< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (16. sayfa)
-
-
Kontrol ederek yardımcı olacağım. -
Hazirandan sonra olmak üzere, geçiş yapabileceğimiz taahütsüz max 100 TL bandında önerebileceğiniz ISS varsa bilmek isterim arkadaşlar.
-
Katılıyorum, tek paket yapmakla hata ediyorlar. Tercihe göre değişmeli. Şu an sözde en hızlısını kullanıyorum ama deneyim olarak çoğu zaman Türk Telekom'un kaplumbağa hızıyla çok fark göremiyorum.
Türk Telekom'a hayatta geri dönmem, orası ayrı. Fiyat konusunda acı çektim ve zam yaptıklarında çok daha fazla uçabileceklerini tahmin ediyorum.
Fakat Turknet gibi akıllı bir firmadan daha iyi opsiyonlar beklerdim.
-
sabit hatla birlikte 30 mb hız 150 ye gelecek 100 mb hız alanla aynı ücret tarifesi adil değil
-
Elveda Türk net.
-
Ben evde 8mb stabil bile alamiyorum 10 senedir türknetteyim, 140 tl oluyor 50-100mb alanda benle ayni parayi veriyor bu nasil iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 4 Mart 2022; 1:33:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 5 yıllık aboneliğimi, memnun olmama, sıfır sıkıntı yaşamama rağmen bana göre hatalı fiyat politikası ile sonlandırıyorum.
Adresimde SOL altyapı var, fiber yararlandırmıyor Turknet. giga da İzmir göbeğinde yok. Vdsl 80 mbit yetiyordu bana 100 tl karşılığında.
Ama vdsl e 140 vermem.
hazirana kadar hepsi bindircek boşuna gider kasıyorsunuz tüm iss ler birbirine baka baka kararıyor zaten enflasyon olmuş bilmem kaç hazirana kadar 80-100 mb arası 100 tl ye fiyat kalırsa öpün başınıza koyun.
25-50 mb arası kullanan şimdiden araştırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mart 2022; 13:21:1 > -
türknete geçeli 1 ay olmuştu, bu ay arkadaş getir bedavam vardı ama 2 sene kendimi sabit ücrete güvence sağlamakj adına 75 mbit vdsl için ttnete 139 TL den geçtim malesef... bir ara türknete gigafiber yatırımları adına destek olmak için kalmayı düşündüm ama son anda ttnete geçmek zorunda kaldım istemeyerek..yanlız ttnet sanki 1 tık daha hızlı...
-
Hiç yakışmadı bu hareket. Şimdiye kadar sorunlarımı kısa sürede cozduler, öyle aman aman bir şikayetim yok ama düşük hız alan kişiler için tek fiyat politikası iyi bir şey değil. Zaten altyapı olmadığı için hem ping hem de hız konusunda büyük sıkıntılar çekiyor bu kullanıcılar. Bana kalırsa en azından 50 ve altı hızlar için 100TL fiyat sabit kalmalı. 35 ve 50mbit için fiyat artmayacagindan dolayı 2 sene ttnete geçmek daha mantıklı gözüküyor ama hem yatırımları nedeniyle hem de zamanında belli adımları atıp internetin gelişmesinde büyük katkı sağladıklarını düşündüğümden dolayı geçmek istemiyorum, umarım bir düzenlemenin şart olduğunu anlarlar kısa zamanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum. Gigafiber için İzmir' de planlanan bölgeler var ve altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Biz kullanıcılarımıza uçtan uca bir dijital deneyim yaşatıyoruz. Bu deneyim kapsamında her kullanıcımıza özel bir Net Uzman ekibimiz var. Bu ekipteki arkadaşlarımız kullanıcılarımızla özel olarak ilgilendiği için onların bölgelerine, santrallerine, altyapılarına çok daha hakim. Direkt olarak çözümler sunabiliyorlar. -
Merhaba, kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği maksimum hızı sunuyoruz. Diyelim ki altyapınızdan kaynaklı hızınız düşük. Biz sürekli tüm bölgelerde geliştirmeler yapıyor, altyapısı iyileşen kullanıcılarımızı da hemen yüksek hızlara çıkartıyoruz. İşte bu yüzden de bağımsız hız ölçüm şirketleri nPerf ve Speedtest’in verilerine göre Türkiye’nin en hızlı interneti TurkNet! Ayrıca Steam ve Netflix gibi dünyanın en popüler içerik platformlarına da Türkiye’den en hızlı bağlantı yine bizde! -
İyi ya biz de onun için ayrıldık. Tamamen ekonomik nedenlerle. 24 ay 104tl fiber100
"ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?" ne güzel oturuyor şu söz ya.
-
Şaşkınlık içerisindeyim 🤔 Şuraya bak, size konuşması kolay 100 mbps ve üzeri kullanıcılar! Bekara karı boşamak kolay derler. Biz 50-60 kullanıyoruz, kaldı ki 24-35 vs kullanan da var ve 1000 mbps giga kullanan ile aynı fiyatı ödüyoruz.
En azından zammı savunmayarak destek olabilirsiniz. Bunlar da nasıl bir yüz var ki, susacagi yerde kullanıcının karşısında olup firmanın avukatlığına soyunmuslar! Pes.
Bu şartlarda bense devam etmem .. 35 MB hız alıyorum almıyorum.. 100 mb hız alsam tamam derdim ama muhtemelen bende alternaitf bakarım bir ay sonraya..
bende şuradan serzenişlerimi paylaştım,
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152192268
resmi konu başlıkları sanırım, bu başlığı da şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 7 Mart 2022; 0:17:44 > -
arkadaşlar aslında aynı parayı veriyorsunuz bu zam değil fiyat düzenlemesi sonuçta internet için gerekli olan tüm doanımlar vs dolar ile alınıyor. Hala interneti 10 dolara satın alıyoruz bunun sorumlusu türknet değil de ekonomi değilmi??Dolar 14 şuan son olarak diğer firmaların zam yapmayacağını düşünmüyorsunuz değilmi onlarda zam yapacak tabiki yine türknet ucuz olacak malesef
-
hangi iss hocam 24 ay 104 tl fiber?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X