Aynı tepkiyi dolar yükselince ve de bekleriz, benzine bir anda 1,5 lira zam gelince de bekleriz |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (6. sayfa)
-
-
Onlar icin hiz dusuk gelir bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende hazirandan sonra degistirmeyi dusunuyorum fiyatta indirim olmaz ise benim aldigim hiz 40 odeyecegim 140 tl
Bak şimdi benzine tepki dedin, ne yapsın adamlar kontak mı kapatsın, benzin zorunlu bir ihtiyaç araba benzinsiz mazotsuz çalışır mı, ama internet olsa da olmasa da önemsiz, çok gerekli bir ihtiyaç değil, tepki zaten emin ol koyuluyor, dolara gelirsek zaten millet anca uyandı ona da tepki 2023'te olaacak, anlatmak istediğim internet olmasada olur, millet 1-2 ay aboneliklerini iptal eder taahhütsüz olanlar, işte o zaman seve seve indirirler fiyatı ama adam benzin grevine giremez, mazot grevine giremez, kimisi arabasından ekmek kazanıyor, kimisi gideceği yere arabayla gidiyor vs vs...
Kullandığım 1000mbit için 140 TL iyi bence…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gel yahu başka isp'ye haziranı bekleme, yoksa çok dizine vurursun...
Ee şimdi en uygun hız ve interneti sağlayan hangi internet sağlayıcısı kaldı ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilalN -- 1 Mart 2022; 11:11:39 > -
Geçen yıldan bu yıla çoğu mal ve hizmetin fiyatı %100'e yakın arttı ve hatta %100 üzerinde artanlar da oldu. Açıklanan enflasyon %36. Bu anlamda Türknet'in fiyat artışını haklı buluyorum. Fakat yukarılarda da bahsi geçtiği üzere ben de bu ortamda müşteri olarak çıkarlarımı kollamak durumundayım. Türknet'in mevcut müşteriyi hazirana kadar eski fiyatta tutması da bir güzellik ama malesef yeterli değil. Mevcut ekonomik ortamda 2 yıl fiyat sabitlemeli alternatifler müşteri için daha avantajlı.
Bu sebeple ben de muhtemelen haziran itibariyle alternatiflerle kıyaslayıp o dönem mantıklı alternatif bulursam taahhüt verip alternatif operatöre sabit fiyatla geçerim. 35mbit paket kullanan bir müşteri olarak hayat sürekli pahalanırken fiyat artışları karşısında sadece ekonomi bu durumda diye kabullenme halinde olamam.
-
Millenicom, GIBIRNET, Comnet, Netspeed
Merhaba, paket değişikliği sonrası 99 TL olacaktır. 1 Haziran itibari ile 139 TL olarak güncellenecektir. Zam haziranda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı opsiyonum olsa 1dk durmam mevcut iktidarı değiştiririm ama elimizde öyle bi seçenek yok.
-
2gun önce altyapısı yenilenen bir tanıdık netspeed i arayıp hız yükseltme talep etti o ara zam işini sormuş MH hazirana kadar zam öngörüsü yok demiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı bunlari kullanipta memnun olan bir sorun olursa ulaşabilen vs . 140 lira olursa durmam bende turknette 45 mbps için değmez
zammı az bile bulanlar var. daldan topluyor parayı bunlar herhalde. babalarının şirketi midir nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 1 Mart 2022; 11:24:13 > -
Bazı arkadaşlarımız asgari ücret zamlandı , döviz çok yükseldi demiş ve firmayı haklı bulmuş :)
Yine bu arkadaşlar eski konularında araç fiyatları yükseliyor diye başka konularda sitem etmiş insanları fırsatçılıkla suçlamış.
Böyle devam edelim, asgari ücret 6000 TL falan olsun mesela sonra her yer vay asgari ücret zamlandı deyip çaksın zamları.
-
1000 mbit kullansam bana da az gelir 140 TL :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatiflere bakıyorum da bi sürü şikayet var ya.
Netspeed şu an en uygunu mesela. Millenicomda da çok şikayetçi var.
Turknette çok memnundum ben geçtim geçeli ama 40tl zam hiç olmadı ya. Sürekli tekrar düşüyoruz. 20tl inse daha hiç ilgilenmem bu konuyla.
-
suan icin milenicom var
Anlaşılan diğerlerini de zam yolda. Gigafiber de bu zam fazla bir şey değiştirmez ama internette Gigafiberi iptal ettiririm diyenler var, bu zamdan sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X