Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet ciddi manada bir zam yapmış. Millenicom falan oldukça cazip gözüküyor artık. 100 MB'e kadar taahhütsüz 100 TL, 1 yıl taahhütlü 115 TL fiyatı var. Acaba TurkNet, eski kullanıcılara ne zaman ve ne kadar olarak yansıtacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de yaşıyoruz. 6 ayda %40'tan az zam gelmiş hiçbir ürün yok. Sansüronline gibi yurtdışı kapasite sorunları, hizmet kalitesi düşüşü, paketlerin doğru/verimli rotalar yerine en ucuz rotadan gitmesi ve pinglerin artması gibi sonuçlar yerine parası neyse verelim düzgün çalışsın. Ucuzlamasını isteyen Türknet'e kızmak yerine AKP'yi değiştirebilir. Diğer firmalar da yapacak böyle zamlar, TL pul oldu farkında mısınız...

Al bi avukat daha. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bi insan modeli yok. Milyonlarca dolar kazanan firmaları savunacağına kendin gibi sade vatandaşı savunsan çok şey mi kaybedersin? O firmaların avukat orduları var, sana ihtiyaçları yok. Valla bıktırdınız. Şu ülkede "fakir" olduğu halde hala daha zengin güzellemesi yapan insanlardan fenalık geldi.

Şaşkınlık içerisindeyim 🤔 Şuraya bak, size konuşması kolay 100 mbps ve üzeri kullanıcılar! Bekara karı boşamak kolay derler. Biz 50-60 kullanıyoruz, kaldı ki 24-35 vs kullanan da var ve 1000 mbps giga kullanan ile aynı fiyatı ödüyoruz.

En azından zammı savunmayarak destek olabilirsiniz. Bunlar da nasıl bir yüz var ki, susacagi yerde kullanıcının karşısında olup firmanın avukatlığına soyunmuslar! Pes.
  • oha bu zam abartı değil mi? hadi 15-20 TL olsa neyse de 40 TL çok olmuş. 50 mbit altı kullananlar için kötü oldu bu durum.

• Mustafa998 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle çok abartı. Hiçbir İSS bu seviyede zam yapmadı. Her sene 5-15 TL bandında zam yaparken 40 TL birden çok fazla gerçekten.

• Dolar geçen seneye göre %100 zamlandı, Asgari ücret %50 zamlandı. Ama internet %40 zamlanınca hemen '' çok olmuş'' demeye başladınız. Az bile olmuş.

• Türkiye'de yaşıyoruz. 6 ayda %40'tan az zam gelmiş hiçbir ürün yok. Sansüronline gibi yurtdışı kapasite sorunları, hizmet kalitesi düşüşü, paketlerin doğru/verimli rotalar yerine en ucuz rotadan gitmesi ve pinglerin artması gibi sonuçlar yerine parası neyse verelim düzgün çalışsın. Ucuzlamasını isteyen Türknet'e kızmak yerine AKP'yi değiştirebilir. Diğer firmalar da yapacak böyle zamlar, TL pul oldu farkında mısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 1 Mart 2022; 2:4:36 >
  • Bu tarz firmaların en önemli özelliği aynı hizmeti çok daha ucuz fiyata sunmasıydı.Şimdi hiçbir ekstrası kalmadı bu zamdan sonra çünkü şu an türk telekomda kısa süreliğine de olsa 139 tl ye 100 mbit paket var ve 2 yıl boyunca sabit fiyatlı.Bu fiyatı kurulum ekibi bayisi müşteri hizmetleri vs olan tt verebiliyorken aynı fiyatın türknet tarafündan istenmesi saçma olmuş.Gigafiber dışında 140 tl vermenin hiçbir mantığı yok o da ülkenin yüzde 1 i bile kullanmıyodur zaten.
    Ayrı bir saçmalıkta şu adsl 16 mbit te olsa 140 tl 1000 mbit olsa da aynı fiyat.
    Bu fiyatla türknetin şimdilik rekabet etmesi çok zor

• dreamvlkn kullanıcısına yanıt

TurkTelekomun o paketinde modemin yoksa 20 lira modem parası istiyorlar. Artık modem bedava değil o kötü olmuş

• Yeni ttnetten tahattüt verdim 50gb 137tl 2yıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35gb 127tl demişti . Türknete geçeyim derken dedim 50yeter bana iyi yapmışım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eee ne anladık o zaman Türk Telekom da 100 mbps 140 lira.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklediğim zamdı.. Daha ucuzunu görürsem turkneti terk edeceğim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 1 Mart 2022; 3:0:41 >
  • 139 tl ne olm. turk telekom yeni müşteriye 139 tl'ye veriyor 100mbiti.

turknetten soğumaya başladım. sebebi;

https://forum.donanimhaber.com/her-gece-saat-02-00-de-turknet-arizasi-sebebiyle-internet-kesiliyor--152142802

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylik -- 1 Mart 2022; 3:6:50 >
  • Zam bekliyordum doğrusu, enflasyon %36 ve TT'nin mevcuttaki müşterisine eşdeğer paketi 197₺ den vermesi sektörde maalesef tavan fiyatı belirliyor. Önceleri Superonline da böyle bir algı vardı.

Yeni müşteri için açıkta kalan paket 1-2 günlük müşteri toplar sonrasında 175 ₺ den paketleri var. Devlet elektrikte KDV %18 den %8 e düşürdü bunu internet ve mobil tarafta da desteklemeli.

Rekabet sınırları ekonomik şartlarda daraldı, Diğer sağlayıcılar TürkNet fiyatı sonrasında 2 ay kadar bekler müşteriyi toplar sonra onlarda yeni fiyatı yansıtır. Mevcut abonelerin fiyatları bir süre daha 99₺ devam edebilir. Geçiş yapmak için bir neden göremiyorum..

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Şu durumda en mantıklısı sizce ttnet mi? Şuan aynı fiyata kampanyası mevcut

bireysel.turktelekom.com.tr
    Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/fiberin-gucunde-yildizli-gunler-kampanyasi.aspx
  • Buracat kullanıcısına yanıt

Bence mevcut müşteriyseniz çıkmayın derim hesabıma baktığımda 99₺ görünüyor. Yeni abone olacaksanız ikisinin de şuan için fiyatı aynı. TT den 100Mbps üstü hızı almak mümkün değil.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Türknetteyim zatende, altyapıda türk telekom.

Fiyat aynı ve 2 yıl sabit olacak. Seneye belki türknet 250 tl yapacak belli mi olur. Bu sebeple ttnet daha mantıklı olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 1 Mart 2022; 4:35:16 >
  • Ben olsam, gigafiber falan yoksa direk Türk Telekom'a geçerdim. 2 sene altyapının sahibinden sözleşmeli fiyata almak varken farklı bir operatörden fiyatının sabit kalma garantisi olmayan bir hizmetini satın alayım ki? Hem bir sorun yaşasan Türk Telekom sana öncelik verecek, sorunun daha hızlı çözülecek.

• Buracat kullanıcısına yanıt

Seneye yansıtılacak zam belirli değil tabiki sabit fiyat daha güvenli olur. Tercih edebilirsiniz. Ben kendim için şuan farklı bir açıdan bakıyorum, Türk Telekom kesinlikle kullanıcının yanında değil 2 gün sonraki fiyatı ortada, yıllardır AKN yi kaldırmayı, kullanıcılara eşit olarak en hızlı destekleyen paketi uygun fiyattan sunmayı ve küçük bir grup bile olsa 1000/1000 interneti sunarak özgürlüğü sunan bir marka..

TT de 100+ üstü paketler söz verilmesine rağmen sunulmadı, SAYE ortada yok, upload için tüm sektörü elinde tuttukları halde Fiberde bile kısıtlama yapıyor. Bu fiyatlandırmaları ile daha yüksek hızlar satın almak zaten mümkün olmayacak sonra pişkin pişkin çıkıp kullanıcılarımız en düşük hızlı paketi tercih ediyor diyorlar. Fiyatından dolayı alt yapının onların olduğu halde geliştirilmemesi benim sorunum gibi...

Sektörde kitlesine göre en büyük kesimi hedefleyen fiyatlandırma ile hizmet sunuluyor. Tabi burada belirleyici ana etken Türk Telekom ve ekonomik şartlar.

• Dünyanın en kötü alt yapılarına sahipken bir de üstüne dünyanın en yüksek ücretlerinden birini ödüyoruz İnternete.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.