 500 TL + aylık modem ücreti mi ödeyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 12 Aralık 2024; 17:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Türknetin sistemi tekliyor, acayip başvuru var. :)

• mustafanet M kullanıcısına yanıt

Btk bügün karar aldı, türknete comnetten 3 ay beklemeden geçiş yapabilirsiniz bu saat itibariyle, hizmetinizi kapattırmadan 3 ay beklemeden türknete geçiş yapın

• curky C kullanıcısına yanıt

Hocam bu bilgiye nerden ulaştınız. Birde Türknet'e geçtikten sonra 2 ay ücretsiz olduğuna dair bilgi yazısı gören var mı?

Modem arayüzüne girip herhangi bir işlem yaptınız mı yoksa internet kendiliğinden mi aktif oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

kodu girdiğinizde belirtiliyor zaten başvuru aşamasında, çağrı merkezinden başvurnunuzdada iletirler zaten bilgileri var.

3 ay bekleme zorunlulugu comnetten diğer operatöre geçecek müşteriler mağdur olmasın diye bügün comnet özelinde btk tarafından kaldırıldı, geçişler başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 12 Aralık 2024; 18:4:2 >
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Eskiden smsle kullanıcı adı ve şifre gönderiyorlardi. Artık bilgileri de kendileri giriyorlar. Actiklarinda otomatik olarak kullanmaya başlıyorsunuz ya da en fazla modeme reset atmanız yetiyor.

• 500 liraya 100 mbit fibere abone olduk ama modem ücreti bu fiyata dahil mi yoksa 500 TL + aylık modem ücreti mi ödeyeceğiz?

tt fiber altyapıda modem kirası paket ücretine dahil 500tl ama kampanya kodu kullandıysanız ilk 2 ay ücretsiz olacaktı, bk kampanyası ile 6 ay %50 indirim kampanyasıda mevcut.

• Beyler merhaba. Netspeed 12 ay taahhütlü 100 MBPS tarifeye geçmek istiyorum. Gıbırnet daha uygun gibi ama bilemedim hangisi daha iyi? Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Bugün geçti sanırım. Bu saatten sonra aktivasyonun son aşaması tamamlanır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

comnet panelinizde abonelik sayaç vb bilgiler gitmişmi, gittiyse comnet onaylamış, türknet destek kaydına comnetin onayladığını yazın

Evet hocam, internet açık gözüküyor panelde. Id ve şifre olsa bağlanırım sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Destek kaydına yazın işlem sağlıyorlar.

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Kısa süre içinde iptal etmezsen almazlar. Eğer 2 ay sonra başka firmaya taşırsan son faturana yansıtırlar.

İlk 2 ay bedava, onda sorun yok da bizim binada sadece Telekomun fiberi var. Turknet bunun üzerinden sadece 100 mbit fibere geçişe izin verdi. Bu durumda 499.99 TL ücretin üzerine modem ücreti eklerler mi diye sormak istemiştim.

• ÖNEMLİ!!!
    Modemde yeşil yanıp ta internete girmiyorsa; tarayıcıdan turknete girin, teknik destek kısmından modem şifresini alın ve modem arayüzüne manuel olarak girin internetiniz gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.