< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (2. sayfa)
-
-
-
Aynı hamleyi diğer ISS' ler de yapar mı acaba? Ona göre 100 mbit 139 TL' ye Türk Telekom ile taahhüt imzalamak hiçte mantıksız değil çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapsada bukadar yapacagini sanmam mart ayina ozel kampanya yapmis milenicom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vdsl 28mbit e bu parayı vermek koyacak. evet 30 bile değil. var mı ki alternatif?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 1 Mart 2022; 8:30:34 > -
net galaksi 90 liraya 100mbit veriyor :)
-
Kullanıcı için çok, şirket için az oranda zam.
Maliyetler aşırı arttı, hem personel hem de malzeme giderleri elektrik giderleri vs.
Onlara arttıysa bize de arttı ama şu ekonomik durumda %40 nedense aşırı gelmedi. Aşırı gelmemesi daha da üzdü ama neyse...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 mbps paketi olarak en uygun şuan için Comnet 69 TL,Netspeed 86 TL, Millenicom var 94,9 TL.
-
Sağa sola reklam veren, en hızlı diye övülen turknet Telekom olma yolunda ilerliyor.
Şaşıranlara şaşırdım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netspeed Haziran'dan sonra zam yapacakmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
VDSL Kullananlar için aşırı pahalı hadi 100 Mbps diyelim 139 TL eee herkesin evinde Fiber yada Vdsl alt yapısı 100 değil 24-35 Mbps kullananlar için 139 TL demek aşırı yüksek, ayrıca telekom firmasının her firmaya port ücretini aynı fiyattan toptan veriyor onların port ücretlerindeki artış yokken buradaki bu artış yüksek biz burada 20 TL civarı zam bekliyorduk +40 TL birden şaşkınlık yarattı,Gigafiber için 139 TL normal ama VDSL Kullanan vatandaşlar için bu zam üzdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 1 Mart 2022; 9:6:44 >
-
Haklısınız düşük hızlar için fahiş fiyat. Adaletsizlik var tek fiyat uygun olmamaya başladı duruma.
Milenicom bir bak derim 99.90 tl var sozlesmesiz
herşeyden önce taahhüt yok. 50 mbit 140 100 mbit de 140. neden telekom kullanılsın ki... 100 mbit kullanımcısıyım herşey zamlandı. iyi yaptı demiyorum ama fırsattan istifade etmeleri diğer firmalar gibi yadırganacak bir olay değil. eski kullanıcılara bari zam yapmasalar :D
-
geçen ay türknete geçtim şimdi ttnete geçme vakti gibi...
-
1 hafta olmadı geçeli %40 zam olmadı benim için.En azından eski abonelere 3 ay falan zammı yansıtmayabilirler.Açıkçası geçen hafta 140 ₺'den TurkNet e abone olmazdım.
Bu türknet iyice bozdu.
Zam yap ama kullanıcılarına haber ver arkadaş ben türknet'in zam yaptığını donanımhaberden öğrenmek zorundamıyım ?
Hadi ben buraya giriyorum ya burayı bilmeyenler ne yapsın ?
Herkes her gün türknet'in web sitesine girmek zorunda değil ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X