< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (10. sayfa)
-
-
100 TL’den 140 TL’ye çıkarılmasına tepki verilmesi gayet normal ancak Türk Telekom örneğini verirken aşağıdaki maddeyi de unutmayın. (Fiber için geçerli.)
“İndirimli Modem:Kampanya kapsamında, bireysel yeni abonelere satış anında 24 ay taahhüt vermeleri halinde, 600 TL olan fiber gücünde standart modem indirimli olarak 24 ay boyunca aylık 20 TL, 840 TL olan fiber gücünde Premium modem ise 24 ay boyunca aylık 30 TL üzerinden sunulmaktadır. Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimize, internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 15 TL modem kullanım ücreti.”
Ayrıca taahhütsüz olan her şeyin paketinin de normalde daha fazla olduğunu hatırlamak lazım. Türknet kendince daha fazla bölgeye yayılmak için haklıyken müşteri de tek fiyat politikasından yakınmakta haklı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçeli 15 gün oldu daha bismillah hemen zam yaptınız
Merhaba, mevcut abonelerimiz için fiyat değişikliği haziran ayında yansıyacaktır. -
Mevcut abonelere 1 Hazirandan sonra yansıtılacakmış ama yine de #turknetzammıgeriçek
TurkNet Destektwitter“@Egebey2014 Fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Fiyat değişikliğinden mevcut abonelerimiz şu an için etkilenmeyecektir. Mevcut abonelerimizin paket fiyatları 1 haziran itibariyle güncellenecektir 🌸”https://twitter.com/TurkNetDestek/status/1498592517847146498 -
Arkadaşlar zamma çok kızıyorum! Fakat diğer firmalara gelmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?
Diğerlerine bugün gelmez Mayıs sonunda gelir, Haziran itibari ile zamlı tarife derler. En azından bu adamlar 3 ay önceden haber veriyor.
Diğerleri de 120, 130'dan aşağı olmaz. Hizmete bakıyorum, memnunum o zaman devam... LPG'nin litresi olmuş 10 lira, türknet olmuş 139 lira çok değil valla.
Allah sonumuzu hayır etsin...
-
İnternette 130 TL vermek akıl karı değil!
@Turknetdestek 75 yada 50 mbit ve altındaki vdsl müşterileriyiz, bize 99 tl den kalsak olmaz mıydı.. talebimizi iletiniz... @TurkNetDestek
-
Biz zam gelmesine degil 40 tl olmasina soylendik sizlesmesiz zam gelmeyecek bir firma yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gündem şavaşken, insanlar geçim derdini bile konuşmaya fırsat bulamazken bu fahiş zammı açıklayarak büyük bir şark kurnazlığına imza atan TurkNet'i kutluyorum. Normalde zamları her sene Haziran gibi yapardı ama insanlar savaş gündemi nedeniyle göz ardı etsin diye bugünden zammı yapıştırıp, kenara çekilmiş. Aferin, tipik bir Ortadoğu firması olmanın gereği budur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyi ozman hazirana kadar kullanırız sonra bakarız 😁
100mbitin altında olanlar için fiyatlar aynı kalmasa bile insancıl bi yükseliş yapmayı değerlendirseniz hiç fena olmaz. 120 deseniz ona kabul der bi çoğumuz. Giga alt yapısı olan ödesin 140 koymaz. Ama biz adsl/vdsl kullananlar için artışı gözden geçirmeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 1 Mart 2022; 13:49:5 > -
en iyisi👍 kimse babamın oğlu değil
o zamana kadar diğerleri de zam yapacak deniliyor, haziranda bakıp göreceğiz hangisi uygunsa ona geçiş olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 1 Mart 2022; 14:37:4 > -
Hiç değilse 2 yıl sabit fiyat olur. Ben de düşüneceğim bunu. Turknet bu zamana kadar iyyidi ama fiyatı TTnet ile aynı olursa TTneti tercih ederim.
-
120 lira kabul edilebilir bir fiyattı bence 140 çok oldu tamam taahhütsüz veriyorsunuz ama millet artık 15 20 liraya bile bakıyor 140 lira da abartı olmuş. Haziranda çok müşteri kaybedeceksiniz.
Giga hizmet alana 140 da yap 150 de. Ama 30-50-70mbiti zor alanlara mutlaka 120 yi geçmememliyd.
-
fiber icin cok olmaz ama en azindan buyuk bir cogunluk hala adsl kullaniyordur onlar icin baska iss arayisi baslar
Hazirana kadar kovalarız bakarız kim ne kadar yapıyor.
Kaç senedir problemsiz kullandığım hizmetle oynamakta istemiyorum ama bu fiyata o riske girerim artık.
Bakalım haziranda diğer firmalarda zam yaparsa eğer anca kalırım. Yoksa ISS değişimi şart olur.
-
ben turknet icin sikayet kaydi olusturdum sikayet vardan umarim guzel bir indirim olur benim gibi 35 ve alti hiz alanlar icin
Bişey değişeceğini sanmıyorum hocam. Telekoma geçiş için 2 gün var. Aynı fiyata 24 ay garantisi ile. TurkNet e sonra bakarız olmadı 2 seneye kim öle kim kala.
Acaip kararsızım şuan. TT bidaha böyle bi kampanya da yapmayabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X