Şimdi Ara

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
14
Favori
8.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün başvurmuştum bugün geldiler hemen hallettiler comnet üyeliği hala devam ediyor gözüküyor aboneliği iptal mi ediyim yoksa kendileri halledicekler mi para iadesi için
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    Turk telekomun siyah fiber modeminin arayüz adresini bilen var mi
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Turknet online işlemler bölümüne webden giriş yaparsanız, orada en altta, teknik detaylar/modem şifre bilgisi çıkıyor. Dün akşam ben orayı görünce modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifre bilgilerini güncelledim. Tabi akşam internet akşam açılmadı ama bugün 4.30 gibi belge kontrolunuzu yaptık mesajı gelince bir deneyeyim dedim, baktım internet çalıştı.

Halbuki panelde hala geçiş süreci devam ediyor gözüküyor.

[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ

• düş hekimi D kullanıcısına yanıt

Zte marka ise 192.168.1.1 olması lazım.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Işıklar yandı şifreyi sistemden aldım girdim modemi kurdum internete bağlanınca ışık sönüyor :)
  • [BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ

Comnet onayı bekliyoruz kaç saattir.
  • Comnet'in duyurusunda para iadesi için çekilen karta iade edilecektir ibaresi vardı, kart iptal olmuşsa nasıl gelişecek durum bilgisi olan var mı?

• o değilde 10 aylık zaman vardı sistemde silindi şimdi gıbıra geçtim ödeme işlemi nasıl ne zaman olur acaba.

• Benim de comnet paneli hizmetler bölümündeki bilgiler silindi. Artık kağıt üzerinde Comnet ile bir bağlantım kalmadı.
  • bluee24 B kullanıcısına yanıt

Comnet onay verince uygulamadan hizmetiniz güncellendi diye bildirim geliyor. Benim onayımı 1 saatte verdi. Comnet onay verse dahi Türknet kendi iç işlemlerini tamamlayana kadar o ekran kalıyor. Fakat modem ışığı yanıyorsa yukarıda verilen yöntemle modeme kendiniz girerseniz internet geliyor beklemeye gerek kalmıyor.

• Sonraki aylar 500 diyorlar hakiki varmi
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

evet 100mbps de 500tl 1000mbps de 500tl

• Arayıp sesli onay aldılar, web üzerinden girip modem bilgilerini aldım. Girip denedim ama yemedi bende. :D Daha yapmamışlar bağlantı işlemini demek ki.

Para iadesi için bir şey yapmamız gerekiyor mu?

• Turknetten kullanıcı adı ve şifresini aldım.Ancak Turktelekom ZTE modem arayüzünde nereye girilecek bulamadım.Biliyorsanız yazarmısınız.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt
    Arayüze gir, genel ağa tıkla, sağ tarafta WAN onu tıkla ordan da internet yazan yerin içinde
  • İlk mesajdaki kodu girmeden türknete geçiş işlemini başlattım başvuru ekranında ilk 2 ay ucretsiz yazıyordu.Kod girmedik diye sorun olur mu?

• saubjk06 kullanıcısına yanıt

Ararsanız temsilci kodu kendisi ekliyor 2 dakikada. Ben öyle yaptım.

• Khaalesi Targaryen K kullanıcısına yanıt
    Şu 3. Ay konusu netleşse çok iyi olacak. Birde peşin ödediğimiz parayı kuşlandığımız miktar dan düşüp nasıl ve ne zaman alacağımız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.