|
[BİTTİ COMNET RİP 18.12.2024]Türknet hizmetisonlanan comnetli 1xx.xxx aboneye özel İLK 2 AY ÜCRETSİZ (9. sayfa)
-
-
Thh ye de başvurun şimdiden. Süreç uzun çünkü -
Alamazsam thhye gideriz -
Banka 2-3 ay sürer, THH de en az 6 ay -
Peki iade talebinde bulunmus mu acaba yoksa Comnet peyderpey mi yatırıyor parayı acaba -
Ödeme yapalı bayağı oldu itiraz için ay sınırı var mı? -
Arkadaşlar, modem ve ont'yi iade işlemini yapan oldu mu? comnet'ten Türknet'e geçtim getirip kendi modemini kurdular gigafiber için. comnet'in verdiği modem elimde kaldı. Firmaya da ulaşamıyorum nereye göndermem gerektiğini soramadım.
-
www.comnet.com.trComnet – Bilgi Bankasıhttps://www.comnet.com.tr/bilgi-bankasi/makale/45/fiber-modem-hizmeti-nasil-saglaniyor-hizmet-iptalinde-modemi-iade-etmeli-miyim
Cevap burada anlaşmalı yurtiçi kargo ile gönderebilirsiniz modem,ont ve adaptörü
-
2 aboneliğimden birini herhangi bir yere geçirmedim. 250 günüm vardı. Benim gibi bir yere geçmeyen var mı?
Bir yıllık peşin ödeme yapmıştım. Sadece harcama itirazı yaptım.
-
Dostum bence THH ye de başvur şimdiden süreç uzun gibi gözüküyor. olurda iade olursa başvurunu geri çekersin. maksat süre kaybı olmasın benim fikrim. Malum THH de 6-7 ay lık süreç var. -
1 abonelik 367 gün falan vardı 7 gün sonra itiraz yaptım modem gpone iadesi yaptım. zaten modem de para etmeyecek diye düşündüm.
Farklı firmalara geçiş yapamadım sistemde sürekli port yok hatası aldım. Ttkom ile görüşmemde hemen destek sağladıklarını ilettiler. Mecburen istemeyerek olsa ttkomdan üyelik aldım 1 günde kurulum modem vs geldi internetim bağlı. ama comnet yüzünden şu an 670tl modem dahil fatura ödeyeceğim aylık.
Tüketici hakem heyeti 10gün oldu başvuru tamamlandı ama gelişme yok.
Cimer başından savmış.
Btk şikayet edemiyorsun seçenek yok.
Banka k.k itirazı için başvurdum ama herhangi bir gelişme olacak mı bilmiyorum 20gün sürecekmiş incelemeler. Toplamda 5000küsür alacak mevcut.
-
Firmaya ulasabilem var mi, hangi kartim ile odedigimi hatirlamiyorum, faturada da goremedim, nasil ogrenebilriiz -
"Online İşlemler -> Ödemeler -> İşlemler" altta yazıyor hangi banka olduğu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X