Şimdi Ara

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
15
Favori
8.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kod eklemedim sözleşmede 2 ay kullanım ve kurulumun ücretsiz olduğu yazıyor

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Ben bugün görüştüm MH temsilcisiyle.

Comnet kurulum ücretsiz kampanyası olduğundan, 3-4 ay sonra başka yere geçişte, bu bedelin alınması söz konusu olmayacakmış.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdilik turknete geçelim. 1 ay 500 öderiz artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Comnet iadeleri icin bir girisimde bulunan var mi, biz sözleşmeyi feshetsek ceza cikarirlar, adamlar kendi paramızı , ödediğimiz parayı bize geri verip vermeyecekleri belli degil henuz, veririz deyip kesip attilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 16 Aralık 2024; 0:6:23 >
  • Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

Ben bir yıllık abonelik almıştım, 3 ay kadar kullandım ve kapandı. Ödemeyi Garanti Bonus kartla yapmıştım, kredi kartı harcama itirazında bulundum. Hizmet satın aldım ancak firma kapandı ve 9 ay kadar daha hizmet almam gerekirken, alamıyorum şeklinde bir yazı yazdım ve comnet'in faturasını ekleyip bankaya ilettim. Sonuç ne çıkacak bakalım, sonucu buraya da yazarım.

• p503 P kullanıcısına yanıt

İsin kotu tarafi ben odeme yaptigim karti iptal etmiştim ne yapacagi bilmiyoruM

Bankana sor, ben sordum bana iptal olsada karta yatar ararsınız vadesize aktarırırz dediler. Sizde bir sorun size ne derler. (Ziraat)

• Türknet'e geçiş yapacak olan varsa elimde BK 6 ay %50 indirim kodu var. cüzi ücret karşılığı verebilirim. PM geçebilirsiniz. Yasaksa uyarın, silerim

• Benim geçiş yaptığımda 70günlük internetim vardı comnette. şimdi görüntülüyorum hesabı silmişler, kaç gün kaldığına dair bir bilgi gözükmüyor. Geri ödemeleri neye göre yapacaklar acaba ?

hesabina yatiyor.

• Kampanya bügün bitiyor, comnet portlarınız iptal olmasın istiyorsanız geçiş işlemlerinizi 00.00'dan önce tamamlatın.

• curky C kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi başvursam comnet hemen onay vermese de 2 ay bedava dan faydalanırmıyım

• alvarez kullanıcısına yanıt

Mail attim musteri hizmetlerini aradim kimseye ulasamadim, 1 hafta oldu ses seda yok, bakalim ne olacak

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Ben öyle olacağını tahmin ettim ve ekran görüntüsü aldım. Dijital ortamda hiç bir şey kaybolmaz hakkınızı alırsınız eninde sonunda..

• Çok ilginç dün bu konuya yazdıktan 1 saat sonra başvurdum hatta evrak onaynıı yanlışlıkla kurye ile seçtim aradım onuda düzelttiler ve bu sabah internet geldi iki ayda bedava
    Yavaşlık bölgeye göre değişiyor mu nedir

• tornado34 kullanıcısına yanıt
    Bende aldım da yani dijital bir ekran görüntüsünü nasıl kanıt gösteririz bilmiyorum. Sıkıntı yok 2 ay bedava zaten, 2 ayım kalmıştı benimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Bana da henuz yatan bir sey yok. Para iadeleri ne zaman yapılacak acaba.

• Kuveyt turk ile odeme yapan biri geri almis. ben ondan baska iade alan gormedim.

• ya bu firma kendi altyapısıyla gigafiber vericez diyordu nereden nereye geldiler

• Uygulamada fatura gözüküyor bankaya harcama itirazı da buluncam kalan günleri hesaplayarak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.