< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (18. sayfa)
-
-
bu zam mevzusu ilk çıktığında ttnet'in kampanya dönemi 30 hazirandı , zam duyurusu yapılıp çoğunlukla buradan takip ettiğim için insanların başka firmaya geçerizlerini gören ttnet 30 mart 'a çekti kampanya dönemini . al birini vur ötekine mevzusu . bu ülke de hiçbir yerde ticaret ahlakı yok.
-
bize her yıl maksimum aten 10TL kadar zam yapıyoruz dediler, hatta ses kayıtlarını incelesefer kendilerinin vaadlerini ele verirler. Taahütsüz , en hızlı, en... en ... en ... kalakala sadece taahütsüz kaldı vaadlerden. dodt u kalktı, özgür ü kalktı, adil i kaltı, eşit i kalk tı.
Ben 95TL ye 35Mbs hizmet alıyorum. ( bana özel 99.90 kuruş değil de 95TL . Ses hizmetim ilk başvuruda bir hata sebebli verilmemişti, güya ona faks makinası bağlıyacaktım şimdiki duyumda aylık 3 TL yerine onada fahiş zam yapmışlar. yada yapılacakmış.
yani aynı hızı taahhütsüz 99TL yerine 69TL ye almak var iken , 30TL ayda indirim keşke aylar öncesinden kaçsaydım. Birde haizan da eski vaadleri olsa 10TL zam yapma vaadleri, belki bu kadar kaçan terkeden olmaz idi. Ama sen bana düşük hıza 140TL olucak ( bazılarımıza 129.99 TL olucak indirim ile ) kusura bakmasınlar ama keşke aylar önce kaçsaydım terketseydim dedirttiler.
Bize kalkıp yahu sen 35Mbs veya daha hız kullanabiliyorsun ben seni rahatlatayım 85TL ye zam yapmıyım beklerken 99TL oluverdi. heleki bölgenizde eğer üst sınır 50 veya 75 ise , artacak diye 100Mbs pakete terfi edenler ki bana da çok asıldılar gel 3-5-10TL fark ver üst pakete geç, ÖZGÜR35 i bırak diye.
ama bize adil , hızlı, en en en diyen firmamız bizi sırtımızdan vurup, altyapınız kaderinizdir, bizde tek tarife dedi. Birde 1000mbs alan da 140 ödeyecek ama 35 alanda 140 ödeyecek, bunu hiç kimse izah edemez, savunamaz iken savunmalar , ehh vs vs .. yani keşke çoktan terketseydim en azından her ay boşuna fazla para ödedik az hıza.
Bakın sadece şubatta 99TL ödeyen comnet e geçse
martta 69TL ödeyecek aynı hıza , 30 TL cepte
nisanda 99TL yerine 0TL ödeyecek aynı hıza çünkü arkadaş referansı alıcak burdan 60günün 30günü davet edene, 30günü davetle gelene
yani karı 30+99TL toplamda 129TL
Mayısta 99TL yerine 69TL ödeyecek toplam karı 30+99+30 = 159TL ye çıkacak.
Haizranda ise 140TL ödeyeceğine 69TL ödeyecek . Toplamda kârı 30+99+30+71 = 230TL
Salak olmam lazım TürkNette kalmam için.
işte şimdi bu esnada zam gelir comNet diyenlere ise 69TL den 12 aylık paket alın uzatın 830 ödeyin EnPara kredi kartınız ile , onuda bankanız size 6 eşit taksite bölüp geri alıyor, hatta hesap kesim tarihini denk getirin uzatın. Valör den kazanın. 12 ay sabitleyin
140TL x12 ay 35mbs TürkNet : 1680TL eder
69x12ay 35mbs ComnNEt = 830 TL eder ve yukardaki yöntemle peşine 6 ya bölersek zaten aynı hesap ayda 140TL türknete ödeyeceğine taksitle al 6-7 ayda eşitlersin
yani 1680-850TL karınız oldu. 230TL önceden karınız var idi. Toplamda 1080TL eder.
Salak olmam lazım TürkNette kalmam için.
-
bazı konular nasıl güzel sönümleniyor ya :D
Birileri de ellerini ovuşturuyordur şimdi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X