< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (9. sayfa)
-
-
Yeni geciydim Türknete bende 2 ayım daha haziranda yollarımızı ayıracağız galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uyguna verdigi yerlerde eskiden direk fiber alt yapida olanlar icindi suan sistem nasil bilemiyorum
Ben iptal talebini oluşturdum, 24 saat içinde hizmeti durdurup kapatmış olacaklar.
Sonrasında Turk Telekom'a geçeceğim, bazı arkadaşlar iptal edin omurga yükü azalsın demiş.
Hali hazırda mahallemde zaten yapa yok, turknet tt den hizmet alıp satıyor, en azından ilk elden hizmet alıp teknik destek konusunda sorun yaşamadan internet kullanırım.
Binada SOL fiber kutusu var ama kablo bağlanmadı bir türlü, belki SOL fiber gelirse de 2-3 aya Millenicom üzerinden fiber alırım.
2015 Yılında kullanmaya başlamıştım turkneti, benim kumarım burada biter, diğer arkadaşlara başarılar...
-
Bende 2 senedir türknet kullanıyorum. Daha önce 8mbit ttnet kullanıyodum. 2 sene önce düşük fiyatla 35 mbit hıza çıktım türknetle,dünya varmış dedim. Açıkcası 2 senedir de memnunum. Ama benim evimdeki max hız limiti 53 mbit gösteriyo. Bana 100 mbit bana gereksiz. Türknet bu şekilde hıza göre düzenleme yaparsa tercih ederim. Ama tek fiyat 139 derse benim için gereksiz olur. Artık hıza değil aylık fiyata göre seçim yapıyorum. Malum ülkedeki pahalılığın durumu ortada. 3 ün 5 in hesabını yapar olduk. Uygun 16mbit veren varsa ona bile geçerim. Varsın yavaş olsun. Seçimimi ona göre yapıcam. Önerilerede açığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence diğerler uyguna veren iss' ler de zamanla zam yapacaklar. Şimdiye kadar yapacakları zammı sübvanse ettikleri için 40 ₺ birden arttı diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrolnik -- 1 Mart 2022; 12:52:35 >
Mevcut müşteriler için evet
Merhaba, mevcut abonelerimiz için fiyat değişikliği haziran ayında yansıyacktır. -
-
Evet yeni aboneler için direkt 139.90 TL olacak
Değerli TurkNet
Bende bir işletmeciyim ayrıca enflasyonu esnaflar olarak bizler sizden daha iyi biliriz.
Giga aboneliğim olsa bu zam değil ancak TT - Fiber kullanan biri olarak ve sizde 2 aboneliğim var.
Siz belki taşeron çalışansanız ancak umarım Cem bey bu yazılanları okur. çok müşteri kaybedecek.
99.00 TL kullanan bir müşteriye yapılacak zam oranı + 15 TL 'dir.
Yapmış olduğunuz bu zammı ticaret bakanlığına ve CİMERE ayrıca bildireceğim. Onlar gerekli kontrolleri ederler.
Saygılarımla
-
Yeni gelenler 130 tl odeyecek
Merhaba, evet yeni abonelikler için 139,90 TL tek fiyat tek paket anlayışımız devam etmektedir. -
Neden tek fiyat dusuk hiz alanlar ile yuksek hiz alanlar neden ayni fiyattan kullanmak zorunda kaliyor
140 lira + 15 lira statik ip...
155 Lira...
Dalga mı geçiyorsunuz siz ?
-
Tekirdağdaki Evim..
-
Alın size taahhütsüz internet! Taahhüt verdiğinizde işinizi garantiye alıyorsunuz. Olmayınca da isteyen istediği gibi at koşturuyor işte. İptal ederim diyenlere de hak veriyorum. Zaman sizin için önemli değilse buyrun. Artık isslerin fiyat avantajından başka bir albenisi kalmadı.
Benim anlamadığım 16mbit alan adam da 140 lira ödeyecek. Bunun bir ayrımının olması gerekiyor. Herkeste 1000 mbit simetrik altyapı yok. Bu fiyatlar 1000 mbit kullananlar için avantajlı oldu artık.
-
Arkadaşını getir ile tüm tarifeler 5 tl indirimli oluyor ayrıca Netspeed zam yapınca makul oranda yapıyor Turknet beni şaşırttı 2. hattımı Netspeed geçiriyorum maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X