Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da 10 TLcik indirim yapmışlar. Bayadır kullanıyorum hem. Başka ISS ye geçerim fiyatı makul seviyelere çekmezlerse.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Netspeed e Haziranda temmuz gibi zam gelecektir.15 ay fiyat garantisi vermişlerdi bitiyor süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 2 Mart 2022; 14:44:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullanıyorum 3-4 senedir, şu an telefon hattıyla birlikte 98tl ödüyorum. Bu zamla birlikte Vodafone a geçmeyi düşünüyorum.

Bugün görüştüm, adsl için 50mbps sınırsız 24 ay tahütlü;

ilk 6 ay 54tl sonraki 18 ay 113tl

her ay +10tl modem ücreti yansıtıyorlar, vodafone faturalı hat kullandığım içinde 5tl indirim yapıyorlar, yani bunlarla birlikte

ilk 6 ay 59tl, sonraki 18 ay 118tl yapıyor.

Vodafone pay ile ödeyince ilk 6 ay %50 iade yapıyormuş, yani ilk 6 ay 29,5tl olacak benim için

Hepsini toplayıp 24 aya bölünce aylık 95,87tl gibi bir rakama geliyor ortalaması.

2 yıl tahüt verip bu fiyattan sabitlemek kafama yattı, yarına kadar düşüneceğim tekrar arayacaklar. Ek olarak birde 200tl hediye çeki veriyor herşey yanımda da kullanmak için

• bdurmus kullanıcısına yanıt

Vodafone'u tecrübe eden 2 arkadaşım, taahhütlerini bitirmedne kaçtılar. 2 si de Bursa'da (farklı semtlerde) ikamet ediyor ve SOL fiber altyapısı üzerinden hizmet alıyorlardı. Yerine, altyapısına göre eminim memnun olanlar da vardır tabi, yine de siz bilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 2 Mart 2022; 16:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Turktelekom altyapili turknet kullaniyorum, ayni altyapi ile vodafone sorun yasamam diye dusundum. Turk nette arada kopmalar falan yasatiyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 senelik aboneyim 5 tl'lik fiyat indirimi biten oldumu aranızda? Aralık 2021 faturamda en son indirim vardı artık yok. Eğer böyle devam edecekse eski abone olmanın hiçbir avantajı yok alternatif arayacağım. Özelden TurknetDestek'e yazdım bu durumu.

• GIBIR.NET e geçiyorum

• evet türk telekom kazık bir firma ve şahsen Trde en sevmediğim firmalardan ilk 5 te yerini alır ama türknet gibi tt nin altyapısını kiralayan başka firmalarda var o yüzden buraya gelip zammı savunmayalım lütfen tabi şu anda onlarında ileriki zamanlarda zam yapmayacaklarının garantisi yok sadece şunu demek istedim rekabet fazla olduğu için bu alanda bence daha uygun bir zam düşünüle bilinirdi müşteriyi başka kapıya gitmemesi açısından ben şahsen haziranda diğer ki firmalardaki fiyatlarına bakıp ona göre karar vereceğim ayrıca şunu da unutmayalım türknetin mh desteği yok saha ekibi ve bayilikleri de yok ee o zaman nasıl bu kadar fahiş bir zam oluyor bunu sorgulamak gerekmez mi sizce ?

şu an piyasada 100 megabit için en bilinen ve en ucuz şirketler:

gıbırnet: 90 tl

netspeed: 99 tl

millenicom: 99 tl

fixnet: 99 tl

daha az bilinen ama fiyatları uygun şirketler:

tbtnet: 95 tl

pelicell: 24 ay tahahhütlü 75, tahahhütsüz 85 tl

poyraznet: 85 tl

comnet: 109 tl

bu firmaların hepsi türknet gibi tt den altyapıyı kiralayıp satıyor yani türknet bunlardan hiç bir farkı yok tabi eğer adresinizde türknetin kendisine ait altyapısı yok ise geçerli bu durum

• Şöyle mesajlara baktım da az bile zam yapmış diyipte üzülenler var sanırım :D türknet gel şu zammı 200 liraya çıkarda sevindir turknet ailesini(!)

Gigafiber'e yaptığı yatırımlarını gigafiber kullanıcılarına yansıtmıyor da vdsl kullanıcılarına yansıtıyor birde alt yapı telekom altyapısı. Sanki bütün türknet müşterilerine gigafiber hizmeti veriyor da daha büyük şehirler dışına çıkamadılar bile. taahhütsüz uygun fiyat gözümüzün nuruydun Turknet bence birdaha düşünmelisiniz bu zammlı fiyatlarıda gigafiber altyapısı sunduğunuz abonelerinize uygulayın..

• Türk telekomdayım 2014ten bu yana en son hatırladığım fiyat 89tl idi 2020 yılında bizim internetin şu anda 107,5tl ödüyorum 3 ekimde bitecek taahhüdümüz bugün bizim için sağlanan tarifelere baktığımda evde internet olanlara yani 142tl muhtemelen bize 135tl gibi fiyat teklif edebilirler yıllardır kullandığımız için ama türknette şu an bize sağlanacak internet hızı 75mbyi sağlayacağından emin olduğum için ağustos ya da eylül ayında muhtemelen bu internete geçiş sağlarız diye düşünüyorum. Hat değerlerim 90mbyi bile zorlayacağını söylüyor üstelik... 2 kat hız için 139.90tl 1azcık koyacak açıkçası ama onu da özgür iletişim 100 paketini talep ederim...

• herkes zamdan sikayet etmiş, ama kimse sormamış Türknet nasıl olurda yeni reklamlar için YouTubeber ve yayıncılara metro internet çekicek bunu düşünen yok anca sikayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün itibariyle Turknet iptal sürecimi tamamladım ve hattı iptal ettirdim.

Yarın veya cuma öncelikle gidip yeni bir telefon numarası alacağım Turktelekom'dan.

Gitmişken internet tarifelerine de bakacağım, oturduğum yer maksimum 80mbit vdsl destekliyor.

Uygun bir şey bulamazsam hattı aldıktan sonra ses hizmetini telekomda bırakıp (yada uygun başka bir operatöre geçirip) internet içinde gibir, netspeed, millenicom alternatiflerine bir bakacağım.

Bina içine superonline fiber bağlantı kutusu koydu 10 gün falan oluyor ama ne gelen var ne giden ne de kutuya bağlı kablo, sanırım kutuları talep alıp hazırlık olsun diye koydular belki 3-5 aya belki 1-2 seneye superonline gelirse de o zaman fibere geçiş yaparım bir şekilde.

Internet önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler, bir kaç gün içinde internet bağlatacağım tekrar.

• fowell-one kullanıcısına yanıt
    Haziran ayinda her iss zam yapacakmis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Türknet iptal başvurumu online işlemlerden yaptım bugün.Türknet e ait modemi nasıl iade etmem gerekiyor hiçbir bilgi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hazirana kadar hepsi bindirir burası türkiye 100 mb civarındıysanız boşuna gider stress yapmayın.

• blue107 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.