Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde gigafiber alabilsek fiyat pahali gelmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten bu fiyatlar 1 aylik oda en fazla 6 ay gibi pesin olarak durur diye tahmin ediyorum

• aboneliğini iptal edecek olanlar dikkat edin modem ücreti yansıtıyorlarlar çaktırmadan bu konuda uyanık olun kargoyla göndermek gerekiyor 10 gün içinde oyalıyorlar sonra günü geçti 300 tl modem parası yansıtıyorlar

ttnete geçeceğim hiçbir artısı turknetin artık

• bugun bilgi amacli numarami birajtim bakalim nasil tarife birde adamlar 100 tl verir zor degil neden dersen fiyat sabit degil bugun 100 verir yarin 115 yapar 100 duracak diye garantisi yok

• phasan P kullanıcısına yanıt

Onların sayfası hatalı hocam. Taahhütsüz 100lira dediği pakete taahhütlü 115 yazmışlar :)

• Daha önce farklı bir forumda açtığım konu. Aklıma gelen başıma geldi gene.

Son olarak bir sorum var. Şimdi siz taahhüt istemiyorsunuz. Gayet güzel. Yaşadığımız bu dönemde taahhüt müşteriyi koruyor. Yani ben farklı bir firma ile sözleşme imzalasam 2 sene aynı fiyatı ödeyeceğimi biliyorum. Taahhüt vermekten nefret eden biriyim bu arada ama dediğim gibi yaşadığımız bu dönem ekonomik olarak çöküşte. Diyelim ki sizde karar kıldım. 1 ay sonra 99 TL'den 119 TL'e. 3 ay sonra 119 TL'den 129 TL'e çıkardınız fiyatları. O zaman ne olacak? Yani fiyat politikanız nedir? İptal edebilirsiniz diyeceksiniz. Çekirge gibi 3 ay orada 3 ay burada uğraş dur. Sevmediğim bir durum. Bu konuda bilgi alabilir miyim?

Sizi çok iyi anlıyoruz, tüm endişelerinizde haklısınız aslında. 

Biz TurkNet olarak sizin bize taahhüt vermenizi istemiyoruz, evet, ama böyle bir durumda size en iyi hizmeti ve rekabetçi fiyatı sunmak zorundayız.

Gerçekten zorundayız.

İstediğiniz zaman gitme özgürlüğünüz olan bir hizmeti almaya devam etmeniz için sizi memnun etmekten başka seçeneğimiz yok. Fiyatlarımızda yılda 1 kez, enflasyon oranlarının altında değişiklik yapıyoruz sadece.

Bizce bi' deneyin, kendinizi daha iyi hissedeceğinizi biliyoruz. 

Tatmin edici bir cevap olmadı açıkcası. Enflasyon oranında zam yaptığınızı söylüyorsunuz. 1 ay önce 3 TL olan bir ürün 7,75 TL şu anda. Dediğim gibi normal bir dönemde yaşamıyoruz. Siz ekipmanlarınızı yurt dışından alıyorsunuz. Dolara bağımlı bir şirketsiniz. Tüm firmalar bağımlı orası ayrı mesele. Girmiyeyim hiç o konuya. Yani abone olduktan sonra 1 kez zam yapıyor lafı değişir. Sonra açıklama gelir. "Ekipmanları dolar ile alıyoruz. Firmanın hayatta kalabilmesi ve size iyi hizmet verebilmek için bu zamları yapmak zorundayız" denir.

Rekabetçi fiyata gelince; sadece siz zam yapmayacaksınız. Tüm servis sağlayıcılar yapacak. 3 ay sonra sizden farklı firmaya gittiğimde ne fark edecek? Geçiş işlemlerinde uğraştığımla kalacağım.

Dediğim gibi fiyat konusunda bir garantiniz yok. Şimdi sizden 50 MBps'i 99 TL'e alırım. Farklı servis sağlayıcı şu anda 130 TL'e 50 Mbps ve televizyon paketi veriyor. Yarın öbür gün siz 129 TL yaparsanız fiyatı, ne anladım ben bu işten. 129 TL yaptığınızda 130 TL'e 50 Mbps ve televizyon paketi veren firma da zam furyasına katılacak. O tarihte fiyatı onlarda 159 TL yapacak. Fakat ben 2 sene sözleşme yaptığımdan dolayı 130 TL'e kullanmaya devam edeceğim.

Bundan 2 sene önce "Fiyatlarımızda yılda 1 kez, enflasyon oranlarının altında değişiklik yapıyoruz sadece." deseniz kabul ederdim. Açıkçası fiyat politikanız konusunda endişelerim var. Bu yazdıklarımı takım liderinize ya da birim yöneticinize iletiniz.

@TurkNet Destek denedik. 1. faturayı ödedim 99 TL olarak. Şimdi 140 TL ödeyeceğim.(1 hazırana kadar 99TL) Kendimi çok daha iyi hissediyorum. 5 aylık kısa bir Turknet ziyareti olacak.

• selçux kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneler icin 1 haziranda zam oluyormus

• Diğer ISSler artışı %50 yapmazsa bunlar gibi çok büyük abone hareketi yaşanır önümüzdeki aylarda.

Millenicom yada TTNET e geçicez gibi görünüyor.

• Sozlesmeli olarak suan milenicom uygun

• Öneri

50 MBps altı 99 TL

50 MBps 109 TL

75 Mbps 119 TL

100 Mbps 129 TL

100 MBps üzeri 140 TL yapsınlar.

1000MBps ile 16mbps kullanan aynı para ödemesi çok saçma.

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

100MBps kullanıyorum. Bana fazla bile 50 yeterde artar bile.

• Ulen daha dün 100 liradan bağlattık hayırdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan tt fiyatlari TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

100Mbps 140TL şuan sitesinde. ilk 3 ay beleş olunca 174 yazmışlar :)

• TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

Suan bence en uygunu bu kaldı gibi 12 ay tahattutlusude var 74.90 ben bu firmayı kullanıyorum suanda 8mbps 3 aydır gecmısım hıcbır problem yok tt altyapın saglam ise bi goz atabılırsınız

İnterneti fazla kullanmadıgım icin 8mbps gectim aylık kullanmım 150 200 gb arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 1 Mart 2022; 10:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kampanya var 100Mbit 139 TL.

• 2mart son o kampanya için.

düşünenler hemen geçsin bence

35mbps 119tl

50mbps 129tl.

100mbps alamayanlar için mantıklı

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Turknette az çakal değil ha, tamda kampanya bitiminde geçirmiş

• Mevcut aboneler icin 1 haziranda zam olacakmis

3 ay sonra turktelekom yolcusu kalmasın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.