daha uygun 100mbit verecek varsa söyleyin de bilelim |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (14. sayfa)
-
-
1000 (bin) megabit hız alan ile 100 (yüz) megabit hız alan müşteri aynı parayı veriyor. Bence yetmez. 100 megabit hız alanları bir de her ay falakaya yatırsınlar. Ayıp denen bişey var. Zamma itirazımız yok. Sadece hakkaniyetli bir hizmet/ücret istiyoruz. Türknetin tarife sistemine geçmesi artık şart. Düşük hız alıyorsam neden maksimum hız alan insanla aynı parayı ödeyeyim yahu?
-
1000 megabiti kendi altyapısından veriyor maliyeti düşük ama 100 megabit alanların ödediği paranın %80'i türk telekoma kira olarak gidiyor %20'si türknete kalıyor. Türk telekom altyapısını kullandığın halde 1000 istiyorsan türk telekoma yazarsın neden hala en fazla 100'e izin veriyorsunuz diye türk telekom izin verse türknet size de 1000 verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 2 Mart 2022; 0:20:32 > -
Al bi avukat daha. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bi insan modeli yok. Milyonlarca dolar kazanan firmaları savunacağına kendin gibi sade vatandaşı savunsan çok şey mi kaybedersin? O firmaların avukat orduları var, sana ihtiyaçları yok. Valla bıktırdınız. Şu ülkede "fakir" olduğu halde hala daha zengin güzellemesi yapan insanlardan fenalık geldi.
-
Ben memnunum demedimki ayırca 35 Mbps fiyatları farklı firmalarda 86-95 arası
-
Ben bilgi almak amaçlı demiştim. Bu firmalari kullanipta memnun olan var mi diye . Alt yapi iyi olduktan sonra firmadan sorun yasamassin diyorlar genelde ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlayana gerçekleri söylüyorum, Türk telekom gibi kazıkçı bir firmanın altyapısı üzerinden 100 megabit internet kullanmanın maliyeti bu 140 lira 2 aya her firma 150 liranın üstüne çıkacak kiralama maliyeti belli. Bir de türknetin diğerlerinin aksine altyapı yatırımı var istanbulun bir çok ilçesinde durmadan çalışıyorlar dolar 15 lira olmuşken 99 liraya nasıl olacak bunlar? Türknet istese kendi gigafiber altyapısından 1000 megabiti 40 liraya da verir ama 100 megabit kullananlara haksızlık olmasın ve daha fazla yere altyapı götürebilsin diye ona da zam yapıyor.
-
Sorun yaşarsanda turk telekom ekiplerine talep acıyorlar.
-
Yanlış düşünce katılmıyorum.
-
Türk telekom 100 megabit vae port kiralama fiyatları belli üstüne şirketin maaş ödeyebilmek altyapıyı geliştirmek için kazanması gereken minimum para belli 1 şişe bira 30 lirayken 99 liraya nasıl olacakmış o iş?
100 megabit kullananların faturasının belki 30 lirası türknete kalıyorken gigafiber kullananların 100 lirası türknete kalıyor o yüzden tek fiyat olduğu için gigafiberciler dezavantajlı 80 liraya kullanabilecekken türk telekomcular yüzünden onlar da 140 ödeyecek. Neyine katılmıyorsunuz matematik bu felsefe değil.
-
Yeni abone olmuştum halbuki az buz bir zam gelmemiş.Diğer ISS'ye geçerim artık mayısta.
-
Son 2 yada 3 yildir turknet kullaniyordum lakin galiba bende turktelekoma geri donecegim tekrardan. Zaten 70 mbps vdsl aliyorum, turktelekomda 50lik paketi alirim 2 yil sabit fiyat garantisi olur. Seneye turknete bi zam daha gelir, daha pahaliya kullanirim. fiber kullananlarin modem parasini mi odetiyonuz bize ne yapiyonuz? %40 dusuk hizda vdsl kullanicilari icin fazla bir zam bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden haksızlık olmuş Türknet kullanıcılarına.
Umarım fiyat konusunda kullanıcılarına adaleti sağlayacak bir fiyatlandırma yaparlar.
-
Mayıs ortasında buluruz yine 100mbps veren bir yer, sanki tek sağlayıcı kendileri. Zaten telekomun malını bize satıyorlar, bunu yapan 1000 tane firma var. Birinden birine geçeriz. %40 zam bir anda nerede görülmüş?
Eğer zam yapmazlarsa şimdilik netspeed gözüme çarpıyor 98tl 100mbps vdsl internet. Aynı şekilde millenicom vs.'de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Mart 2022; 7:2:12 > -
Merhaba, iptal takebi verdiğiniz zaman faturalandırmanın durması için hemen hizmet pasife dönmektedir. Tamamen iptali 5 gün içinde sizden sözlü onay alarak sağlanacaktır. -
Ne kadar cok kraldan cok kralci var memlekette. Insanda biraz utanma olur. Biseye gelen %40 zammi savunmaz insan
Ttnet 50mbps 139 lira veriyorum bir türlü 100mbps gelmiyor ..mun hattına
-
Dünya'daki gidişatı biraz gözlemleyip, bu gidişatın döviz artışı, enerji maliyetleri ve tedarik zinciri üzerinden hayatlarımıza olan etkisini düşündüğümde gördüğüm; biz bu 140 TL / aylık fiyatı da yakın gelecekte mumla ararız arkadaşlar. Yıllardır sürdürülen yanlış politikalar yüzünden gün be gün fakirleşiyoruz. Alım gücümüz düşüyor. Sadece ISS ler değil birçok şirketin girdileri dövize, ithalata dayalı. Sene bitmeden bir zam daha yapmayacaklarının garantisi yok. Can sıkıcı ama durum bu maalesef :(
Türknet kullanıyorum.Zam iyi olmadı.Uzun süredir alt yapı 60 mbps ve artmıyor, 139,9 tl ödemek pek mantıklı gelmiyor.Binada uydunet,türkcell süperonline fiber, vodafon vs var.Araştıracağım.Paketleri araştıracağım.Türk telekom 100 mbps verecekse ona geçmek daha mantıklı olacak.
4 yıldır fiyat 75 tl den 139,9 tl çıktı internet hızı ise 35 mbps de 1 hafta sorunsuz 75 mbps kullandırdınız kopma vs bahanesi ile sonra 35 e düşürdünüz 99.9 tl lik zamdan sonra 100 mbps ye kadar pakete geçirdiniz ama alt yapı 60 mbps üzerine çıkmadı.Çalışmalarınızın neticesi bu mudur?internet kullanan komşuları araştıracağım.İşin garibi türk telekom bu alt yapı ile 100 mbps veriyorsa herşey yalan olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Mart 2022; 13:36:44 > -
Kesinlikle katılıyorum. (Bence) VDSL kullanıcıları bölgelerinde ileriye dönük bir altyapı yatırımı göremiyorsa tahhütlü kampanyalara yönelmeli yoksa çok canları yanacak (buna ben de dahilim tabii).
Ben biraz risk alıp, telefon fiyatında geri adım atıp atmayacaklarına bakacağım. Atarlarsa bu fiyattan devam edip, diğer firmalarda 75-100 mbps arası uygun kampanya gözleyeceğim ve bulduğumda ona geçeceğim. Atmazlarsa Haziran Nisandan sonra diğer firmalara yönelip uygun fiyatlı birine tahhüt vereceğim. Çünkü altyapımda hiç bir gelişme öngörmüyorum 2 yıl içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 2 Mart 2022; 14:24:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X