TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (7. sayfa)
-
-
Kimse kusura bakmasın, 100mbps için olsa bile 139 tl çok kötü fiyat, gigafibe olsa tamam derim, hele 35/50 hızlar için 139 tl leş, geçin telekoma 129 tl 50mbps 139 tl 100mbps. Ya da alternatiflere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mart 2022; 11:34:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhütlü geç. Fiyat garantisi yok
50 mbps 119 tl olan paketin linkini atabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 liraya hizmet verse bile alınmaz o firmadan. Sorun olur ilgilenmezler, ararsın ulaşamazsın, 2 yıl kullanırsın sana sormadan taahhüt yaparlar falan hiç bulaşılacak yer değil. Alper bey ayrıldığından beri firma çok kötü hizmet vermeye başladı.
-
Ben o hizi alsam 200 de oderdim
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-yildizli-gunler-100-mbps-139-tl-16-subat-2-mart-tarihleri-arasi-gecerli--152029829
Sikayet var sitesinden baktimda en cok memnun olunan netspeed gibi duruyor
emin olun o iptal ettirecek insanlar gigafiber ne oldugunu bilmeyenlerdir
sozlesmeyi tt disinda pek yapmak istemiyorum malum alt yapi tt ait
35 mbit 119 var geç istersen?
bireysel.turktelekom.com.trFiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/fiberin-gucunde-yildizli-gunler-kampanyasi.aspx
Az önce Türknet'ten bilgilendirme maili geldi. Hazirana kadar eski fiyata ek olarak 35mbit kullanıcısı olduğum için yeni fiyatın da bir sonraki fiyat değişikliğine kadar 10tl indirimli, yani 129TL olacağını yazmışlar. Makul. En azından birşeyler yapmaya çalıştıklarını hissettiriyor.
-
129 tl de iyi tepkiler cok olunca daha da indirim olur
ozaman gecmeyim bilgi icin tesekkur ederim
DSL/TT fiber altyapısı için 120, Gigafiber için 140. Bence en oluru budur. ADSL'den hizmet alan adam neden Gigafiber ile aynı ücreti ödesin ki? Tek paket olayı 99 TL iken güzeldi ama şu an DSL'de kimsenin 140 vermek isteyeceğini sanmıyorum.
Bu tarifeler oldukça uygun görünüyor. Özellikle 35 Mbps olan bana uygun. 2 Yıllık, aylık 89,5 tlye geliyor.Vodafone evde internet bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 1 Mart 2022; 12:0:52 > -
TurkNet'ten ayrılmak isteyenlere tek bir sözüm var :)
Siz ayrılın da omurga yükü azalsın, o zaman biz daha hızlı internete gireriz
-
Bu da değerlendirilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsterse 200₺ olsun ben şuan Türknetten ayrılmayı düşünmüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X