< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa998 -- 1 Mart 2022; 9:28:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (3. sayfa)
-
-
Şu an için yapılan bu fiyat değişikliğinden yeni başvuru yapan kullanıcılar etkilenecektir. Mevcut abonelerimizin paket fiyatları 1 haziran itibariyle güncellenecektir.
Bu mesaj paylaşıldı eski aboneler için şimdilik zam yok 3 ay daha.
-
O zaman 100 mbit üstü paketler muhtemelen Haziran gibi duyurulur gibime geliyor
-
Uzun zamandır zam yapmayan TurkNet 'in beklenen zammı... Kimse kusura bakmasın tabi ki beklenen zamdı... Gerçi forum ölücülerine ne anlatsak boş... Adı üstünde ölücü
NOT: 1000 Mbps
-
Hay canına sağlık dostum.
1000 mb interneti bu fiyata kim veriyor çok merak ediyorum.
Aglak tayfa yine iş başında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- faturayı 99TL olarak ödedim. 2 faturayıda öderim. 3. faturayı ödemem. Çünkü öyle bir fatura olmaz.
-
Milenicom da yapar onda suan icin mart kampanyasi baslatmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aldığım hiz 14 mbps ödeyeceğim 140 tl
Adam gigafiber yada 100mpbs hız alacaz oda 140 tl odeyecek böyle bir faturalandirma olmaz
-
bir jac gun sonra bakacagim faturam kesiliyor 99 mu dan mi 139 dan mi alir
Baska iss bakabilirsin sozlesme olacaksa daha uyguna var
110 yap 120 yap 140 ne abi
aslında turknetin gigafiber yatırımlarına destek amaçlı bile aynı fiyattan kalmamız direnmemiz ilerisi için umut taşıyabilir.
-
Bu parayı verip Turknetten hizmet alacağıma alt yapısını kullandığı ttnete geçerim.
-
1000 mpbs kullanan 2 kişi çıkmış turknet avukatlığı yapıyor.Onlar yapmasında kimler yapsın.Ben olsam bende yapardım.
-
Merhabalar, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Şu an için yapılan bu fiyat değişikliğinden yeni başvuru yapan kullanıcılar etkilenecektir. Mevcut abonelerimizin paket fiyatları 1 haziran itibariyle güncellenecektir. -
1 Hazirana kadar araştıralım bakalım kim ne durumda olacak.
1 Haziran itibariyle elveda deriz bizde ne yapalım.
-
Boş yapmayın. Burdaki üyelerden kaçı sizin gibi 1000mbps hizmet alabiliyor?
Bi çoğu max 50mbps alırken sizle aynı parayı vermek zorunda kalacak. Böyle saçmalık olur mu?
He olur diyolar o zaman da yapacak başka bişey yok. TT yolları taştan...
-
Turknetten sonra bunlarda zıplar durmazlar bu fiyat bandında.
Bu arada millenicom sayfasında hata var. Taahhütlü 115tl dediği hizmeti taahhütsüz 100liraya veriyolar.
Hatalı o sayfalar benden demesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 1 Mart 2022; 10:7:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X