ben comnetten geçişe 2 ay ücretsiz hakkımıı kullandım, 3.ayda kredi kartında vade farksız taksitle senelik ödeyeceğim, iade garantiside veriliyor, artık fiyata bakamıyorum :( |
[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (5. sayfa)
-
-
Anladım hayırlısı olsun, -
hocam merhaba, türk.net müşteri hizmetlerini telefondan aradım. geçiş gibi değil de sıfırdan abonelik başvurusu yapar gibi yardımcı oldular. 2 ay ücretsiz ve kurulum ücretsiz kampanyalarının bu şekilde de geçerli olduğunu söylediler. bilginiz olsun.
-
dün geceden beri arayan soran yok comnetten beter bu. Millenium ya da başkalarına geçenlerin 3 saat sonra açılmış bizi arayan bile yok
-
Peki 3. ayda çıkmak istesek bu indirimleri başvuru aktivasyon ücretlerini yansıtmayacaklar değil mi? -
Can alıcı soru bu? -
Bunlar yaş tahtaya basarlar mı sizce🙂 2-3 ay beleş kullandır sonra kaçsınlar başka yere -
Az önce müşteri temsilcisi beni aradı, örnek veriyorum 3 ay sonra çıkmak istersem herhangi bir ücret kesiliyor mu dedim, comnet'ten geçiş yaptığımız için herhangi bir cayma bedeli aktivasyon bedeli gibi ücretlerin kesilmeyeceğini söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 12 Aralık 2024; 13:16:42 > -
Öyle ise iyi -
Net gsm ye geçiş sağladım 30 dakikada geçiş işlemini yaptılar. 299 TL haziran 2025 e kadar sabit fiyat ve de arkadaşını getir referansı ile olunca 40TL düşüyor 6 ay boyunca. Yani haziran 2025e kadar 260TL 100mbs vdsl.
Netgsm ye geçmek isteyene pm den yazarsa referans kodu verebilirim.
-
Turk nete akşam başvuru yapmıştım hala aramadilar. Benim gibi akşamdan beri arama bekleyen var mı yoksa benim başvuruda mi bir problem var acaba -
Sıfırdan kurulum yaptırıp 3 ay sonra geçiş yaparsanız 840TL aktivasyon bedelini alırlar haberiniz olsun. Comnet'ten geçiş yaparsanız 3. ayın faturasını ödeyip yine taşıma işlemi yapabilirsiniz.
-
-
Bugün sabah 10 dan beri bekliyorum. Aradım online dan başvuruyu yaptım. Nasıl bir yol izlediniz acaba yarım saat te açıldı. -
Dün akşam saat 16 gibi başvurdum, öğlen 1de aradılar ama hala internet yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 12 Aralık 2024; 15:47:48 > -
beklemedeyim bende arayan soran yok
-
Net gsm mi -
evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X